![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
Akşam farketmişinizdir uzatmalarda csk lılar yerlerde sürünürken bizim takımı fazla etkilemedi , uzatmalarda karşı kaleye gidebilen takım maçı alacaktı o güçte bizde vardı (en azından takımın iyi olan bir tarafı varmış) bu konuda sizin fikriniz..?
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | zaten kondisyon olmasaydi bu is cok zordu, hic beklemedigim 2 gol yedik isi zora soktuk herzamanki gibi...
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kondisyon iyiydi, ama çok daha iyi olmalı. Tigana'nın yanında bir Fransız kondisyoner var, Jean Charles Trouabal, çok güveniyorum ona. Adam profesyonel atlet. 1990 Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 4x100'de koşan Fransız takımındaki 4 atletten biri. Umarım pestilini çıkarıyordur bizimkilerin.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kondisyonla da olsa götürdük işi ,gruptan da çıkarız,ama ilerisi için bence şafak karanlık gibi görünüyor..
__________________ YAŞASIN VATANA İHANET EDENLER İÇİN,ÖLÜM..!! ![]() www.kaynak.piczo.com http://i82.photobucket.com/albums/j2...o9075693ed.jpg | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kondisyonumuuz iyi futbolcular çok iyi mücadele etti hırslıydılar 70 dakika istediğimizi gibi götürdük tempoyu ama duran toptan golü yemek herşeyi mahvetti | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |