![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Evet arkadaşlar maalesef son haftalarda özellikle savunma hattında çok sakatlık verdik. Bir bakıma talihsizlik olarak da nitelendirdik biz bunları. Ama bir bakıma Bakiyi ısrarla sol kanatta oynatan Tigana da bu sakatlıklar neticesinde onu stoperde oynatmaya başladı ve sol kanatın elimizdeki en iyi ilacı İbrahim Üzülmez de tekrar kendi bölgesinde oynamaya başladı. Bakinin de asıl bölgesi olan stoperde oynadığı zaman ne kadar etkili olduğunu ve iyi oynadığını da özellikle Ankaragücü maçında gözlemledik. Geçen hafta Korayın da sakatlanmasıyla göbekte sakatlığı henüz tam olarak geçmemesine rağmen Gökhan Zan Baki ile beraber oynayacak. Evet çok şanssız bir dönemden geçiyoruz fakat bana göre ideal savunma düzenimizin ortaya çıkması açısından bunun bizim için hayırlı olduğunu düşünüyorum. İ.Toraman----Gökhan Zan---Baki----İ.Üzülmez Bu dörtlü elimizdeki en ideal savunma kurgusu ve istikrar sağlandığı takdirde Süperlig'de geçilmez bir hat oluşturacaktır. Fakat bu dörtlünün önüne Fahri veya Koray monte edilirse yükleri biraz daha hafifler ve aynı zamanda ortasaha direnci de artar. Ayrıca Gökhan Zan'ın sık sakatlandığını düşünürsek Korayı joker olarak tekrar stoper olarak da kullanabiliriz.
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baki benim için hala saatli bomba,belki ona alışmam için bi 5-6 hafta daha izlemem gerekiyor,korayın iyileştiği andan itibaren ön liberoda kullanılması konusna ise katılıyorum,devre arasında yabancı bir stoper alınırsa,koray ön liberoda kullanılması gereken birinci isim bence | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Koray-Gokhan ikilisi birbirine bu kadar alismisken bu ikiliyi bozmanin anlami ne var? Koray'a yazik degil mi, adamin oynamadigi yer kalmadi neredeyse. Alalim okuz gibi bir onlibero, isimizi gorur o. Ayrica Koray'in yerden kesici ozelligi ozellikle Turkiye liginde cok onemli bizim icin iki agir stoper ile cok sikinti cekeriz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ideal dörtlümüz asla bu şekilde olmamalı..Tandoğan,zan,toraman,üzülmez şeklinde olmalı ve baki en çok ortalama bir yedek olmalı bu takımda..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Alıntı:
ali t.-----gökhan z.-----ibrahim t.------ibrahim ü.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bende katılıyorum bakinin her an ne yapacdagı belli olmuyo..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | toroman zan ikilisi göbekte olmalı zan havada iyi toroman hem hızlı hem havada iyi dik zıplamayı biliyor. korayda gerçek yerinde oynamalı bakın ozaman takım nasıl değişiyor. bide artık sol ve sağ kanat nolur ortalar yapsın uçursun yaw
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gercek yeri mercek yeri diyorsunuz ama birseyi de bilmiyorusunuz. Koray Rize'de stoper olarak oynuyordu, Rize'de onliberolar Fahri ve Devran'di, yani Koray eskiden onlibero degildi, bizde Riza doneminde mecburen orada oynadi ve oyle kaldi...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Toraman, zan ikilisi daha önce denendi olmadığı için koray o bölgeye kaydırıldı , kabul etsenizde etmesenizde yabancı alınıncıya kadar mercimek göbekte...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |