![]() |
şimdide kleberson(5 hafta yok) Kara Kartal'a Kleberson şoku!http://www.internetspor.com/v3/resim...8kleberson.jpg29 Eylül 2006 20:45 Beşiktaş'ın, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı ile yaptığı UEFA Kupası maçında omzu çıkan Kleberson'un, 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Sofya'da dün oynanan karşılaşmada sağ omzu çıkan Kleberson'un bugün MR'ı çekildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcuya genel anestezi uygulandığını ve omzunun yerine konduğunu belirterek, "Bağ hasarı var. Kleberson 5 hafta futbol oynayamayacak" dedi. |
son günlerde moda omuz çıkması:( |
sanada geçmiş olsun herkese geçmiş olsun en önemlisi beşiktaşımıza geçmiş olsun |
vala geçmiş olsun. var bizde bi şanssızlık ama hayırlısı inş. |
büyü var büyü büyü yapmışlar yine takıma |
kleberson ucuz yırttı geçmiş olsun... |
koyun mu keseceksınız ınek mı keseceksınız deve mı keseceksınız ne keseceksınız kesın nedır bu kardesım takım revıre dondu |
bi şanssızlıktır gidiyor,geçmiş olsun klebersona |
bu sakatlıklar neden hep bizi bulur anlamıyorum.inş.çabuk iyieşir.ayrıca fahriye gün doğdu |
takım revire dönd cidden..hastane açarız bu gidişle ve eyer kleberson lige erken iyileşme savunma hattında sıkıntı yaşarız...klebersona'a ve beşiktaşımıza geçmiş olsun...belki klebersonun yokluğunun ne demek olduğunu anlarız bu durumda... |
beşiktaşın üzerinde sakatlıktan yana bi şanssızlıktır gidiyor. |
şansssızlk off |
bu sakatlıklar gıttıkce artıyor hayırdır işallah yakında paf takım ile cıkacagız maclara adam kalmayacak bu arada besıktasımıza buyuk gecmiş olsun ucuz atlattık boyle bır takıma neredeyse elenıyoduk |
ya pozisyonda öle bir sakatlanacak harekette yoktu ama nedense illa her maç 1 futbolcumuz sakatlanıyor.Bizede GEÇMİŞ OLSUN demek düşer |
valla çok üzüldüm klebe..diğer sakatlar da bir an evvel iyileşir de tam kadro oynayabiliriz inş..ucuz yırttı kleb.. |
34 yaşındayım bu şans kader denen şey hiç bizim takımımızın yanında olmadı Allahtan hayırlısı olsun inşallah bir gün biter |
Gecmis Olsun Kleberson... Sansizlik olduguna inanmiorum, kesin bu takimda buyu/nazar var!!! |
Nedir bu takımın üzerindeki uğursuzluk her hafta birileri sakatlanıyor yakında paf takımıyla çıkacağız maçlara ... |
omuzu yerine takılmış |
korayınki kadar ciddi degilmiş omuz yerine takılmış ama bizde sans yokk her maç bir bırkın biri ikiyi üç tane sakat veriyoruz bu nedir yaa ggecmiş olsun klebersona... |
Alıntı:
ne yapalım kurşun dökdürtelim mi yoksa falcıya veya hocaya gidip büyüyü bozduralım mı |
Tanıdığım çok iyi bir üfürükçü var. Göndrecem Klübe.. :) |
geçmiş olsun kleberson... |
konya maçında sakatlanmadı ankara maçında sakatlandı koray ama üstümüzde karabulutlar dolaşıyor. |
Kleberson'suz 2. yarida neler yasadigimizi cok net olarak gorduk, ileriye top bile cikaramadik. Simdi Kleberson'u elestirenler o olmadan neler yapamayacagimiza dikkat etsinler onumuzdeki hafta(lar). |
kleberson 2-3 maç yedek otursun diyenler vardı aramızda,görecez bakalım şimdi nasıl olacak klebersonsuz,eğer yerinde serdar oynayacaksa işimiz çok zor gerçekten |
Madem Ben Yokkum Fahri Oynasin |
kurşun döktürmek lazım takıma :S |
şans işte... |
Alıntı:
|
yerine Fahri oynarsa eksikliği hissedilmez.. |
1 kurban sart oldu |
zaten ne oynuyoduki diye düşünmek lazımama cok üzüldüm fahri oynar artık serdardan daha verimli vede tecrübelii.. |
5 hafta futbol oynayacakmis |
Kleberson a geçmiş olsun ama ben sene basından beri pek Klebersonda bir varlık göremiyodum.Son Ankaragücü macından Bobo sakatlandıgı için Gökhan oynadı ve golunu attı.Sakatlana nKoray yerine Giren Ali tandogan ise golun ortasını yaptı umarım Fahri Kleberson daha iyi bir performans gosterir |
fahri şimdi deli gibi top çalıcak,gol atıcak attırıcak,hem ofansa hem defansa yardım edecek,bunu mu bekliyorsunuz?klebersonu arayacağız... |
Cok sansisiz ya hemde cok :( ne yapak ya saglik olsun insallah erkenden yesil sahalara kavusur kleber:) |
Alıntı:
|
Beşiktaş'ta Kleberson'dan kötü haber!.. Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı ile yapılan UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında omzu çıkan Siyah-Beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Kleberson'un, 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı!.. Sofya'da dün oynanan karşılaşmada sağ omzu çıkan Kleberson'un bugün MR'ı çekildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcuya genel anestezi uygulandığını ve omzunun yerine konduğunu belirterek, "Bağ hasarı var. Kleberson 5 hafta futbol oynayamayacak" dedi. |
Alıntı:
Ayni Antalyaspor macinin ilk yarisindaki gibi degil mi? Ileriye dogru durust bir top gitmedi ve 3 tane basit gol yedik. Insanlarin beyninde sanki cok kosuna savasinca iyi bir onlibero olunuyormus gibi birsey var ama bu yanlis. Fahri mucadele olarak kotu degil, ama teknik ve ongoru olarak cok zayif, Kleberson'un su an ceyregi bile olamaz.... |
Türkiye`de Saat: 20:20 . |