![]() |
Alıntı:
|
Hayirlisi Büyüklerimiz nederler herseyin sonunda bir hayir vardir zorunlu kadro degisikliginde belki hayirli olur. Bütün sakat oyuncularimiza gecmis olsun dilerim. yedektekilerede haydi bakalim gösterin kendinizi derim;) |
İnşallah olmaz ama şimdi göreceğiz klebersonun ne olduğunu.Onsuz ileri top bile atamayan bir takıma döndük,ben birçok kişiye katılmıyorum,çok çok büyük yara aldık bence.Şu sakatlıklardan en çok üzüldüğüm adam,fahriyi oynatır onun yerine inşallah tigana ama oda tek önliberolu sistemde inşallah koridora dönmez... |
bence kleberson macin temposunu ayarlayamiyor. cogu zaman cok acelice davraniyor.onun mevkisindeki futbolcu top rakipdeyken hizli ve atik olmasi gerekiyor ama klebersonun defansif özellikleri yetersiz.bunu beceremiyor.top ayagindaykende macin temposunu yükseltiyor.halbuki yeri gelince macin temposunu düsürmesi gerekiyor(ricardinho bu hususta tam bir usta). herneyse görecegiz simdi fahriyi.insallah aratmaz bize klebersonu. |
erciyes macından sonra verılecek ara takımımızdakı sakatlar ıcın avantaj oldu |
Alıntı:
|
kardeşim bu ne yaaa.iiki maçta iki sakat.ezikler büyü falan mı yaptırdı ne.hayırlısı olsun bakalım.inşallah iyi hemen düzelirler |
beyler klbersonun sakatlandığı ırada burda yoğun yağış nedenıyle elktrikler gitmişti ben izleyemedim biri videosunu koyabilir mi acaba?... |
2 maçta 2 ciddi sakat verdik hemde aynı bölgeden ne kadar şansız bir hafta geçirdik. |
yazık ya co yazık ne bu şansızlık |
Türkiye`de Saat: 18:20 . |