![]() |
ManU Karşısındaki İdeal 11 'ler ! Benim ideal 11 im ! ---------Rüştü--------- Ekrem-Sivok-Ferrari-Deli -------Ernst-Fink------- --------Tabata--------- Holosko --------- Tello-- ----------Bobo---------- |
------------------hakan--------------- ekrem-----sivok----ferrar-----ismail ------------ernst-----fink------- ---nihat---------tabata------tello ----------------holosko--------- bu kadro bence yeterli kazanmak icin |
Bence Hakan yerine Rüştü'yü oynatması lazım C.L de, çünkü Rüştü tecrübesinden faydalanabiliriz, kadro şöyle olabilir; -----------Rüştü----------------- Ekrem----Sivok----Ferrari----İsmail ---------Ernst------Fink---------- --Nihat-----Tabata--------Tello-- -------------Bobo--------------- 2. Yarıda Bobo-Holosko değişikliği yapılabilir duruma göre.. |
rüştü-ekrem-toraman-ferrari-i.üzülmez-ernst-tello-yusuf-holosko-nihat-bobo |
Alıntı:
|
Allah aşkına yapma yusufa adım attırmazlar bu adamlar.. |
holosko maçın yıldızı olur |
-----------------rüştü------------------- --ekrem-----sivok-------ferrari-----ibrahim üzülmez ---------------ernst-----fink-------------- --------tello-----tabata------yusuf----- --------------bobo----------------- ikinci yarıda kozlarımız holosko nobre nihat ve serdar özkan olur duruma göre girebilir bu oyuncular bnce böyle güzel olurdu |
nihat ve tabata ilk 11 baslayacak bu kadroyla cikmaz denizli illaki dagitmasi lazim kaldiki bu kadroda guzel degil |
bu kadroyla çıkarsa bnce güzel olabilir ama bu kadroyla çıkıcağını zannetmiyorum çnkü denizli hemen verdimi kadroyu ellerine daha yeni çalışıyo takım çok komik olmuş :) |
Türkiye`de Saat: 19:31 . |