![]() |
ernsttin biraz daha ataklara katilmasi lazim artik sutu var sut atmasi lazim rakip kaleye daha yakin durmasi lazim bence bu sekilde baski kuramayiz 4 adamla 6 adama hucum ediyoruz bu 4 adam mukemmel etkili olsalar onemli degil ama belirli kapasiteleri var o yuzden oraya 1 2 adam daha sokmamiz lazim yani en azindan sunu istiyorum yahu kardesim en azindan her mac 1 defada olsa birtane stoperimiz gole dogru kacsin araya bikere kaciralim bakalim yaw deli olmamak elde degil bi tane bekimiz bir pozisyona girsin allah rizasi icin |
yusuf 90 dakikayı çıkaramıyo ki.. manu nun yusufun çalımlarını yiyeceğini sanmıyorum pek zaten. 2.yarı rakip biraz yorulduğunda faydalı olabilir..ooo bu kadro daha çok değişir maç saatine kadar |
Konular Birleştirildi.. Bu Serdar ÖZKAN Hâla Kadroyla Girebiliyor ya PES. |
kadroyu önceden kestirmek zor.Mustafa hocanın ne yapacağı belli olmuyor |
Rüştü kalede olursa ben bu maçı izlemem bile kalp krizi geçirmeye niyetim yok genç yaşta;) |
Alıntı:
|
|
denizlinin napıca belli olmaz buraya 100 tane farklı kadro yazsak mustafa hoca gider 101. kadroyu yaratıp sürer sahaya .. taraftarlar olarak yarın liverpool maçının üstüne çıkmamız lazım |
Rüştüü İyi deill hakan girsim bence gs maçında gördükk rüştüyü |
İnşallah puan çıkartırız. |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |