![]() |
Alıntı:
|
herşey iyide serdar özkandan vazgeçildiği zaman daha bi iyi olucak MD neyi zorluyor anlamıyorum.. |
yusuf ikinci yarı girmeli ve tabata da kesinlikle oynamalı |
bu maç tabatayla holoskonun maçı kim nederse desin eger bu oyuncular oynamazsa bu maçı çok zor kazanırız mucize olur kazanmamız yusuf mancesther maçını kurtaramaz sivas-eskişehir maçlarını kurtarabilir denizli ne yapmaya çalışıyor anlamak zor bu kadroyla çıkarsa gol yemeden mancesther kazanır. |
---------------------------hakan --------------------------------- ----------------sivok-------------ferrari--------------------------- ekrem d.----------------------------------------ibrahim ü.--------- ----------------ernst---------fink--------------------------------- ------serdar ö.---------tabata--------------tello------------------ ----------------------holosko------------------------------------ |
Yusuf'un yerine Tabata olabilir bence, öyle de olmalı zaten...Manulular daha onu tanımıyor, sürpriz olabiir onlar içinde...Serdar'ın yerine de Holo, bu kadro daha çok iş yapar kesinlikle... |
Serdar Özkan ı beyenmeyenler var anlamıyorum hala gs maçında en iyi oyuncumuz zaten böle üstüne gelen takımlara karşı forvetlerin hızlı olması lazım Serdar ile Holosko bence ilk 11 de başlar -----------HAKAN---------- Ekrem----Sivok---Ferrari---Üzülmez -------Ernst----Fink------ Serdar---Tabata---Tello- --------Holosko--------- |
Alıntı:
ama denizlinin bu kadroyla cikacagini rüyamda görsem inanmam ben size denizlini kadrosunu söylim.... -------------------------hakan------------------------------ toraman---kas-----sivok------ferarri------üzülmez------ismail ekrem----------fink-------------ernst--------------tello iste denizlinin sistemi bu olacaktir manchester macinda 6-4-0 taktigi |
denizli muhtemel 11 ile çıksın bende kafamı keserim. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:31 . |