![]() |
göremezsin tabii, muhteren sör. sizde öyle yürek yok ne yazık ki. |
ewt bi tane atabilseydik o zman görürdünüz asıl |
Elbette Dünyanın en asil ve güçlü taraftar topluluğu Beşiktaş taraftarıdır. Gerek yarattıkları besteler ile, gerek toplum konularına duyarlılıklarıyla her zaman bir numara olmuştur. Bizim gibi taraftar topluluğu her Başkana nasip olmaz. Biz, en kötü zamanda takıma ve kulübe desteğimizi asla esirgemeyiz. Sir Alex Ferguson gerçekten efsane bir isim. Ondan bu yorumları duymak güzel. "Kartal Gol gol gol" tezahüratında kalpten gitmedi iyi ki. :D |
Yine kendimizi avutuyoruz taraftarimizla, baska bahsedecek bi sey yok zaten. Topa dürtecek bi adam olsa bayram yerine dönerdi orasi. Son dakkada Nobrenin kacirdigini Bobo olsa atardi gibime geliyor. |
Bende oradaydım gerçekten harikaydık ama maçı kazanamdık ne yazık |
Alıntı:
|
alex ferguson : çılgınlar M.United’ın efsanevi hocası, tribünleri gördükten sonra Liverpool ve Marsilya’nın niçin bu statta yenildiğini daha iyi anladığını söyledi Beşiktaş silkeleyip de yıkamadığı ve şanssız bir golle yenildiği dünyaca ünlü Manchester United’in efsanevi hocası Alex Ferguson’la maçtan sonra BJK TV’nin koridorlarında ayak üstü bir görüşme yaptım. Ferguson’un ilk sözleri taraftarla ilgili idi. Ünlü hoca, “Söylendiği gibi muhteşem bir taraftar topluluğu. Takımlarına maçın bitimine kadar çok bağlılar. Takım için büyük bir güç. Liverpool ve Marsilya gibi güçlü markaların bu statta niçin yenildiğini şimdi daha iyi anladım” dedi. Beşiktaş gruptan çıkar Ferguson sözlerini şöyle bitirdi: “Tottenham’ın burada 2-0 kazanıp alkışlarla uğurlandığını duymuştum. Yıllardır futbolun içindeyim böyle coşkulu bir taraftar topluluğu görmedim. Maça gelince. Beşiktaş bizden iyi oynadı. “Gole kadar rahat değildim. Golü bulmak çok önemlidir. Biz attık kazandık. Futbolun cilvesi. Grupta biz birinci Beşiktaş ikinci olur.” |
Umarın dediğin gibi olur Ferguson !.. |
İnş. dediğin gibi olur.2. olupta guruptan çıkalım eğer ilk yarının sonunda 1 gol bulmuş olsaydık sen gör 2. yarının başını! |
Konular Birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 09:39 . |