![]() |
hakan müthiş oynadı zaten sezon başından beri böyle oynuyor inşallah hep oynar tam kaleci yaşına geliyor hakan 27 yaşında kalecilerin en iyi yaşı 30 yaşlarıdır hakanda bu yaşlara yaklaştı kalemizi korursa bundan snra iyi olur rüştünün yerini alabileceğini kanıtladı kalecilerimizden yana şüphem yok rüştüyede suç bulmuyorum sakatlıktan çıkar çıkmaz oynattı hoca onu yazık oldu ona böyle birşeyi haketmiyo bnce oda |
hakan eskiye oranla daha iyi güzel kurtarışları var ancak geri paslarda birde top kullanırken çok kötü bu özeeliğini çok çalışarak kapatabilir geri paslarda topa vururken çekinerek vuruyor sanki bu tv başından bile belli oluyor |
Hakan bu takıma geldiğinden beri bana güven veriyor..kim ne derse desin artık hızlı adımlarla kaleye geçirilmeli.. |
Hakan'a güvenmiyorum, ama dün çok iyi bi maç çıkardığını söyleyebilirim...Eğer bu şekilde oynamaya devam ederse ben ve benim gibi ona güvenmeyenlerin de güvenini kazanacaktır zaten, iş onda bitiyor yani bizde değil...Mesela dün Hakan iyiydi diyoruz, ama topu çok çok kötü kullandı, bide ilk yarıda gelen yan topta topu elinden kaçırdı, eğer arkasında bir Beşiktaşlı değil de bir Manu'lu olsaydı bugün adam asılmıştı!..İşte şu hataları da yapmazsa, topu da daha iyi kullanırsa, çok daha iyi bir kaleci olacak Hakan, bizde uzun yıllar kalemizi sağlama aldık diye sevineceğiz... |
ben hakana fazla güvenmiyordum basit hatalar yapiyordu ama bu sene gercekden begeniyorum hakani peace cupdan beri iyi maclar cikartiyor topu atmasindan bende sikayetciyiz ama eskisi kadar kötü degil yinede cok düzeltmesi gerekiyor |
rüştü oynamasın artık |
hakan çok iyiydi yaaa hep byle olur inş.. |
Rüştünün hatalarından sonra ve Hakan'ın bu performansından sonra kale belli oldu diye düşünüyorum |
hakikaten 10 numara oynadı çocuk. nefis kurtardı. helal olsun. |
ya hakan 5 macta ( dünkü macta dahil) 2 gol yedi rüstü 1 macta 3 gol yedi aradaki fark iste burda...rüstü geldiginden beri zaten kötüydü eziklerin 3. kalecisiydi...hakan cok iyi kaleci ama yalnizca cordobadaki oyuna topu sokabilme beceriside olsa tam 100 numara kaleci olur ama onuda oynaya oynaya gelistirir...haydi hakan verme daha bu kaleyi rüstüye |
Türkiye`de Saat: 19:22 . |