![]() |
Bobo Çıldırdı !.. Kendini 11`de bekliyordu, oynamaya şartlanmıştı. Ancak ismini Denizli`nin asları arasında görmeyince çılgına döndü, kampı terk etti. Maç öncesi tesislerde sinirler gerildi. Beşiktaş’ta karşılaşma öncesinde nefesler tutulmuş, gözler Manchester United sınavına çevrilmişti. Hem teknik heyet hem de futbolcular son hazırlıklarını yaparken, takım içerisindeki herkes Kara Kartal’ın patronu Mustafa Denizli’nin açıklayacağı ilk 11’e kilitlenmişti. Son Galatasaray maçında sürpriz bir kadro kuran Denizli’nin İngiliz temsilcisine karşı tercihleri merak edilirken, o an geldiğinde olanlar oldu! Şampiyonlar Ligi’nin çok önemli bir vitrin olduğunu bilen ve kendisini ilk 11’de düşünen Bobo, hocasının açıkladığı kadroda ismini görmeyince kelimenin tam anlamıyla çıldırdı. Hocasıyla tartışan ve sinirli bir şekilde tesisleri terk eden Brezilyalı’yı arkadaşları güçlükle sakinleştirebildi. Yönetim ne yapacak? Denizli’nin çok kızdığı Bobo ise, “Oynamayı bekliyordum, ismimi görmeyince çıktım eve döndüm” dedi. Şimdi yönetimin nasıl bir tavır takınacağı da merak konusu. |
oynamasını herkes bekliyordu , çıldırmakta haklı |
bence ilk 11 de olmalıydı.Tepkisi ağır olmuş kampı terketmekle Oyuncuyu kaybetmemeliyiz.Oyuncumuza sahip çıkalım Denizli bobo ya da şans vermelidir |
çıldırdığı feln yok maç öncesi gitmiş şans dilemiş |
bravo bobo bıraz tepkını koyacaksın yoksa devam eder nobreyı oynatmaya,şimdi sıradakı macta forma senın.... |
evet yalan haber bnce denizli hatta kafasını okşamış o da gitmiş şans dilemiş arkadaşlarına kızan adam evine gider gelmez |
Haber yalan gibi ama Bobo kızmakta son derece haklı.. |
Bobo, ben de seni sahada görünce çıldırıyorum.. Eğer böyle bir tepki verdiysen bu tepkiyi lig maçlarında oynamadığın zaman da verseydin.. Yada oyundan çıkarken benim gibi süper oynayan(!) bir adam nasıl çıkar diye verseydin.. Hırslanmak için Manu maçını mı bekledin.. Yoksa kendini bir yerlere mi göstermek istiyorsun.. Olimpiyakosa vermedik diye aylardır kapris yapıp duruyorsun.. Ama hata bizde St Ethinne 5.5 vermişken seni paketleyip gönderemedik.. |
gs maçında gördük lig maçlarını ciddiye almıyorsun çıkıp mesai bitsin diye oynuyorsun ama konu avrupa vitrini olunca birde sezon sonu bedava serbest kalacak ya çıkıp piyasa yapacak denizli en doğrusunu vermiş kararın kendi kafasına göre avrupa maçlarına konstantre olacak lig maçlarında öylesine oynayacak |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:09 . |