![]() |
Alıntı:
|
bobo degerli bir futbolcudur ama suanda gösterdigi performans ortada öyle hocayla kavga etme lüksü yok boboda ilk önce performansi yükseltsin öyle konussun gercege haberin gercekliginede süphem var ama bobo artik kendisini toplamasi gerekiyor.. |
tepki falan koymasın arkadaşlar. oynadığı maçta balta gibi oturup maç seyrediyor. ne zaman ki o topu o kaleye sokmaya karar verir o zaman oynar. inşallah oynar diye adam mı alınır maça. iyi yapmış hoca. oynamayanı almasın. bence nihat ı da kızağa çeksin. bu nasıl nihat anlamıyorum. bobo da oynayacak olursa gelir. |
Maç öncesi soyunma odasında Mustafa Denizli başarılar diledi başını okşadım falan dedi kolpa haber yok çıldırmış |
Kimin performansı daha iyiyse onu oynatcak denizli, Bobonunda lig maçlarındaki performansını herkes biliyor, tepki göstermesi yanlış.. |
elimizdeki tek para edecek adami zorla degerini dusurmekteyiz helal olsun hakkaten bizi yonetenlere takimdaki baska hicbirisi bobonun ettigi fiyati etmez belki holosko o cok hasta oldugunuz nobreyi bi satiliga cikarin bakalim avrupadan herhangi bir klup 500 bin euro teklif etsin birdaha mac konusan serefsizdir kendi payina bobo gibi adamlari koreltip bedavaya yolluyoruz |
Bobo'nun bu tarz maçlara daha bir motive olduğu ortada. Bu seneye Bobo da çok kötü başladı malesef. Burada Nobre ve Bobo'yu kıyaslamıyoruz Bobo'nun Avrupa maçlarına gösterdiği özeni lig maçlarında da görmek istiyoruz yoksa hepimiz Bobo'nun kalitesini ve bu takıma verdiklerini biliyoruz. Bence yorum yaparken satarken kazanılacak paradan çok oynayıp takıma sağladığı yarardan bahsetmek gerek. |
Bobô o formayı ManU maçında giymeliydi ama artık Denizli'nin aklından neler geçiyorsa kadro dışı bıraktı şaşırdım da diyemem ondan böyle tuhaf birşey bekliyordum zaten acaba ne tehlikeyle karşı karşıya kalıcaz diye merak ediyordum buymuş bence Bobô'nun yaptığı az bile ben olsam neler yapardım nasıl o adamı kadrodışı bırakırsın ne yaptı da bunu uygun gördü.. |
dnku macta bobo da olmalıydı |
Anlamadığım bobo'nun sözleşmesinde ilk 11 banko oynar diye bir madde mi var ? Denizli oynatmazsa onun kararı saygı duyması lazım her oynamayan böyle yaparsa vay halimize ayrıca gs macında kosmayan pres yapmayan umursamaz tavırları ile dikkat ceken bobo o mactamı oynayacaktı |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |