![]() |
CSK Maçının galibi kondisyon... Akşam farketmişinizdir uzatmalarda csk lılar yerlerde sürünürken bizim takımı fazla etkilemedi , uzatmalarda karşı kaleye gidebilen takım maçı alacaktı o güçte bizde vardı (en azından takımın iyi olan bir tarafı varmış) bu konuda sizin fikriniz..? |
zaten kondisyon olmasaydi bu is cok zordu, hic beklemedigim 2 gol yedik isi zora soktuk herzamanki gibi... |
kondisyon kurtardi bizi |
Tigana da maçtan sonra dedi zaten maçı alacağımıza inanıyordum kondisyonumuza güveniyordum diye evet gerçekten csk lılar döküldüler uzatmalarda.. |
Kondisyon iyiydi, ama çok daha iyi olmalı. Tigana'nın yanında bir Fransız kondisyoner var, Jean Charles Trouabal, çok güveniyorum ona. Adam profesyonel atlet. 1990 Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 4x100'de koşan Fransız takımındaki 4 atletten biri. Umarım pestilini çıkarıyordur bizimkilerin. |
kondisyonla da olsa götürdük işi ,gruptan da çıkarız,ama ilerisi için bence şafak karanlık gibi görünüyor.. |
kondisyonumuuz iyi futbolcular çok iyi mücadele etti hırslıydılar 70 dakika istediğimizi gibi götürdük tempoyu ama duran toptan golü yemek herşeyi mahvetti |
bence daha ıyı olmalı kondısyonumuz bu yeterlı dııl |
tamamen katılıyorum,adamlar ikinci golü attıktan sonra yandık dedim,güçleri olsa 3. golü de atabilirlerdi ama sahada yürümeye başladılar,kondisyonumuz bizi kurtardı diyebiliriz |
evet çok dogru. cska 75 ten sonra döküldü,biz bi 90 daha oynardık heralde :) |
Türkiye`de Saat: 14:01 . |