![]() |
Nerdesin 8 Milyon € ' luk Adam http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0919220848.jpg Beşiktaş’ın Gaziantepspor’dan 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Rodrigo Tabata, Kayserispor karşılaşmasında ıslıklandı. Karşılaşma, Kayserispor’un 1-0 üstünlüğü ile devam ederken 55. dakikada yerini Fink’e bırakarak oyun alanının kenarına gelen Tabata, Beşiktaşlı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Tabata’nın tepkiler karşısında soğukkanlı olduğu gözlendi. |
tabata mabata bilmem ben def ol denizli demirören |
tabatamı dedi bana 8 milyon euro verin diye almasaydı yönetim adamın ne suçu elinden bu kadarı geliyo gidip 2. sınıf oyuncu alırsan olacağı budur |
Tabata nın suçu ne be kardeşim suç onu transfer eden Yıldırım demirören in . |
adam klendi 8m euro ya değerim dedi o da suçlu kardeşim vermiyecekti umut bize..!Tsubasa nın avukatı nerde ona karşı çıktığımızda laf yiyorduk hani nerde tsubasa hani nerde pele gibi adam...Tabata ya pele demek ne kadar doğru pele brezilya milli takımında oynadı R.Madrid ona teklif verdi ama o reddetti tabata süründü!bunları söylediğimizde laf işittik hani nerde tsubasa?? |
Tabata'dan önce başka isimler ıslıklanabilirdi bence, ayıp olmuş ona...Kendini gösteremiyor doğrudur ama bunda Denizli'nin payı büyük, gerçi yine de bir şeyler yapması lazım Tabata'nın, ara paslar, uzun paslar ne bilim extra bir şeyler yapması lazım iyi oyuncuysa... |
Bırakın Allah aşkına tabata ne zaman ben 8 milyon ederim dedi . Yıldırım demiröreeeeeeeeeeen yeteeeeeeeeeeeerrrrr yıldırım demiröreeeeeeeeeeen yeteeeeeeeeeeeeer yıldırım demiröreeeeeeeeeeen yeteeeeeeeeeeerrrrrrr . |
tesekkürler sayin demirören.tesekkürler sayin denizli.tesekkürler sevgili sözde bjk topculari.bunu unutmayacagiz.sevgili demirören seni herzaman kin ve nefretle hatta lanetle anacagiz.besiktasimiz busezonda rezil olur ligde ve avrupada önemli degil,zaten su 6senede bunlari cok yasadik,ama elbette düzeliriz. |
Tabata da suç yok suç onu bu takıma alan ve oynatan Hoca ve Başkan da.... |
bırakın gıdın artık |
yaa ne alaka takımdan çıkartıyosunuz herşeyi demirörenden yok tabatadan denizliden bi bakın bkalım bizim oynadığımız futbolu kimse oynuyor mu ama gelgelelim takım inanılmaz şansız 1 ikinciside bu lig kirlenmiş biz maçlarımızı boşuna oynuyoruz böyle hakemlerle annesi belli olmayannn bu federasyonla hiçbir b.k olmazz takımınızın oynadığı topu çöpe atın esas suçlular ortalıkta gezinsin sayenizde |
tabatanın menajeri nerde? durum değerlendirmesi yapsın.şu transferi esnasında üye olup 2-3 günde 250 mesajla bize tabatayı öve öve bitiremeyen arkadaştan bahsediyorum. yenilginin sorumlusu tabata demiyorum,kötü futbolcu da demiyorum.sadece arkadaşın bahsettiğinin 10da biri kadar niye iyi oynamıyor onu merak ediyorum |
Tabi saydırın Tabata'ya saydırın Denizli'ye saydırın Delgado'ya....,Fink'e Onlar kendi istekleriyle geldiler nasıl olsa... Demirören !!!DEFOL!!! |
evet arkadaşım bende bundan bahsediyorum o arkadaş tabata pele kadar iyi diyordu...hayır dediğimizde laf yiyoruz... |
yaa arkadaşlar iyide tabata bugün iyi oynadı yani adam yeni geldi şapkadan tavşan mı çıkartçaktı gayet iyiydi takıma ısındığını belli ediyordu yavaş yavaş ama malubuyet onunla hiç alakası olmayan bişey maç kurtarcak arkdaş diyorsanız haklsısnz da adam daha 3. maçına çıktı saydırcaksanız nihata saydırın kaç maç oldu bi b.kunu göremedik |
nihat ın hatrı var o da bir yere kadar bekliyoruz... |
walla beklicek bişey kalmadı zaten bitti kredi doldu borca girdik banka vermiyor artık eğer bşka bankalardan kredi çekip ödemeye kalkışırsak bizim halimizi görmek bile istemiyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir |
Alıntı:
alla alla kiyamet kopacak herhalde sen ve yeter yldirim demir oren yorumunu bir arada dusunmesi bile bi garip geldi bana simdi |
Alıntı:
Bana bulaşmayın BEN HİÇ BİR ZAMAN BAŞKANA DESTEK VERMEDİM ben TAKIMA destek verdim . Yıldırım demiröreeeeeeeeen yeteeeeeeeeeeeeer yıldırım demiröreeeeeeeeeen yeteeeeeeeeeeer . |
takimda sansizsizlik da cok hakikaten ama bu sanssizligi yapan denizli bukadar yerinde oynamayan adamlarla bile iyi top oynuyor takim ama is bitirecek adamlarin hepsi kaleden uzak kaleye en yakin oynayan adamda beceriksiz olunca isler yurumuyor dogru duzgun |
Alıntı:
|
tabatadan medet umuyoruz ya yok böyle bişey bize bu noktaya getiren başta yönetim ve denizli, yeter!... |
adam mevkisinde oynatılmıyor .. ne yazıkki durum böyle .. ona rağmen yinede elinden geleni yapmaya çalışıyor .. sevdiğim bi futbolcu olarak onun için gerçekten çok çok üzülüyorum yazık ediliyor harcanacak .. |
adamin sucu yok ya, banada verseler o paralari bende gelirim kosa kosa |
adamda suç bulan yokki bi bok sanıp takıma katanda kabahat!!!... |
8 milyon euro yu bu adama verdin ya helal olsun demirören, biz de dedik tamam adam gibi bi transfer yapck şimdi.. |
Alıntı:
|
kaldıramıyo bu formayı ap açık ortada!! tabatanın yeri neresi bilader? |
Vallahi tuhaf transfer. Koskoca yaz mevsimi bekle, son saniyede 8 milyon euro ver ve Tabata' yı al. Önceden neden alınmadı? Takıma antreman maçlarında baya alışmış maşallah şov yapıyor. Ama resmi maçlarda dökülüyor. O topa ayağını soksa ürkmese, hele hakeme dönüp bıdı bıdı yapmasaydı golü yemezdik. Sanırım dün bir konuya yazmıştım. Tabata' da bir suç yok, onu alanlarda suç var. İnşallah Ernst orta sahada tek başına kalmaz, ibrahim kaş oynamaz diye yazmıştım. Malesef ne yazdıysam çıktı. Ernst yürekli oyuncu gider şut falan atar ataklara katılır, fakat tek başına kalınca o da ne yapsın dağılıyor ama gene en iyisi o. Tabata kendini göstermek için çok efor sarfediyor eh yaşı 30' a dayanmış bir futbolcu kendini böyle hırpalarsa, kondüsyonunu iyi kullanmaz ise pas hatalarıda yapar, takımıda batırır. Neyse konu tabata, gideyim maç kısmına gerisini yazayım çok sinirliyim pardon.. |
tönetim ben 8milyona değil 8 euro ya oynarım benide alsanaa.... |
Bu oyuncuyu alanda hata ... Yalan Oldu TabaTa... 8 milyon uero bayıldık biz sana bişey yapmadan oturursun Kenarda... |
bu muydu geçen sezonun en iyi yabancı transferi seçilen oyuncu diycem ama takım ne kadar iyiydi ki tabata iyi olsun.. |
uyuz oluyorum bu adama daha takıma gelmeden once umudum hiçmi hiç yoktu agzımı acmadım bılerek hevesımız kırılmasın dıye en basından bellıydı ne oldugu 8mılyonmus 500 bin eder anca fazla konusmıyım ıcımden baska seyler demek gelıyo.!! |
3 maç geçmiş hemen Tabata'ya atıp tutuyorsunuz, bırakın uyum sorununu atlatsın oynamaya ve başarılı olmaya başlar. Kötü futbolcu değil, elbette o kadar para etmez ama adamın suçu yok, adam bedava olsa yine gelirdi bize. Yönetim vermiş almış parayı. Gidip " Sen 8 milyon Euro'luk"oyuncu değilsin diye eleştirmek doğru olmaz. Bu sistem, bu teknik direktör ve bu yönetim içinde Cristiano Ronaldo'yu da koysanız oynayamaz. Adam Fink'i aldı, onun mevkisinde Ekrem Dağ'ı oynatıyor. Denizli futboldan anlamıyor, Demirören futboldan anlamıyor siz futbolu bilen Tabata'ya laf söylüyorsunuz. Biraz daha kredisi ve zamanı var Tabata'nın. Yeter ki şu yönetim ve Denizli gitsin. |
bugune kadar butun elestirilerime katilmayan, tabata ve demiroren i koruyan bazi site uyelerine sesleniyorum!!!! galiba sizin gibiler macta herkes demiroren ve tabata yi protesto ederken sizler duymamazliktan geldiniz... ben bu siteden 2 kez uzaklastirildim sizin gibi beyinsiz, hic futboldan anlamayan ve sirf besiktas diye yanlislari gormemezlikten geldiniz.... maalesef besiktas sizin gibiler yuzunden bu hale geldi demiroren uzun zamandan beri gitmeliydi levent erdogan bile soyledi gecen sezon sampiyon olmadi besiktas basarili degildi sadece bizim dualarimizla samiyon oldu... bu mesajim futboldan anlamayanlara!!!! kimse ye haksizlik etmek istemem ama kusura bakmayin, ben saglam besiktas i son 2002-2003 sezonun da gordum... ondan sonra dogru durust adam gibi top oynamadik yaziklar olsun demiroren rezil ettin bizi!!! tabatani da al git!!! |
gs 7 mılyon euroya brezılya mıllı takımında oynayan ve hala oynayan adamı getırıyor bız hayatında 15 tane kulup degıstırmıs 8 mılyon euroluk 1 kez brezılya mıllı takımında oynamamıs ki antepden alıyoruz adam getırıyoruz fark burada |
Alıntı:
|
Yazık ulan bize gelen kral oldum diyip yatıyor Yiceğinden giyceğinden bütçesinden kesip maça gelen kombine alan forma alan herkesin hakkını yiyorlar Yazıklar olsun |
Tabata tmm etmez 8m Euro ama takım sahada ruhsuz Adam ne yapsın takımın biran önce toplarmanması lazım nerde geçen seneki Beşiktaş hala şampiyonlukta kaldılar harlde. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:16 . |