![]() |
Bu oyuncuyu alanda hata ... Yalan Oldu TabaTa... 8 milyon uero bayıldık biz sana bişey yapmadan oturursun Kenarda... |
bu muydu geçen sezonun en iyi yabancı transferi seçilen oyuncu diycem ama takım ne kadar iyiydi ki tabata iyi olsun.. |
uyuz oluyorum bu adama daha takıma gelmeden once umudum hiçmi hiç yoktu agzımı acmadım bılerek hevesımız kırılmasın dıye en basından bellıydı ne oldugu 8mılyonmus 500 bin eder anca fazla konusmıyım ıcımden baska seyler demek gelıyo.!! |
3 maç geçmiş hemen Tabata'ya atıp tutuyorsunuz, bırakın uyum sorununu atlatsın oynamaya ve başarılı olmaya başlar. Kötü futbolcu değil, elbette o kadar para etmez ama adamın suçu yok, adam bedava olsa yine gelirdi bize. Yönetim vermiş almış parayı. Gidip " Sen 8 milyon Euro'luk"oyuncu değilsin diye eleştirmek doğru olmaz. Bu sistem, bu teknik direktör ve bu yönetim içinde Cristiano Ronaldo'yu da koysanız oynayamaz. Adam Fink'i aldı, onun mevkisinde Ekrem Dağ'ı oynatıyor. Denizli futboldan anlamıyor, Demirören futboldan anlamıyor siz futbolu bilen Tabata'ya laf söylüyorsunuz. Biraz daha kredisi ve zamanı var Tabata'nın. Yeter ki şu yönetim ve Denizli gitsin. |
bugune kadar butun elestirilerime katilmayan, tabata ve demiroren i koruyan bazi site uyelerine sesleniyorum!!!! galiba sizin gibiler macta herkes demiroren ve tabata yi protesto ederken sizler duymamazliktan geldiniz... ben bu siteden 2 kez uzaklastirildim sizin gibi beyinsiz, hic futboldan anlamayan ve sirf besiktas diye yanlislari gormemezlikten geldiniz.... maalesef besiktas sizin gibiler yuzunden bu hale geldi demiroren uzun zamandan beri gitmeliydi levent erdogan bile soyledi gecen sezon sampiyon olmadi besiktas basarili degildi sadece bizim dualarimizla samiyon oldu... bu mesajim futboldan anlamayanlara!!!! kimse ye haksizlik etmek istemem ama kusura bakmayin, ben saglam besiktas i son 2002-2003 sezonun da gordum... ondan sonra dogru durust adam gibi top oynamadik yaziklar olsun demiroren rezil ettin bizi!!! tabatani da al git!!! |
gs 7 mılyon euroya brezılya mıllı takımında oynayan ve hala oynayan adamı getırıyor bız hayatında 15 tane kulup degıstırmıs 8 mılyon euroluk 1 kez brezılya mıllı takımında oynamamıs ki antepden alıyoruz adam getırıyoruz fark burada |
Alıntı:
|
Yazık ulan bize gelen kral oldum diyip yatıyor Yiceğinden giyceğinden bütçesinden kesip maça gelen kombine alan forma alan herkesin hakkını yiyorlar Yazıklar olsun |
Tabata tmm etmez 8m Euro ama takım sahada ruhsuz Adam ne yapsın takımın biran önce toplarmanması lazım nerde geçen seneki Beşiktaş hala şampiyonlukta kaldılar harlde. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:53 . |