![]() |
Hala umudum var diyebiliyor musunuz? 6. Hafta 1 galibiyet 2 mağlubiyet 3 beraberlik atılan 3 tane gol yenilen 5 gol puan sadece 5 Denizli istemeye istemeye yeniden sözleşme imzaladı çünkü başarısız olacağını biliyordu. Çünkü mevcut kadro avrupa için hiç yeterli değildi lig için de yeterli değildi aslında. Saçma sapan transferler yapıldı. İşi bitmiş perişan haldeki Nihata 15 milyon euro ödendi. Fink gibi geçen yıl küme düşmemeye oynayan E.F.tan transfer edildi. İ.Köybaşına 6.5 milyon euro veriliyor adam yedek. Tabataya 8 milyon euro 3 maç oldu şimdi 8 bin euroya satsan G.antep bile geri almaz. Evet 3 futbolcu için ödenen rakam 29.5 milyon euro yani 60 trilyona malolan 3 tane adam. Bu parayla avrupadan 2 tane üst düzey oyuncu alınırdı oysa. İ.Kaşı bedava bırak sonra 1.200 milyona kirala ve perişanları oynasın Nobre gibi futbolculuğu bile tartışılır şansa gol atabilen biriyle yeniden sözleşme imzalıyordsun ve 2.5 milyon euro da ona veriyorsun üstüne utanmadan 1 milyon euroda imza parası istiyor günlerce seni peşinde koşturuyor nazlana nazlana imza atıyor ve sen bu adama kaptanlık pazubandını veriyorsun. Boboyu satıyorum satıyorum satıyorum saaattttttt... gibi adeta açıkartırmaya sundun ve ne satabildin ne de bizim futbolcumuzsun diyebildin. Denizlide attı sol tarafa yeni yerin burası kardeş işine gelirse dedi. Sabır, destek, şu bu dedi durdu bazıları. Nihat 3 hafta 5 hafta, nobre bi tane atarsam sezonu 70 golle bitircem, tabata sadece Tvde izleyebileceği M.United ile sahada karşılaşacağını düşündüğünde kendini kaybetti. Benim umudum yok sizin hala varsa bilmiyorum. Ama BEŞİKTAŞIMI çok seviyorum.... |
bilgi@besiktasjk.com.tr mail bombardımanına tutabiliriz. ben şahsen mailimi attım. Sizde bir şeyler yazıp gönderin, bu takıma sahip çıktığımızı gösterelim. Yoksa forum sayfalarında yaz yaz dur, hiç bir şey olacağı yok. |
Kimsenin umdudu yoktu bence, destek olmak için destek oluyorlardı diye düşünüyorum, çünkü gerçekten bu takıma, Denizli'nin bu futbol anlayışına nasıl güven duyulur, nasıl geleceğe umutla bakılır anlamak mümkün değil...Bu takım gol atamaz diyoruz, ama golcülerimiz formsuz, yok sakatlıklar vardı yok şuydu yok buydu denildi, meselenin aslı geçiştirildi...Şimdi de Denizli istifa, yeter Demirören deniliyor...İş işten geçti ama, daha 6.hafta olmasına rağmen... |
Alıntı:
Şimdi artık galibiyet için kasımpaşa maçını bekliycez sanırım bu gidişle bi onları yenebileceğiz çünkü. |
Tabiki.. Hicbirzaman Umutsuz Olmadım. Bu Takım Yensede Yenilsede BEŞİKTAŞLIYIM.. |
bırakın gıdın artık rezıl olduk be |
tabiki umutluyum geçen senden çok daha iyi futbol oynuyoruz bnm beşiktaşım oynarken bana zevk veriyor önemli olanda bu benim için ama heryerde yazıyorum lig kirlenmiş maçlar formalite oynanıyor |
umut herzaman var umutsuzlugu yaratan denizli oldu bu sezon elimizde 3 tane sag be var i kasi stoper adami sagbek oynatiyoruz ismaile 6.5 milyon ero verip sag ayakli ekremi sol beke koyuyoruz cocugada yazik 4 haftada oynamadigi yer almadi cocugun nobre sadrazam cocugumuki her mac 11 baslamak zorunda bu adam neymis ilerde adama basiyormus ulan tac cizgisinde adama bassa ne olacak nobreye carpip taca cikiyor top en fazla nobrenin baskisindan top kazanipta bitane gol attigimizi hatirlayan varsa soylesin disimi kiricam takimin en golcu yabancisini kusturuyoruz bugun oynadigi top yine ortada olusu nobreden 10 gomlek daha iyi herseyiyle nobre top indiremez gol atamaz sut cekemez adam gecemez ulan bunnari yapamayan forvet sabahtan aksama kadar defans oyuncularina bassa ne olacak tabataya 8 milyon verdik diye takimla daha 2 antrenmana cikmadan hayati maclarimizda adamida taraftarin onune atiyoruz neresinden bakarsaniz bakin kadro sorunu yok kadroyu kullanma sorunu var diyorki denizli bi takim bir sezonda golcu kimligini kaybetmez stoperden sag bek forvetten sol acik sol aciktan 10 numara sag bekten on libero yaratmaya calisirsan daha cok beklersin gol atacaz diye su adamlari bikere yerine koysun bakalim oluyormu olmuyormu bobo holosko baslasin su maclara artik |
allah yok etsin seni denizli.senide cok serefli haysiyetli ar namus timsali baskan.kahrettiniz bizi,yeter artik ya,bayram var ama ben bayramada lanet okuyorum kendimede.bunu yapmaya hakkiniz yoktu ya,lanet olsun hepinize,allah kahretsin hepinizi,yikildim ya,resmen hüngür hüngür agliyorum ya.denizli milyonlari alaCAk sonra birakip gidecek,umrundami taraftarin nehalde oldugu.topcular paralarini milyonlari tikir tikir aliyolar umurlarindami taraftarin hisleri.baskan paralari saciyor kulübü kendine mahkum ediyor,is ortaklariyla isbirligi yapip karapara akliyor,servetine serevet katiyor,umrundami onun taraftarin yasadiklari.allah yok etsin sizi su bayram arifesinde. |
ya yanlışları saysak istanbuldan amerikaya öprü olur!... |
offf ya sampiyon olduk hemen ertesi sezon hüsran olurmu böyle ya 6 haftada havlumu atilir ya |
yok artık... |
Vallahi Beşiktaş kulübünde yöneticilik yapan insan en azından ara sıra gider Beşiktaş forumlarını bulur, inceler, düşünceleri analiz eder. Kaç bin üye var, kaç yüz bin mesaj var... İnsan biraz araştırır. Topluluğun fikirlerine açık olur insan.. Kendi yaptığı hataları göremiyor ise, biraz araştırdığında herkesin en çok hangi konuda şikayet ettiğini görür. Ona göre önlem alır. Bu borç nasıl kapanır bilemiyorum. Çok zor.. İnsan gider düzgün transferler yapar. Sen avrupa ligine gitmiyorsun Şampiyonlar ligine gidiyorsun. Bir saniyede 8 milyon euro çıkarmayı biliyorsan koskoca yaz mevsiminde elbette düzgün transferler yapabilirdin. Bir galibiyet 2 trilyon ya, az para mı? Takım düzeni çok karışık, inşallah galibiyetler alırız.. Şu yaşıma kadar yönetimler için bile tepki vermedim, hep sabırlı olmaya çalıştım. Fakat artık taraftarların ve şahsımın üzüntüsü oldukça yıpratıyor. Kulübüm ve o asil arması her zaman kalbimdedir. Reelde ve internet üzerinde her zaman kulübümü korudum ve korurum. Fakat, yönetim , teknik heyet ve takım tam bir ızdırap şu anda.. Sanırım kan değişikliği hem kulübümüz için hem taraftarımız için çok hayırlı olur. |
umutlar hiçbir zaman tükenmez,geçen sene nerelerden gerelerek şampiyon olduğumuz hatırlayınca.. maçtaki taraftar desteği de umutların tükenmediğinin son göstergesiydi..ama malesef artık takım umut vaat etmiyor.mustafa denizliye değil tahammül etmek,yolda görsem yüzüne tükürecek durumdayım..yeter mustafa denizli,yeter yıldırım demirören :motz: |
bu takım bu yönetim bu adamlarla umut kelimesi bir araya hayatta gelemez.acilen temizlenecek takımın başındakiler ancak o zaman umuttan söz edilebilir.YETER DEMİRÖREN YETER DENİZLİ. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ. |
bu sene umudum hiç yok şampiyonlar liginde sıfırı cekeriz ligdede 6-7 ye girersek öpüpte basımıza koyalım bu halde gıdersek bankasya hosgeldın derız.!! eskişehir bile 12 puanla 3 üncü antep,diyarbakır bıle bızden onde bızım puan 6 şaka gibi.!! |
Bu akşam maçtaydım bir pozisyon bile olmadı heyacanlanacak, zevksiz rezalet bir maç izleyip geldim birde bu yağmurda gittiğme pişman oldum.Arkadaşlar bu takım kopuk bu bariz ortada bunu denizlide kurtaramaz yani siz bu senden ümidinizi kesin 3.olursak öpüpde başımıza koyalım.Allahtan sivas trabzonda kötü yoksa intertotoya zor giderdik.Bu yönetim gidecek yerine adam gibi bir yönetim gelip doğru transferlerle takımı düzeltecek başka yolu yok kendimizi kandırmayalım. |
umudumu tam anlamiyla kaybettim, denizliye hic bir sekilde artik güvenim kalmadi...bu takimi küme bile düsürecek kabiliyette bi adam... |
iyide ne degisti bu yenilgiden sonra forumdaki gercek besiktaslilarda simdi karamsarliga düsmüs sizlere hic yakistiramadim Bizler ligin basindan beri yanlis kadro diye yorumluyorduk adimiz cikti nerdeyse antibjkli diye forumda simdi onlarda ayni düsüncelere sahip.Demekki is isden gecinceye kadar beklemek gerekiyormus bunu anladim |
Nobre kazmasına 2.5M Euro Nihat'a 3.5m Euro Ferrari 2.5M Euro bunlardan birtek Ferrari hakediyo Nobre gibi 3.sınıf bir adama bu kadar para verilirmi ya :@ |
Yorulduk artik.. Yonetim Istifa .. Bu kadar basit. |
Beşiktaştan umudumu asla kaybetmem.Aşkımız renklere... |
atı alan üsküdarı geçti bile. |
Hayatta bazan inanmak çok güzel zor şeylere ama bu artık inançla olacak şey değil bu kadar aciz yönetim olamaz yaa BEŞİKTAŞ takımı yakında anadolu takımı kıvamına gelirse kimse şaşırmasın bu adamlar yüzünden :@ |
ya gidin artık fb ile gs tek basına 2 buyk yaratılmak ıstenıyorsa yonetımını sucu buyuk isitfa |
Hedefler küçüldü sakin olmak lazım. 6.hafta itibarıyla durum kötü görünsede lig sonu puan durumunda nerede olacağız beklemek lazım ligimiz her sene böyle başlar zaten ilk dört ortalama bellidir süpriz Anadolu takımlarından ligin ikinci yarısında esameleri okunmaz tecrübe devreye girer en kötü İstanbul takımı ilk dörde rahat girer.Şuan itibarıyla rahat olmalıyız en azından kafamızda FB+GS bu tempo giderse acabamı sorusu olmaz yani şampiyonluk hayali olmaz hedef bu saatten sonra kızmayın ama beğenilmeyen TÜRKİYE KUPASIDIR çünkü UEFA'YI garantiye almak bence çok önemlidir ne olursa olsun en kötü Beşiktaş her zaman Avrupa arenasında görünmelidir.Diğer hedefte zor ama canını dişine takıp Şampiyonlar Ligi grubundan UEFA'YA kalmaktır.Bu iki hedef bence bu sezonu kurtarır.Şunuda unutmayalım tepkili olalım tabiki illaki DERTÖREN gitmeli fakat malum eski BEŞİKTAŞ artık yok her sene zaten ŞAMPİYON OLUNMUYORKİ..... SAKİN OLALIMMM |
Şampiyonluk artık çok zorda, ilk 5 e giripte uefa kupasını kurtarabilsek bari :S |
benim hala umudum var ! |
bu yönetim ve denizli olduğu sürece umudum yok! |
valla oynanan futbola bakarsak en iyi biz oynuyoruz ancak denizli inatla bizi sampiyonlugun disinda birakmaya calisiyor yakinda gs ile fbnin takkesi dusup kelleri gorundugunde herkezin umudu geri gelecek |
benim umudum herzaman sürer en son umut ölür derler sizde ise hemen ölmüs biz hep böyle devam oynayacagimizi düsünmiyorum elbet bir cikis yakalayacagiz bundan eminim galatasarayin veya fenerin futbolu korkutmasin kimseyi her maci kazanacak degilerya onlarda kötü bir sürec gecirecekdir biz sezon basinda gecirdik onlarda sezon ortasinda veya sezon sonlarina dogru o süreci gecirirler daha 84 puan var umudunuzu yetirmeyin futbolda sadece bugün ve gelecek vardir mac kazanirsak hic bir problemde olmayacakdir |
Beşiktaş varsa, umut vardır. |
Rakiplerle ara baya acildi ama daha yolun basindayiz..sampiyonluk ümidi tabiiki yok ama ilk 5'e girmeliyiz en azindan.. |
valla ben umutlu olmaktan çok bu takıma güveniyorum. umut imkansızmış gibi olan şeylerde mucize beklemekmiş gibi geliyor. bu takım çok iyi top oynuyor. sadece benim gözlemlediğim beşiktaş birtek organize ataklarla ortadan delmeye çalışıyor birazdaha kanat organizasyonu frikik ve korner çaşışsa daha etkili olur gibi geliyor. |
umut herşey değildir belki ama çok şeydir :) |
Alıntı:
|
Kusurabakmayın ama, biz demiştik:D |
beşiktaş bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından söylüyoruz gülüyorlarsezon sonuda biz gülücezz |
biz 12. sıradaykenden de benim umudum vardı. ama bu sene için bi beklentim yok demirörenin gitmesinden başka.. 3-0 lık fener galibiyeti bi anda perde indirmicek bu gerçeklerin önüne. zaferin coşkusunu yaşicaz tabi ama ondan sonra 'aday olma' demeye devam ;) |
valla şu durumda artık umudum yok diyebiliyor musunuz demek lazım :D |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |