![]() |
Yönetim İstifa (TEK BASLIK) Yönetim Hakkındaki İstifa Sözlerinizi Tek Başlık Halinde Belirtebilirsiniz.. |
yönetim hemen istifa etmeli artık yeter gerçekten yeterrr !!!!! |
gecen hafta cincon macindan sonra demirörene beddua ettim diye beni banlayan adminlere sunu söylüyorum.alin sitenizi sizin olsun,alin baskaninizi sizin olsun.elalem küfür ederken bir sorun olmadi ama ben sinirden beddua ettim diye banlaniyorum.ohh neala.size mutluluklar dilerim sevgili adminler. |
Yeter artık bıktık!! Birazcık Beşiktaşlılığın varsa istifa et demirören bıktık !!! |
Yıldırım demirören yeteeeeeeeeeeerrrr yönetim istifaaaaaaa yönetim istifaaaaaaaa . |
Şu an sinirden ne yapacağımı bilmiyorum..Denizli bir an önce istifa etsin demirören ocakta aday olmasın.denizlinin yerine erdoğan arıca getirilsin. |
Ocak ayında bobo gönderilsin.murat ceylan alınsın.bobo,zapo,fink,delgado, gönderilsin.hiç olmasa yabancı kontenjanı açılsın.tabatayı hiç sölemiyorum zaten böle giderse duramayacak gibi görünüyor.hatta iyi para veren olursa holoskoyu da satsınlar.yerlilerden uğur inceman,erhan gönderilsin. |
Yönetimm İstifaa!! |
Şampiyon olamayacaz hiç olmasa gençlere şans verilip onlar kazanılsın.mesela rıdvan varken stoper ibrahim kaştan sağbek yapılmasın.antepten 6 milyon verilerek alınan ismail köybaşı varken ekrem orda oynatılmasın.herkes kendi yerinde oynasın.uzun lafı kısası denizli bunları yapmayacağı ve inadında ısrar edeceği için İSTİFAAA ETSİN.demirören bunları yapabilecek kapasitede olmadığı için İSTİFA ETSİN VE kulüpten içeri adımını atmasın.. |
uLan bayramımızı rezil ettiniz !! eğer sende 1 gram gurur varsa istifa edersin, Vizyonsuz, beceriksiz !!! Bayram arifesinde duyucağım en hayırlı cümle yönetimin istifasıdır !!! Ama sizde istifa edicek bi kabiliyette yok siz istifanızıda elinize yüzünüze bulaştırırsınız !! yeter ulan sömürdüünüz yetmedimi ??? |
bşkan olsanaaa başkan olsanaaaa gaziantepeee bakan olsanaaa!!!! |
Alıntı:
hayirdir besiktasimizi küme düsürmeyemi niyetin var?yada erdogan arica cok sevdigin birimi?yada akraman falanmi?yanlis anlama elbetteki bu senin fikrin,fikrine saygiliyim ama insan ister istemez bunu okuyunca sasiriyor,acaba sakami yapiyor yada ciddenmi yaziyor gibi düsünür. |
bosuna ugrasmayin etmez o yuzden sinirlerinizi yiprattiginiza yazik |
demirören yeter artık .. |
|
yönetimin istifa edeceği yok o çok belli bence futbolcular istifa etsin yönetedek bir futbol takımı olmayınca belki gidip gaziantepin başkanı olur ..çok komik bizim başkanın gaziantepe bize yaptığından daha çok hayırlı işivar |
yönetim istifa demekten bıktık artık. bu kadar yüzsüzlük olmaz yaaa....... |
yüzüne tükürsen yarabbi şükür dicek adam bea!.. |
gurur olsa gider be yok kii |
seni istemiyoruz anla artik bizlere cektirdigin yeter artik yeter, git antepe baskan ol sen |
allah nasıl biliyosa öle yapsın bunları... |
zerre gururunuz yok mu be !! |
bunlarda gurur ne gezer ya!.. |
maçın sonlarına doğru kayseri bi gol daha atsın die bekledim.. atsınlar da belki demirören ve tayfası biraz utanıp evlerine dönerler diye.. ama nerde o gurur :argh: |
Bence kimse istifa etmeyecek , göreceksiniz. Çünkü şuanki yönetimde onurlu kimse yok. |
tabata,nihat,bobo,nobre gıtmelı degişmeli saglam adamlarla demirören en basta gıtmelı yeter ya.! |
beşiktaşı ne hallere getirdiniz öküz sürüsü.hiç biriniz bi halttan anlamıyonuz.koskoca çınarı mahfettiniz kuruttunuz.borç bataklarında yüzüyor artık kulüp.dahada kendinizi adam yerine koyuyorsanız yazıklar olsun size.bu kadar adam sizden tek bişey istiyor.defolup gitmenizi.daha fazla rezil etmeyin bizi. |
Hala istifa etmemiş mi o kansız? |
artık gıdın lutfen takım ne hallere geldı anadolu takımına donusecegız neredeyse yeter artık |
Alıntı:
|
yönetim istifa..yoksa darbe olur,taraftar kulübü basar..o daha kötü olur sizin için.. |
Alıntı:
|
GURBETÇİ KARTAL DEMİŞKİ : hayirdir besiktasimizi küme düsürmeyemi niyetin var?yada erdogan arica cok sevdigin birimi?yada akraman falanmi?yanlis anlama elbetteki bu senin fikrin,fikrine saygiliyim ama insan ister istemez bunu okuyunca sasiriyor,acaba sakami yapiyor yada ciddenmi yaziyor gibi düsünür. Beşiktaşın küme düşmesi benim dünyada en son düşüneceğim şeydir.sen aklıma düşürene kadar böle bişe aklıma gelmemişti.Erdoğan arıcayla herhangi bi akrabalığım falan yok.ben onu sadece bi örnek verdim.yoksa onun gibi tecrübeli beşiktaşı tanıyan başka teknik direktörlerde var.burda önemli olan beşiktaşı kısa sürede toparlayacak ve beşiktaşı tanıyor olması.zaten bu saatten sonra gelecek teknik direktör uzun vadeli düşünülemez.Peki siz mustafa denizliden memnun musunuz?bana denizli ökalınca ligden düşmeme garantisi verebilirmisiniz?bu yüzden arkadaşım.takımın yeni bi havaya yeni bi yüze ihtiyacı var.bundan dolayı takımı tanıyan tecrübeli bi teknik direktör diyorumm. |
istifa artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dalga konusu olduk be |
Başkan bırakman içim ne yapmamız gerekiyor arkadaslar ne yapmamız gerekıyor takımın su durumuna bakın ne hallere dustuk yeter artık bırak lutfen |
İstila etme İstifa Et!! |
valla ya kendisi gider yada taraftar artık başkanada denizliyede ana bacı sövcek sonra gitcekler başka yolu yok!! |
Onur olacak bir insanda... |
yeteeeeeeeerrrr Yıldırım Demirören yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr |
yeter git artık lutfenn bugunku macta heyacanlanamadım bıle duygularımı bıtırdınız |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |