![]() |
İçimizdeki İrlandalıyı Artık Yok Edelim... İçimizdeki irlandalı evet bu sorunun cevabını bulalım ve artık bu içimizdeki yılanı içimizde yaşatmayalım. Bu taraftar bu eziyeti hak etmiyor biz artık paraya tapan futbolcu yönetim t.direktör İSTEMİYORUZ!!!! |
Konular Birleştirildi. |
Yönetim istifa demek yetmez , pratikte de bunu göstermemiz gerekiyor. Denizlispor maçında tepkimizi göstermemiz lazım. Mustafa Denizliye de güvenmiyorum artık , Birçok oyuncu denedi ama Beşiktaş aynı Beşiktaş. Demek ki problem hocada. Aklıma başka bişey gelmiyor. Yeter ulan yeter !!! |
su yumurtalı tepkıler olurken demıroren guluyordu ya otesı yok bunun |
demirören alınan kötü sonuçlara rağmen denizlinin arkasında oldğunu söylüyor bir maç kaybetti diye ertuğrul sağlamı gönderen yönetim neden halen denizlinin arkasında anlamıyorum !!! |
onu bizde anlamıyoruz ki bi anlasakk.. |
İspanya' da taraftarlar istifa için, protesto için beyaz mendil sallıyor. Ne güzel ya, küfürsüz çok güzel bir tepki verme durumu. Ama bizimkiler küfüre karşı sırıtıyor, demek ki beyaz mendil ile istifaya davet edilseler kahkahalara boğulacaklar. :-s Saygımızı bozmayın yönetim hadi gidin ya. :-s |
gidin artık |
YÖNETIM ISTIFA |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:22 . |