![]() |
İbrahim Akın'la yollar ayrılıyor Beşiktaş, bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan İbrahim Akın'la yollarını ayırmaya hazırlanıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana, devre arasında yapılacak operasyonda, İbrahim Akın'la yolların ayrılmasını istediği öğrenildi. Milli oyuncunun, profesyonelce yaşamamasının bu kararda en önemli etken olduğu öğrenildi. Kendisine verilen şansa rağmen bir türlü isteneni ortaya koyamayan oyuncu, Tigana'nın tüm beklentilerini boşa çıkardı. Fransız hocanın, yönetime başvurarak, "Bir de siz konuşun, belki düzelir" dediği Akın'ın, devre arasında Runje ile gönderilecek isimlerin arasında ilk sıralarda yer aldığı kaydedildi. Sezon başında sözleşmesi uzatılan İbrahim Akın'ı, Trabzonspor başta olmak üzere pek çok Süper Lig kulübü transfer etmek istemişti. |
yaa açıkçası emin değilim...ibrahim akın oynarsa süper oynar ama profosyenelce davranmıyor...düzeltmiyorda kendini..birazdaha sabır gösterilmesini isticem ama biz akına gösterdiğimiz sabrın çok azını diğer futbolculara göstermedik...tamamen kararsızım...ya oynamıyorsa yedek kalsın satılmasına gerek yok.. |
gitmesi her iki taraf içinde hayırlı olur...güle güle ibrahim akın bu takımda olmayı haketmiyorsun |
iyi oyucu hatta bir ara tuncaydan daha iyi olduğu söylendi ama gitgide performansını kaybetti hayırlsı bakalım ne olacak |
tam bi baş belası fazla doymuş ilk geldiği zaman nasıl oynuyodu eee bu kadar para verirsen hertarafı kalkar tabi |
Perfornmansını tam gösterememesi için biraz forma giymesi gerekir,10 dakikaylamı anladılar ne olduğunu.Tabi hoca daha iyi biliyordur,hep antremanda beraberler ama biraz daha şans vermeli bence.. |
bu arada bunun kaynağı neydi pardon... |
yaw aslında ii oyuncu ama bir türlü kendini weremedi bjk a.bence kalmalı zaten kadro kısıtlı iyi bir yedek olur.. |
kaynak ne kaynak iyi yedek olur ondan |
gitmesine karşıyım,daha çok genç,bu sezon olmasa seneye düzeltir kendini,tigana gibi adam ibrahim kalitesinde bir genci kaybetmek istemez |
Alıntı:
|
gitsin hiç önemli değil. sorunlu bi futbolcudan kurtulmus oluruz. medya ve sinan enginin şişirerek yıldız yaptıgı bi topçuyu istemiyoruz zaten.!! yıldız olan 3 seneden beri kendini düzeltip bi maç oynar be.!! bu kadar bencil kendine oynayan,topu ayagından çıkarana kadar topun bile isyan ettiği bi topçu daha yoktur bu memlekette. ben i.akından çok umutluydum,çok güveniyodum ama bu saatten sonra daha üzerine gitmeye gerek yok. 3 seneden beri akıllarda kalan 'vay be ne top oynadı ' dediğiniz bi maçı var mı!!kendini düzeltip,daha çok çalışıp kadroya gireyim formamı kapayım demesi gerekirken oynamadıgı içinde isyan bayragını da çekebilcek kadar pişkin.!! burnundan kıl aldırmıyor beyefendi.bırakın gitsin. çok arar o bu günlerini..!! |
bu adama nerde şans verdi tigana yaee off eba yine yanlış yapıos |
Kiralik verilse daha iyi olur, ozaman belki besiktas formasinin degerini anlar ve iyi oynar! I. Akin Bence Iyi Futbolcu Ama Bencil Ve Egoistligi Var Iste. |
Alıntı:
|
kendini toplasa cok iyi olur ama toplayamıyor keşke olsada TÜRKİYENİN gelmiş geçmiş en iyi sol kanatlarından ve hücumcularından biri oldugunu gösterse |
Alıntı:
|
bence adama nakşt para verildi ondandırrr |
iboo bence adama nakit para verildi ondandırrr |
bence onun problemi tiganayla kesinlikle kalmalı ilk onbirde şans vermeden neye dayanarak hüküm verilebilirki maç konsantrasyonuyla idman konsantrasyonu bir olmaz |
kiralık verilsin o kadar takımdan ayrılması isteniosa |
Var bi sorunu adamın ama hadi hayırlısı. Ben sadece futbolun etken olduğunu sanmıyorum. Sosyal hayatında bir takım problemler olduğu yazılmıştı bundan önce. Umarım kendisini toparlar ve Beşiktaşımıza faydalı olur. Ama kafa olarak uzaklaştığını hissediyorsa hiç durmasın, ekstra soruna gerek yok. Kimler geldi geçti, boşverin! |
bilmiyorum yaa kolpa da olabilir doğruluk payı da olabilir..ama tigana herzaman için ibrahim akını öven bir hocaydı bilmiyorum gitmesi yönünde rapor verir mi vermez mi diye... |
eğer haber doğruysa çok üzücü.. İ.Akın'a ne kadar şans verildi de " verilen şansları değerlendiremedi.." gibi ucuz yorumlar yapılarak yıpratılmak.. harcanılmak.. ve Beşiktaşımızdan uzaklaştırılmak isteniyor.. Ben şahsen sabırla bekliyorum.. Mustafa Denizli bile her zaman onun bu takımda oynaması gerektiğini söylüyor.. körler bile görüyor ona ne kadar ihtiyacımız olduğunu... herkes bekliyor Akının takıma girip top oynaması için.. am o kıçı başı oynayan kürdan tüccarı onu harcamak için elinden geleni ardına koymuyor.. eğer biri gidecekse bu Tigana olacaktır..! zaten fazla zamanı da kalmadı.. i.Akın bizimdir bizim kalacaktır..! |
Alıntı:
|
i.akın kalmalı çok kaliteli bi oyuncu kendini toarlarsa bu takımın değişilmezi olur |
Biran önce gitsin, artik biktim problemli insanlari bu takimda görmekten.yaw bi mustafa dogan kadar olamiyorlar.profesyonelligi bilmiyorlar, eee cahil adama ilk seferde altina range rover sport u cekersen adam oynarmi yaw, anca kumar masasinda oynar....bir atcimiz vardi, 2.lig B de bile kadro disi simdi bide yeni yetmelerle ugrasiyoruz.hemen hemen hemen gitsin yerine basariya ac bir delikanli gelsin. |
hayatta inanmam bu habere |
bwence kesin kalmalı eger gönderilecekse kiralık yollanmalı o zamn degerimizi anlarr..adm gibi oynamaya baslar.. |
Gitmemeli. Hele ki ondan önce gitmesi gereken çok kişi varken... |
bence tigana biraz ürkek ve risk almayı sevmiyor. neden hiç bir maçta aydın, serdar özkan, ibrahim akın'ı oynatmıyor. denemesi lazım artık bu adamları belki bunlar düzeltecek takımı. ibrahim akın konusuna gelince bu adamı bir türlü anlamadım. hiç bir zaman form tutamıyor. tiganadan desem daha önceki antrönerler zamanındada ilk 11'e giremiyordu. biraz kusuru kendisinde aramalı artık. reinalarda fazla dolaşmamalı futbola kendini vermeli. mayası iyi zihniyeti bozuk bence. çok güçsüz hemen her pozisyonda yerde. düzelmeyecekse gitsin. boşuna para almasın |
Alıntı:
|
yhaa inşş gitmez ibo gercekten ii ve genç inşş yollamazlar:( |
i akın a mı şans verilmedi. adama burak üç kez alda at diyor. o bir kez olsun sende bunu at demiyor. tuncayla karşılaştırılıyor. bir kez onun gibi yırtıcı bir şekilde top aldığını gördünüzmü. eli belinde top bekliyor. diğer futbolcular didinecek çalışacak top alacak. ona pas verecek. o egoistce topa vuracak. eğer ona isabetsiz pas atarlarsa elini havaya kaldırarak seyirciye hedef gösterecek. geçen sene ailtonu bile abileri (tümer başta olmak üzere) ile birlikte o yedi. kumaşı var ama laf dinleyecek hocayı futbolcuyu göndermeye kalkmayacak. bundan sonra bunlar sökmez. hemen tigana gönderiliyor. aynı sahne. yerine başkası gelecek tekrar baştan. yeni hoca: ben 10 futbolcu gönderiyorum diyecek. 10 tane alıyorum diyecek. niye diyecekler. o da sistemime uymuyor diyecek. tekrar baştan. iki sene daha bekle. arkadaşlar medyanın oyununa gelmeyelim. bence bu sen tigana ile devam edelim. her ne olursa olsun. gelecek sene bakalım ne oluyor. teknik direktör göndermekle futbolculara koz veriliyor. biline.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gökdeniz ile takas edilsin yada yattara ile ancak o zaman olur yada kiralık verilsin v.manisaya |
İBRAHİM AKIN kalmalııııııı |
bence ibo kalmalı.gönderirlerse çok büyük bi hata yaparlar,kendine gel i.akınnn |
Kiralik verilsin, o zaman belki kendine gelir.... |
Türkiye`de Saat: 07:12 . |