![]() |
(Anket) Delgado Dönmeli mi ? Öncelikle İyi Forumlar ; Besiktasforum.NET - Futbol - Anketlerimizin , Yeni Konusu " Delgado Dönmeli mi ? " Eğer Delgado Dönerse , Kimin veya Kimlerin Gitmesini İstersiniz ?? .. |
Yerine daha iyi birisi gelmeyecekse dönmeli.Sözleşmesi dondurulurlkende hep bunu ümit ettik. Daha iyi birisini getirsinler diye. Ama bence tabatada delgadoda olmayan hiç bir şey yok. Dolayısıyla ben dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Keşke doğru düzgün bir 10 numara transferi yapılsaydıda buraya dönmesin gerek kalmadı yazabilseydim takımım adına. Ama şuanki durum dönmesi gerektiğini gösteriyor. Gönderilmesine karşıyım ama sanırım çok büyük bi ihtimalle boboyu gönderecekler. |
Alıntı:
Dediklerine Katılıyorum Duygu ve Ayrıca Bobo'nun Yerini Batuhanla Doldurabiliriz diyede düşünüyorum . |
Bence Delgado gelmeli Tabata veyada Fink gitmeli.. |
Yönetim tabatayı gantebe kiralasın alıntıdır |
herhalde dönmeli onun yoklugunu fazlasiyla dahada iyi anladik gol bile atamiyoruz ulaaannn .....ooooo delgado ooooooo delgado |
Biz elimizdeki futbolcularin kiymetini bilmiyoruz.. Simdi Cisse ve Delgadoyu arar olduk demi.. Sandikki Fink ve Tabata gibi siradan adamlarla yerlerini doldurabiliriz.. Delgado ve Cissenin kalitelerini goz arda ettik medyanin gaziyla!! |
Fink giderse Ernst' e orta saha da kim yardım edecek? en iyisi Bobo veya Sivok gitsin. Alternatifleri var en azından. Fink giderse bu sefer Ernst orta sahada çakılı kalır. Bu da iyi değil tabi. Şut ve pas yetenekleri çok iyi Ernst' in. |
kesinlikle dönmemeli ancak dönmesi kararlaştırılırsada bobo gönderilmeli diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:27 . |