![]() |
(Anket) Delgado Dönmeli mi ? Öncelikle İyi Forumlar ; Besiktasforum.NET - Futbol - Anketlerimizin , Yeni Konusu " Delgado Dönmeli mi ? " Eğer Delgado Dönerse , Kimin veya Kimlerin Gitmesini İstersiniz ?? .. |
Yerine daha iyi birisi gelmeyecekse dönmeli.Sözleşmesi dondurulurlkende hep bunu ümit ettik. Daha iyi birisini getirsinler diye. Ama bence tabatada delgadoda olmayan hiç bir şey yok. Dolayısıyla ben dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Keşke doğru düzgün bir 10 numara transferi yapılsaydıda buraya dönmesin gerek kalmadı yazabilseydim takımım adına. Ama şuanki durum dönmesi gerektiğini gösteriyor. Gönderilmesine karşıyım ama sanırım çok büyük bi ihtimalle boboyu gönderecekler. |
Alıntı:
Dediklerine Katılıyorum Duygu ve Ayrıca Bobo'nun Yerini Batuhanla Doldurabiliriz diyede düşünüyorum . |
Bence Delgado gelmeli Tabata veyada Fink gitmeli.. |
Yönetim tabatayı gantebe kiralasın alıntıdır |
herhalde dönmeli onun yoklugunu fazlasiyla dahada iyi anladik gol bile atamiyoruz ulaaannn .....ooooo delgado ooooooo delgado |
Biz elimizdeki futbolcularin kiymetini bilmiyoruz.. Simdi Cisse ve Delgadoyu arar olduk demi.. Sandikki Fink ve Tabata gibi siradan adamlarla yerlerini doldurabiliriz.. Delgado ve Cissenin kalitelerini goz arda ettik medyanin gaziyla!! |
Fink giderse Ernst' e orta saha da kim yardım edecek? en iyisi Bobo veya Sivok gitsin. Alternatifleri var en azından. Fink giderse bu sefer Ernst orta sahada çakılı kalır. Bu da iyi değil tabi. Şut ve pas yetenekleri çok iyi Ernst' in. |
kesinlikle dönmemeli ancak dönmesi kararlaştırılırsada bobo gönderilmeli diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Ama Nobre Türk olduğu için o giderse Delgado gelemez ki:) |
su milletin dedigi isimlere bak sivok veya bobo gitmeliymis besiktasin en kaliteli 4 isminden 2 sinin gitmesini istiyor adamlar cildirmamam elde degil bu taraftar yorumlarina kimse kusuruma bakmasin ama bu takimin yonetiminin dusuncesi neyse sanki yeni nesil taraftarada sirayet etmis resmen kucuk dusunuyor millet |
Alıntı:
|
o açıdan doğru diyorsun bence de Bobô kesinlikle gitmemeli gidecekse fink gitsin diyeceğim ama yerine ondan daha kötüsü bile gelebilir;) |
İşte Yanlış transfer politikası bu duruma düşürdü.Aslında Fink kalması lazım ama Delgado gelmesi için mecburen gitmeli !... |
tabata gitmeli delgado gelmeli |
Alıntı:
Delgado dönecekse şu ana kadar aklı hala dışarıda olan Bobo veya defanstaki alternatif bolluğu yüzünden Sivok gitsin dedim. Sende cinnet geçirerek laf sokmuşsun helal yani. :) Herneyse.. Biz ne yazdığımızı önce analiz eder, düşünür, sonra yazarız. Aklında bulunsun. İyi forumlar.. |
Delgado'ya 3 yıl verdiniz Fink'e 3 ay bile vermiyorusunuz... |
bence en mantıklısı boboyu satmak zaten adam gitmek istiyo ..yerine halil alınabilir yedek olduğu için fazla bi ücret ödemeden alınır... bizim türk oyuncular almamız lazım türk oyunculardan hiç verim alamıyoruz... |
Alıntı:
|
bu arada bobo ya düşmanlığım falanda yok bobo yu herkes ilk geldiğinde yerin dibine sokarken ben o oyuncunun çok iyi bir oyuncu olucağını herkesin laflarını yiceğini söylüyordum ama gelgelelim bobonun eski gollerini izle o zamanki aktifliğne bakk şimdi bobo da ne heyecan var ne başka bişey bobo oynamıyor o yüzden bobo gitsin diyorum beğenmediğim için değil ve baktığınız zaman bobo hep inişli çıkışlı bir oyuncu oldu eğer yabancı bir forvetiniz varsa sırtında taşımalı diye düşünüyorum ki bobo bunu yapamıyor çok daha iyisini beşiktaşa layık gördüğüm için gitmeli nobre türk bir oyuncu nobre gibi türk bulun alnınızdan öpiyim sizi(o paraya ama hep parası tartışılıyor ya) |
Alıntı:
|
Bobo'nun gönderilmesi en mantıklısı, zaten kendisi de gitmek istiyor, şimdi çıkıp demesin Beşiktaş'ta çok mutluyum kalmak istiyorum vs. palavra bunlar...Adamın yüzünden okunuyor her şey...Ama takımda yine sorunlar çıkar Delgado gelirse, bi takıma Tabata-Delgado ikilisi fazla gelir, birinden biri mutlaka gönderilmeli, ama zor, ne yapacağız bu 2 adamla bakalım... |
Anketimiz Devam Etmektedir. |
ben nobreyi büyütmüyorum sadece yararlı diyorum onun için beni hiç kimse anlamıyorr takım oyuncusu nobre valla dediğim geçerli bulun o paraya nobre gibisini ve isim verin bana yaptıklarını söyleyin öyle değil demekle olmuyor versen anadolu klüplerine havada kaparlar ama biz elimizdekinin kıymetini bilemiyoruz |
Cisse konusunu daha gönderilmeden yazmıştım kafamızı çok duvarlara vuracağız diye ama yapacak birşey yok fink geldi o da sahada yok delgado dönmeli fink gitmeli diyorum... |
cisse yi de geçen sene koruyanlardan biriydim boboyu da zamanında koruyanlardan biriydim cisse miladını doldurdu bu takımda daha fazla oynayamazdı hiçkimse şimdi ben demiştim falan demesin nası bobo nun artık zamanı dolduysa bu sene ki hevessizliği bu yüzdense cisse de öle olacaktı bunları iyi değerlendirmek lazım futbolcu kaliteli veya değil bu çok önemli değil futbolcunun kafasından neler geçtiği önemli bizim şu an kafası sağlıklı hırslı istekli tek forvetimiz nobredir o da yetenek açısından yetersizdir. Nobre iyi bir yedek olarak devam edebilir. Bizim asıl forvetimiz olan bobo nun ise bu içler acısı halini artık izlemeye dayanamıyorum ona olan sevgim de gitmeye başladı. En iyisi boboyla yolları ayırmaktır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Su an burada sivok un isminin gecmesi bile beni sasirtiyor.Su an turkiye liginde hic bir stoper ondan iyi degil.Yaptigi hatalar deniliyor ama dunyada nesta bile ne hatalar yapiyor.Bence ferrari ve sivok turkiye liginin en iyi ikilisidir.Ayrica boboyu tekrar bu takima asilamak gerek.Tarzi kimsede olmayan bir tarz.Cok inisli cikisli grafigi var o yuzden yollanmasi an meselesi.Ancak eski bobo olacaksa gitmesini istemem.Ama su durumda yapacak birsey yok sanirim.Ayrica nobreyi tartisanlara hala anlam veremiyorum.Illa bi forvetin 2-3 kisi gecip gol atabilme yetenegi olmasimi gerekiyor.Su an turkiye liginin n farkli forveti nbredir(en kalitelisi demiyorum sadece farkli)ve yabanci kontejanini etkilemedigi icin benim sahaya cikarken yazacagim ilk isim nobredir.Nobrenin yanina da diger forvet... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence Delgado'ya su an ihtiyacimiz var Cisse ve Delgado'nun yoklugu cok belli oluyor..Fink gereksiz transferlerden biriydi o gitmeli Delgado dönecekse eger |
bence fink gönderilsin bi işemi yarıyor sanki delgado gittiğinden beri gol yüzü göremedik.ölümüne delgadoo |
Sivok gitmeli diyen 2 kişi kim Allah aşkına..:banghead: |
Delgado gelicek Bobo gidicek.. Ha bu arada Sivok giderse yönetimin Puyol u falanmı almasını bekliyorsunuz... |
Ah nerde Metin-Ali-Feyyaz lar bitti, sonra yıllardır Pascal ateşi, şimdi Delgado... Hep bir nostalji, hep sanal geçmiş sevdalar. Bugün bu formayı kim giyiyorsa, odur potansiyel kahraman. Sürekli hayaletlere ezdirilen bir güncellik. Delgado yu da istemiyorum, eskide kalmış kimseyi de. |
Bobo kendini toparlayamazsa gönderilmesinden yanayım.Öteki taraftan gönderilecek başka bir isim göremiyorum.Sivok kesinlikle gitmemeli.8 milyonluk Tabata'yı da 1 milyona bile satamayız.Satsak bile Dünya spor tarihine en keriz kulüp olarak geçeriz.Ondan dolayıda satılmamasından yanayım.Fink ortasaha da en önemli alternatiflerimizden.O da gitmemeli.Bobo'nun gönderilmesi durumunda forvette Batuhan'a şans tanıyabiliriz.Bu sayede bir gencimizide kazanırız |
Alıntı:
Ben bobo gitsin diyenlerdenimde, daha önce ki yazımda bobo veya sivok gidebilir yazmıştım. Hayırdır? sorun mu var? |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |