![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence Delgado'ya su an ihtiyacimiz var Cisse ve Delgado'nun yoklugu cok belli oluyor..Fink gereksiz transferlerden biriydi o gitmeli Delgado dönecekse eger |
bence fink gönderilsin bi işemi yarıyor sanki delgado gittiğinden beri gol yüzü göremedik.ölümüne delgadoo |
Sivok gitmeli diyen 2 kişi kim Allah aşkına..:banghead: |
Delgado gelicek Bobo gidicek.. Ha bu arada Sivok giderse yönetimin Puyol u falanmı almasını bekliyorsunuz... |
Ah nerde Metin-Ali-Feyyaz lar bitti, sonra yıllardır Pascal ateşi, şimdi Delgado... Hep bir nostalji, hep sanal geçmiş sevdalar. Bugün bu formayı kim giyiyorsa, odur potansiyel kahraman. Sürekli hayaletlere ezdirilen bir güncellik. Delgado yu da istemiyorum, eskide kalmış kimseyi de. |
Bobo kendini toparlayamazsa gönderilmesinden yanayım.Öteki taraftan gönderilecek başka bir isim göremiyorum.Sivok kesinlikle gitmemeli.8 milyonluk Tabata'yı da 1 milyona bile satamayız.Satsak bile Dünya spor tarihine en keriz kulüp olarak geçeriz.Ondan dolayıda satılmamasından yanayım.Fink ortasaha da en önemli alternatiflerimizden.O da gitmemeli.Bobo'nun gönderilmesi durumunda forvette Batuhan'a şans tanıyabiliriz.Bu sayede bir gencimizide kazanırız |
Alıntı:
Ben bobo gitsin diyenlerdenimde, daha önce ki yazımda bobo veya sivok gidebilir yazmıştım. Hayırdır? sorun mu var? |
Türkiye`de Saat: 02:17 . |