![]() |
İlker Yasin'in Gafına Bakın Cenaze töreni gibi maç sunan Galatasaraylı İlker Yasin(Beşiktaşlı Sabri Ugan varken) öyle gaflar yaptıki inanamazsınız.Bunlar şuan hepsi tam aklıma gelmiyor ama gol yediğimiz dakikaya kadar güldüğüm gaf. Maç başlamadan henüz 2dk önce ekranda Valeri Berezutsky var.Ve İlker Yasin bakın ne diyor. İlker Yasin : Rus futbolcu ikiz kardes, birisi alexi digeri valeri ve görüntüdeki kardeşlerden vasili. Kesin Mustafa Denizli Holosko'yu İlker Yasin Holöşko dediği için çıkarmıştır. |
O yıllardır öyle de sen Nihatın gafını pardon ıskasını gördün mü? 32 Trilyonluk süper yıldız Nihat ve cezalanı içinde bomboş topa ıska geçiyor. Merak ediyorum ligin son haftasında hala diyecek mi bazıları nihatın zamana ihtiyacı var diye? |
Evet kesinlikle katılıyorum. Çok kötü maç anlatıyor. Kimi spikerler vardır insanı maçın heyecanına ortak eder.İlker Yasinin Çok tutuk ve çok donuk bir anlatımı var.Bu adam daha maç başlamadan stada bağlanıldığında öyle bir ses tonuyla konuştu ki sanki maç bitmiş biz yenilmişiz... |
Ben tam bunları yazarken 6 milyon euroluk diğer süper transferimiz ismail öyle bir çalım yiyorki sanarsınız CSKnın karşısında amatör takımda oynayan oyuncu var? Vayy be ne hallere düştük. |
kardesim maci ben bile anlatiyor olsam öyle anlatirdim,cünkü gercektende ölü gibi top oynadik.bosverelim spikeri mipikeri biz takimimiza bakalim,neolacak halimiz ona kafa yoralim.ayrica allah ilker yasininde belasini versin.onuda es gecmeyelim bari hazir konuda acilmisken.adamin anlatisina birsey demiyorum sadece yillarin holoskosuna höloskho deyisine kil oldum,buyüzdende allah cezasini versin |
maça ilk bağlanıldığında heralde maç öncesi ilker yasin sonra ertem şener veya sabri ugan görevi devralır diye düşündüm ölü gibi konuşmasıda bende bu ihtimali güçlendirdi ama sonunda hayal kırıklığına uradım |
YA TAKIM NE HALLERDE SIZ YOK ILKER YASIN YOK BILMEM NE BIRAKIN BUNLARI |
Hayatımda izlediğim en kötü Ş.Ligi maçıydı...Bunda İlker Yasin'in de büyük bi payı vardı tabii...Uyumamak için çok direndim valla... |
Alıntı:
3 kuruşluk eziklere maskara olduk yeteeeeeeeeerrrr yıldırım demirören yeteeeeeeeeeeerrrr . |
maçı anlatan şahsiyet berbat anlattı tam bir ruhsuzdu yani ruhsuz diye buna denir:mad: |
Sevmiyorum bu adamı da İlker Yasin FEBE'li değil miydi ya :( |
maçı anlatanı konuşturanda beşiktaşın rezilliğiydi kime kızacağımızı şaşırdık lanet olsun böyle hayata |
ben ilker yasinin anlatımına bakarak beşiktaş hazırlık maçı yapıyor sanmıştım aaa o şampiyonlar ligi maçımıymışşş ilginç bunların hepsi köpek olduğu için çok normal böyle yapması gelelim maça bazı arkadaşlar ismaili eleştirmiş ama beşiktaşın en iyisi oydu bana kalırsa yediği çalımlar vardı evet ama en dirençli diri gözüken oydu bnce nihata gelince futbolu unutmuş nihat formsuz olursunuz iyi oynayamazsınız fln ama futbolda futbolcuların belli bir kafa yapısı ie oynadığı aşikar bu futbolcularda normalde körelmez ama nihatta bırakın körelmeyi bu bitmişş nihat futbolu unutmuşşş inanılır gibi değil nerde ne yapıcağını hiç bilmiyor olur olmaz şut çekmeye çalışıyor ona atılmayan topları almaya çalışıyor hiç anlayamıyorum gerçekten üzgünüm ama bn nihattan verim alabileceğimizi hiç düşünmüyorum inşallah düzelirde yanılırım... |
bir maç bu kadar kötü anlatılabilir. |
yaww biilmem kaç dakika neyse beşiktaşımız gol atamadı diyo doğru atamadık ama gol attıktan sonra bile hala gol atamadı diyo dangalakkkkkkkk heriffff o golü bilmem neresine................? |
Maç bitti, herif dyorki Beşiktaş 572 dakikadır gol atamıyor. Dangalak ya, daha 2 dk önce attık golü.. |
bu memlekete adalet gelsin ilker yasin yaptığı işkenceler sonucu suçlu bulunup idam edilsiiin....:D |
Alıntı:
|
ruhsuz :mad: |
Alıntı:
|
Bu herifin anlattığı Febe maçlarını hatırlayın bir de... TV başında etmediğim küfür kalmadı, bu herifi bu maçın anlatımı için görevlendirenin de, bunu spiker diye piyasaya çıkaranın da...... Başka diyecek laf bulamıyorum... |
bu adamdan nefret ediyorum. neden hala maç anlattırıyorlar bu samimiyetsiz adama anlayabilmiş değilim. |
keşke emre tilev anlatsaydı onunnüstüne tanımıom ben.. madem o olmıcak bari gerçekten bu işi yababilen birine verin su kulaklıkları...:)maç zaten kötüydü..bi de bu adam tuz biber.. |
İlker Yasin : Rus futbolcu ikiz kardes, birisi alexi digeri valeri ve görüntüdeki kardeşlerden vasili. Su çok dikkatimi çekti .. Ben de takildim kaldimm yaa .:D. |
bu adam maç anlatırken maçtan sogudum oyuncuların isimlerini sadece holoskoyud eil bir çok ismi her maç acaip acaip yanlış söylüyorr ne biçim maç anlatıyorr sivok kaybediyor ibrahim kaş kaybetti diyor ekrem vuruyor ismail vurdu diyor tam bi rezalet yaaaa |
bide Holosko ya Holoşko diyo sinir etti ya. |
Vallahi uykumu getirdi İlker Yasin. Hele "holoşko" falan diyor ya. Kah kah, zaten yeniliyoruz çıldırmışım. Adam yanımda olsa larinks' ini sökerdim valla :D. ( larinks - gırtlak borusu) :D |
yanlız bir de şu var. pek de anlatmadı. adamların isimlerini bilmiyor. okuyamıyor da... konuştu öyle... |
Alıntı:
|
beşiktaş 2 dakika evvel gol attı, ilker yasin hala "beşiktaş 6 maçtır gol atamıyor" diyor - ve gol. beşiktaş durumu 2-1 yaptı. beşiktaş altı maçtır gol atamıyor.:D |
Alıntı:
|
Maç bittikten sonrada 690 dakikadır gol atamıyorlar mı ne öyle birşey dedi ya. Veya sağır duymaz uydurur moduna girdim haha. :D Şu ilk 11 düzgün olsa aslında maçları kazanma olasılığımız yüksekti. Ekremin ne işi var oralarda tövbe yarabbi. :-s |
Alıntı:
|
şu star ne kadar ********.bizim maçı ilker yasin bey istanbul dan anlatıyor.yok muydu rusya dan anlatacak bir tane adamları.içine ettiler maçın.zaten takım iyi oynamıyordu.bir de ilker yasin maçın tuzu biberi oldu. |
bu sene top yekün ıska geçti gidiyo |
uyuz oluyorum macı anlatan sahsiyete elimden gelse 1 kasık suda boğarım |
o adamı ne diye spiker verdiler ş.ligi maçına hayret.yeminle bir ara uyukladım maçta.. sivok a sürekli kaş dedi hocaya sadece mustafa dedi ferrariye fabian. daha var ama aklımdakiler bnlar. |
Alıntı:
ilker yasin geyseli |
Ya bu Ilker Yasine uyuz oluyorum.. Bu adamin anlatti hicbir maci kazanamiyoruz !! Sadece su sozunu takdir ettim: Birzamanlar Besiktas kac haftadir gol yemiyor diye sayardik, simdi ise kac haftadir gol atamiyor diye sayiyoruz demisti.. Ah eski gunler ah dedim o an.. Pascallar, Ilhanlar, Sergenler, Ahmet Dursunlar.. |
ilker yasin gsli biri bir gslide beşiktaş maçını anlatamaz türk futbolundaki kaosun sebebi zaten butur gizli holigan spor müdürleri sonra neden küfür ediliyor diyolar edilir tabii sen ve senin gibileri bu medyada oldugu sürece edilecektirde........ |
Türkiye`de Saat: 19:20 . |