![]() |
Bu herifin anlattığı Febe maçlarını hatırlayın bir de... TV başında etmediğim küfür kalmadı, bu herifi bu maçın anlatımı için görevlendirenin de, bunu spiker diye piyasaya çıkaranın da...... Başka diyecek laf bulamıyorum... |
bu adamdan nefret ediyorum. neden hala maç anlattırıyorlar bu samimiyetsiz adama anlayabilmiş değilim. |
keşke emre tilev anlatsaydı onunnüstüne tanımıom ben.. madem o olmıcak bari gerçekten bu işi yababilen birine verin su kulaklıkları...:)maç zaten kötüydü..bi de bu adam tuz biber.. |
İlker Yasin : Rus futbolcu ikiz kardes, birisi alexi digeri valeri ve görüntüdeki kardeşlerden vasili. Su çok dikkatimi çekti .. Ben de takildim kaldimm yaa .:D. |
bu adam maç anlatırken maçtan sogudum oyuncuların isimlerini sadece holoskoyud eil bir çok ismi her maç acaip acaip yanlış söylüyorr ne biçim maç anlatıyorr sivok kaybediyor ibrahim kaş kaybetti diyor ekrem vuruyor ismail vurdu diyor tam bi rezalet yaaaa |
bide Holosko ya Holoşko diyo sinir etti ya. |
Vallahi uykumu getirdi İlker Yasin. Hele "holoşko" falan diyor ya. Kah kah, zaten yeniliyoruz çıldırmışım. Adam yanımda olsa larinks' ini sökerdim valla :D. ( larinks - gırtlak borusu) :D |
yanlız bir de şu var. pek de anlatmadı. adamların isimlerini bilmiyor. okuyamıyor da... konuştu öyle... |
Alıntı:
|
beşiktaş 2 dakika evvel gol attı, ilker yasin hala "beşiktaş 6 maçtır gol atamıyor" diyor - ve gol. beşiktaş durumu 2-1 yaptı. beşiktaş altı maçtır gol atamıyor.:D |
Türkiye`de Saat: 12:17 . |