![]() |
Alıntı:
|
Maç bittikten sonrada 690 dakikadır gol atamıyorlar mı ne öyle birşey dedi ya. Veya sağır duymaz uydurur moduna girdim haha. :D Şu ilk 11 düzgün olsa aslında maçları kazanma olasılığımız yüksekti. Ekremin ne işi var oralarda tövbe yarabbi. :-s |
Alıntı:
|
şu star ne kadar ********.bizim maçı ilker yasin bey istanbul dan anlatıyor.yok muydu rusya dan anlatacak bir tane adamları.içine ettiler maçın.zaten takım iyi oynamıyordu.bir de ilker yasin maçın tuzu biberi oldu. |
bu sene top yekün ıska geçti gidiyo |
uyuz oluyorum macı anlatan sahsiyete elimden gelse 1 kasık suda boğarım |
o adamı ne diye spiker verdiler ş.ligi maçına hayret.yeminle bir ara uyukladım maçta.. sivok a sürekli kaş dedi hocaya sadece mustafa dedi ferrariye fabian. daha var ama aklımdakiler bnlar. |
Alıntı:
ilker yasin geyseli |
Ya bu Ilker Yasine uyuz oluyorum.. Bu adamin anlatti hicbir maci kazanamiyoruz !! Sadece su sozunu takdir ettim: Birzamanlar Besiktas kac haftadir gol yemiyor diye sayardik, simdi ise kac haftadir gol atamiyor diye sayiyoruz demisti.. Ah eski gunler ah dedim o an.. Pascallar, Ilhanlar, Sergenler, Ahmet Dursunlar.. |
ilker yasin gsli biri bir gslide beşiktaş maçını anlatamaz türk futbolundaki kaosun sebebi zaten butur gizli holigan spor müdürleri sonra neden küfür ediliyor diyolar edilir tabii sen ve senin gibileri bu medyada oldugu sürece edilecektirde........ |
Türkiye`de Saat: 22:52 . |