![]() |
Arkadaşlar..tepkide sonuna kadar haklılar..amaaa..görüntüleri izledim ;hiç kimse 106 yıllık Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanına küfür edemez,yumurta atamaz..Demirören'in şahsi kimliği beni hiç alakadar etmez,şahsen hakettiğini bile düşünüyorum ama taşıdığı kurumsal kimlik itibarı ile ,kimsenin bunu yapmaya hakkı yoktur..Başkanına yumurta atılan bir camia haline kimse getiremez..o yumurta atanlara;başkan olarak keloğlan bile fazladır..Burası 3. dünya değil,Beşiktaş ta "kanarya sevenler derneği" değil..çok büyük hata yapılmıştır...asıl bütün dünyaya şimdi rezil olduk...yazık..çok yazık.. |
Alıntı:
|
|
Beşiktaş taraftarına kınama!.. Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden, UEFA Şampiyonlar Ligi`nde Rusya`nın CSKA Moskova takımı karşısında alınan 2-1`lik yenilginin ardından kafilenin İstanbul`a dönüşü sırasında başkan Yıldırım Demirören`e birkaç taraftarın yaptığı saldırıya bir açıklamayla tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü`nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, futbol takımının Moskova deplasmanı dönüşünde Sabiha Gökçen Havaalanı`nda yaşananların, bugün medyada ``Yıldırım Demirören`e Saldırı`` başlıklarıyla yayınlanmakta olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: ``Oysa bu çirkin saldırı, başkanımızın şahsında, 106 yıllık Beşiktaş Kulübü`nün saygınlığı hiç kimse tarafından tartışılamayacak olan başkanlık makamına yapılmıştır. Bunları yapanların Beşiktaşlı olduklarına asla inanmıyor, çirkin saldırıyı nefretle kınıyor, büyük Beşiktaş camiasının bu kişileri içinde barındırmayacaklarına olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunuyoruz.`` 01.10.2009 16:51 şimdi gelde çıldırma abi sinirden gülüyorum... |
Alıntı:
|
yaa maça falan gitmeyin stad boş kalsın 1 alahın kulu gitmesin bunalr defolup giderrr.ama işte herkes hala maça gidiyor gitmeyni kardeşimmm...inönüdeki maçlara gitmeyin hepi topu 100 kişi olsa orda o yönetim ertesi gün istifa eder işi bilmiyonuzzz.. |
Beklediğim o klişe açıklama nihayetinde geldi. He deyin geçin, yapacak başka birşey yok. |
ben lig başladıgından berii gitmedim inönüye niye salkmıyım cebimden çıkartıp 70-80 milyan masraf yapacm sonra rezalet futbol izliyecem..gider o parayla bi kaç fakiri sevindiririm hem sevaba girerim .yada gider eve 1 ay yetecek erzak alırımm..... budnan sonra beşiktaşın şampiyonluga gitcenide bilesem gitmem artık stada gitmek çok saçma geliyor banaa |
doğru diyorsun taraftar Beşiktaşlı değil birtek sen Beşiktaşlısın susun yaa gerçekten.. |
Makam mı kaldı başkan, daha neyin peşindesin.. |
Türkiye`de Saat: 08:42 . |