bruschaga | 02-10-2009 21:29 | Yorumlarin hepsini tam okuyamadim ama konuyu cok iyi okudum.anladigim kadariyla bir sitem var bize.yanliz herseyden önce sunu acikliyorum,ben ve benim gibi düsünenler simdiye dek carsinin adini dahi agzimiza almadik.mesela ben KAPALI-TRiBÜN LiDERLERi diye yazip durdum.carsi demek besiktas demek carsi demek 20milyon besiktas sevdalisi demek.bizim carsiyla negibi bir husumetimiz olabilirki?bizim derdimiz sahislarla,bizim meselemiz sayin demirörenin parali askerligini yapanlarla,bizim derdimiz besiktasimizin menfaatlerini hice sayip kendi menfaatini düsünen büyük abelerimizledir,ilk basta lütfen bunu iyi anlayin,elma ile armutu karistirmamak gerek.Arkadasin biri gecen seneki liverpool macindaki tribün showunu örnek verip,hep beraber sevinmedikmi?gibilerinden bir sitemde bulunmus.ya lütfen diyorum,bizim kavgamiz carsinin lideriyiz diyen ve demirörenin lejyonerligini yapanlarladir.moderatör arkadasimiz cagla hanim EYER DENiZLi MACINDADA TEPKi VERiLMEZSE OZAMAN CARSININ ADAMLARI SA TIL MIS TIR gibilerinden bir sitemde bulunmustu,bence haklida,bunu bize carsinin hür iradesi yarin aksam inönüde gösterecektir.eyer carsiyi temsil eden binlerce kapali seyircisi yarin ya alen ve onun gibilerinin dedigini yapacaklar yada hür özgür iradeleriyle gerekeni kimseden emir almadan yapacaktir.ben carsili degilim ben ilk basta besiktas sevdalisiyim,carsi besiktas taraftarinin adidir sahislarla sorunlarimiz oldugundan gayet dogaldirki kirginliklarimiz vardir ama elbetteki disarida rakiplerin yaninda carsiya toz kondurmayiz.bunlar böyle bilinsin.yarin aksami sabirsizlikla bekliyorum,yarin bence besiktasimiz icin bir milad olacaktir.tabikide besiktasimiz maci kazanirsa degil,taraftar gerekeni yaparsa bir milad olacaktir.bekleyip görelim |