havali_cocuk | 04-10-2009 13:41 | Fenerbahçe'liydim Beşiktaş'lı oldum 'Ben evlenmeden önce Fenerbahçeliydim. Yıldırım, 'Ben koyu fanatik; hatta deli bir Beşiktaşlıyım! Sen de Beşiktaşlı olacaksın' dedi. O gün bugün Beşiktaşlıyım' Revna hanım, başkan Yıldırım Demirören'e verdiği desteğin yanı sıra futbolculara, gazetecilere hatta taraftara gösterdiği güler yüz ve ilgiyle tabiri caizse artık 'Beşiktaş camiasının annesi' oldu... Ancak Revna hanım, herkesin zannettiği gibi doğuştan Beşiktaşlı değil.. Hatta Revna hanım önceleri Siyah-Beyazlılar'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'yi tutuyormuş... İşte kendi ağzından Revna hanımın Beşiktaşlı olma hikayesi: 'Ben evlenmeden önce Fenerbahçeliydim. Yıldırım, 'Bana bak Revna'cığım... Ben koyu fanatik; hatta deli bir Beşiktaşlıyım! Sen de Beşiktaşlı olacaksın' dedi. O gün bugün Beşiktaşlıyım. Beşiktaşlı olmaktan da son derece gururluyum ve mutluyum. Çocuklar zaten Beşiktaşlı. Küçük Cemal daha şimdiden 'en büyük Beşiktaş' diye bağırıyor.'
-------------------------------------------------------------------------------
Ben bu haberi Beşiktaş'ın Şampiyonluk sayılı dergisinde okumuştum ve okumaz olsaydım. Bu adamın neden bu kadar fenerli transferi yaptığı çok daha iyi anlaşılıyor. Artık başkan adaylarının seceresi çıkartılması gerekiyor... Böyle sonradan olmalarla, ağız oyunlarıyla işimiz olmaz... |