![]() |
revna demiröreni ayakta alkışlıyorum demirören iş hayatında başarılıysa veya başka bir ylolda başarıyı yakaladıysa kesinlikle revna demirörenin payıdır. eşine olumsuz tezahurat yapıldığında büyük bir saygı göstererek susmuştur . haddimizi bilelim sonuçta beşiktaşın başkanı ve eşidir . |
bazılarını anlamakta zorlanıyorum kadın kocasına yapılan protestoya destek verdi zaten bırakmasını istiyordu peki size ne oluyorki ? destek verdi diye küfür yemeye layık görüyorsunuz.burda demiröreni savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama beşiktaş başkanın eşine yakıştırdığınız şey bumu yani? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - ELBETTE DEVAM ETMELİ |
Ikiside ne yaptıgını bilmiyor...Mactan sonra revna demirorene niye alkısladınız diye sorsalar verilcek cevabı yoktur eminim ...Demirorende niye guldu diye sorsalar oda nedenini bilmiyordur...İste boyle biri koskoca kulubu yonetiyor..daha dogrusu yonetemiyor. |
Alıntı:
haberler arasındaki farka bakarsak basının da ne yazdığını anlayamıyoruz tabi 5 ekimdir bu arada tarihi yeni konuşması yani. ben bu forumda çıkan bir haber üstüne konuşmuştum gene onu da belirtiyim. |
Alıntı:
abicim bayanlar gelmesin demiyoruz tabikide ama bu kadarı da fazla her maç geliyor kimin eşinin bu kadar geldiği görülmüş yakında sülalecek toplanıp gelecekler :S |
Türkiye`de Saat: 20:07 . |