![]() |
|
arkadaşlar Beşiktaşta Beşiktaşlı kalmadı sadece buuuuu |
Gökhan Zan'a helal olsun be iste BESIKTASLI dedigin böyle oyuncu olmasi gerek.... |
Alıntı:
|
tigana gitsin diyo herkes adam ne yapsın işte cıkarıo kadroyu cıkıp omu atıcak golleri defansı omu toparlayacak sen beşiktaşa gelmiş topcuysan en iisin demekki kimse sana bisi ögretmiicek burda cıkıcaksın adam akıllı topunu oynaıp aldıın paranın hakkını wereceksin (orn:kleberson,son zamanlarda bonservisi alınınca bobo,runje) |
olacak bişeyler ya böyle gitmez süper kupadaki futbolu bi tutturamadık ya sanki o zaman başka futbolcular vardı. ya ben bir şeyi düşünüyorum bu kötü futbol hakkında futbolcuları biraz fazla doyurmuşlar yani paralar primler felan burak ı görmüyonmu nasıl g.tü kalkmış veya güleç i tınlamıyolar ben paramı alırım yan gelir yatarım mantığı var adamlarda |
Helal olsunnnn |
Alıntı:
|
abi rico yu cıkarken gordunuzmu adamda damla ter yoktu vallahi ben halı sahada oynarken daha fazla kosuyorum bu g.tlerden arkadaslar antepten kalkıp maca gittiler az daha bende gidecektım |
GÖKHAN ZAN gerçek bjklı bunlar daa çok böyke gol yiyicek EY BEŞİKTAŞLİ TİTRE VE KENDİNE GEL!!!! |
Türkiye`de Saat: 17:39 . |