![]() |
"Borcu Biz Öderiz" Kampanyası Beşiktaşımızın borçlarına talibiz.3 sene içinde borçları kapatmayı taahhüt ediyoruz. Sn. Demirören'in çocuklarının rızkı olan borç da dahil buna. Bunun için tek bir şartımız var. Sn. Hikmet Çetin, Sn.Nevzat Demir, Sn.İbrahim Altınsay, Sn.Hüsnü Güreli, Sn.Murat Aksu ve Sn.Erdil Arpacı'dan oluşan bir yönetim. Hiçbir gruba, şahsa veya derneğe bağlı değiliz..Biz sadece Beşiktaşlıyız.Duruşumuzu, itibarımızı geri isteyen Beşiktaşlıyız. Bizden milyonlarca var. Her birimiz ayda minimum 5 TL ödemeyi taahhüt ediyoruz.Kredi kartlarımızda her ay otomatik olarak görülecek basit bir işlemle gerçekleşecek bir durum. En az 1 milyon Beşiktaşlının projemize destek vereceğine inanıyoruz, yani yıllık 60 milyon liralık bir kaynak oluşturulmasını hedefliyoruz.Yukarıda belirttiğimiz isimlerin bizlere duruşumuzu ve itibarımızı yeniden kazandıracağını bildiğimiz ve Onların bu kaynağı doğru kullanacağından emin olduğumuz için, Onların yönetimini istiyoruz. Derdimiz şampiyonluk ve/veya kupa değil, biz Beşiktaşımızı geri istiyoruz, Beşiktaşımız hergün kanıyor ve gözümüzün önünde eriyor. Sizlerden naçizane ricamız, söz konusu değerli şahıslara BORCU BİZ ÖDERİZ adlı projemizi iletmeniz veya bize Onlara ulaşabileceğimiz bir kontak konusunda yardımcı olmanızdır. Beşiktaşımızın mevcut borçlarının sorumluluğunu almanın ne denli büyük bir yük olduğunun farkındayız ve biz Beşiktaşlılar bu yükün altına girmeye söz veriyoruz. Değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi bekleriz. Saygılarımla, Yukarıdaki yazı 30 gazeteci, 110 kongre üyesi ve yurtiçi-yurtdışı tüm Beşiktaş derneklerine mail ya da faks yoluyla gönderilmiştir.Kampanyaya destek olan tüm Beşiktaşlıları bekliyoruz. |
ayda 5 değil 50 verelim ama bun gitsin. |
süper bi kampanya. bu kampanyanın yaratıcılarını gönülden tebrik ediyorum 'sorun paraysa bizler ödeyeceğiz borcunu' derken ne kadar ciddi olduğumuz anlaşılmıştır umarım.. |
Alıntı:
Şu an Forza da konuya büyük ilgi var. Bana en büyük teşekkürü bu kampanyayı yayarak verebilirsiniz. Amacımız, medyada yer bulmasını sağlamak.Sanırım yarın bir gazetede yayınlanacak. Saygılarımla, |
ilginç bakalım ne kadar ses getirecek . |
5 deil 10 deil 100 verelim yeterki bunlar basimizdan gitsin |
bu kampanya sağlam bir reklamla borcu sıfırlamakla kalmaz artıya bile geçirir. |
hep destek tam destek!... |
Kesinlikle destekliyorum ... |
Güzel proje destekliyorum ! |
Böyle bir kampanya başlatılsın 50 lira bile vermeye razıyım yeter ki Demirörenden kurtulalım... |
Hiç bir Beşiktaş'lı böyle bir olaya kayıtsız kalmaz.Lakin paralar toplanıp borç ödenirken yeniden tüzük yazılmalı,demirören ve yedi göbek akrabaları bir daha bu kulüpten içeri sokulmamalı. |
Alıntı:
"Kartal Kart" projesi için bankalarla görüşülüyor. Yönetim kongrede değişmezse kampanyamız son bulacak. İnandığımız yönetimle projemiz detaylandırılacak. Destekleriniz için teşekkür ederim. |
yeterki gitsinler borç bizim borcumuz olsun |
Super kampanya her besiktaslinin olmasi gerektigi gibi bende varim |
Harika bir proje insallah büyük yankı uyandırır |
Alıntı:
Kendi blogumda paylastım abi, 1-2 beşiktaş sitesindede yazıcam.. |
Alıntı:
Hep beraber başaracağımaza inancım tam. |
Alıntı:
|
inş böyle bi kampanya olur.. bizler gereken desteği vermeye hazırız yeterki basımızdakiler gitsin yeter ki beşiktaşımızı bize bıraksınlar hep destek tam destek |
bencede güzel bir düsünce.bende 5 degil ayda 20 veya 30 euro vermeye hazirim yanliz olacagina inanmiyorum,tutmaz.,simdi yeni söylendigi icin heycanla karsiliyoruz ama birkac hafta veya biriki ay sonra kimse artik bu konuyu konusmaz bile.gecen sene büyük besiktas projesi baslatilmisti yine forzadan,ben almanya NIEDERSACHSEN den sorumlu kisiydim,hedefim sadece hannover ve cevresinden enaz 200kisi bulup kanpanyaya üye yapmakti,zaten ozamanlar ayda para ödenecek diye birseyde yoktu,nitekim 50 üye buldum daha devami gelecektiki baktim projenin sitesine son girenin tarihi aylar önceymis,düsünün artik gerisini,sanirim o site hala duruyor ama son giren muhakkak gecen senedir.halbuki dünyada bir ilk gerceklestirecektik o projeyle.ama olmadi,kimse sorumluluk alamadi anlasmazliklar cikti,yönetimde destek vermedi,sonrada herkes bosverdi.uzun lafin kisasi sudurki insaallah busefer yanilirim insaallah öyle bir projeyi baslatip tamamlaya biliriz.buna gece gündüz dua edecem |
Mükemmel düşünce... Taraftarlarımız yapılacak son şeyi uyguluyor belki de... Umarım bu Demirören ve muhalefet için bir şeyi ifade eder ve buna gerek kalmaz. |
Alıntı:
Teşekkür ederim. O zaman yapılan hatalar neyse onları yapmamak lazım, bu konuda yardımcı olursan sevinirim. Neden ilgi azaldı sence ve ne yapılmalıydı. |
süper olur birileride mesajı almıştır heralde beşiktaşımızı kurtaralım şu müsibetlerden:)hiç farketmez herkes verebildiği kadar verir:) |
eğer böyle birşey varsa bende varım! |
Bu yönetim oluşur ve bu proje hayata geçerse, Dünyayı bırakın , Jüpiterdeki Uzaylılar bile adımızı duyacak ! Gerçekten dünyada bir ilk olacak. |
abicim proje dünyada büyük yanki duyuracak eminim... insallah gerceklesir !!! |
Elbette destek veririz. Geliri düşünemiyorum, mükemmel olacak. Tabi paralar toplandığında "puffff" olmasında. :p lol |
ben bugün 100 veririm. hatta üstüne 100 daha koyarım. yeterki bahsettiğiniz tarzda bir yönetim gelsin. |
O yönetim gelsin bem Demirören'in yanında canlı bomba bile olurum:) |
arkadaşlar önemli olan birlik beraberlik bazı insan 5 verir bazı insan 10 bazı insan 100 ama önemli olan bunun devamını getirebilmek beşiktaşımızı yarıda bırakmamak önemli olan bu takımı hiç eksiksiz desteklemek bu desteği vereceğiz vermeliyiz inşallah istediğimiz sonuca varırız |
hemen hayata gecırılsın elımden ne gelıyorsa yaparım bazılarımız 5 degıl 5000 tl vermek ısteyende cıkacaktır cok guzel proje |
Her ay 10 lira veririm , demrörenin çocuklarının kırtasiye masraflarını da üstleniyorum yalnız kantin masraflarına karışmam. |
5 değil 50 vermeye bende razıyım yeterki gitsin |
HERKES DESTEKLEMESI GEREK!!! hersey besiktasimiz icin! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya bunu kim akıl ettiyse Allah razı olsun , İş ciddiyete binsin anında otomatik ödeme talimatı vermeyen ********dir... yeterki bu adamdan kurtulalım, Allahaşkına kurtulalım |
Bendende full destek bu kampanyaya !! |
kampanya müthiş öderiz bizz |
Alıntı:
Proje herhangi bir grubun değil.Tüm Beşiktaşlılara armağan ediyorum ve yardımlarınızı beklerim. |
| Türkiye`de Saat: 08:52 . |