bruschaga | 10-10-2009 23:17 | Alıntı: Deschain´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1120018)
Teşekkür ederim.
O zaman yapılan hatalar neyse onları yapmamak lazım, bu konuda yardımcı olursan sevinirim.
Neden ilgi azaldı sence ve ne yapılmalıydı. | sebeplerini yazmaya kalksam sabah olur.yanliz sunu yazayim ve bitireyim.HEYCAN-HEYCAN-HEYCAN.o ilkbastaki heycanini kaybedersen neyaparsan yap geri gelmez.umarim anlamissindir.tabii bunun maddi yönüde var.ayrica demirören istifa denildigi icin tribünde dayak yiyen besiktaslilar acaba bu isi baslatirsa acaba demirören tarafindan baslarina negelir?bu projeyi sen veya ben yapamayiz cünki bizler zurnanin son deligiyiz,bu isi büyüklerimiz camiada sözü gecenler baslatip heryere duyurabilir ama yukarida yazdigim gibi,heycan meselesi.3ay verdikten sonra,ya demirörenimi doyuracam diye rest cekmeler baslayacak.ayda 100lira veren adama agir gelmeye basliyacak(herkesi kastedmiyorum)uzunlafin kisasi,bu projenin olmasi icin neler yapilmali diye sordugun soruya maalesef uzun boylu bir cevap veremiyecem,eyer aklim buislere okadar eriyor olsaydi simdiye tribünlerde alenden bile fazla taninmis sözü gecen biri olurdum.birakalimda bunlari bu projeyi cikaranlar düsünsün biz ise ilk etapta dediklerini yapalim,zaten bunada mecburuz |