![]() |
Alıntı:
|
buyuk besiktas taraftar projesinin bir degisik sekilde sunumu olmus bu aslinda klubun direk kendisiyle alakali bir uyelik olsa bu aslinda mukemmel bir proje olur ama bunu becermek 1 yilda falan olacak sey degil bir baslangic lazim seba kadar guvenilir bir baskan gecse ve bu projeye destek verse mukemmel seyler olur maclarimiz bile kendi kanalimizda olur bundan sonra ama bunu akil edecek yurutecek bir baskan lazim herseyden once |
hayata gecerse gerekli destek verilecektir |
Destekliyorum. |
evet bence yapılmalı 5 deil herkes 10 verse bu takım borcunu 1 senede öder.ayrıca ekonomik kaynak yaratmış olururz.her beşiktaşlı her ay 10 ytl yatırsa süepr bir kaynak oluşur bence yapılmalı |
Alıntı:
|
Bence super plan bu.. Liverpool taraftari mesela ayni seyi yapiyorlar ama klubun bir parcasini almak icin. Nasil oluyor anlamadim ama 500 Milyon Euro'ya kadar toplanacakmis. |
Bunu başarabilirsek taraftar olarak transfer bile yaparız. Düşünsenize Alen gidip Kaka'yı getiriyor. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar, proje cumartesi günkü fanatik gazetesinde yer aldı ve Forza'da da büyük ilgi var. Amacım, projenin medyada yer bulmasıydı ki böylece bahsedilen isimlerin dikkati çekilebilirdi. Bunun için kapalı da "Bu Borcu Öderiz" şeklinde büyük bir pankart yapılması düşüncemiz de olumlu bulundu. Herhalde o pankarttan sonra görmeyen, duymayan kalmaz. Blogu olanlar, medyada tanıdıkları olanlar...v.s proje yazısını lütfen heryere yaysınlar. Çünkü TÜM BEŞİKTAŞLILAR sorunun kaynağını ve dolayısıyla çözümü aynı şekilde görüyorlar. Ocakta yönetim değişikliği şart. |
Türkiye`de Saat: 12:00 . |