![]() |
Delgado 3 hafta sonra sahada Alt karın kaslarından geçirdiği operasyon sonucu uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle yönetimimiz ile sözleşmesini donduran Delgado'nun 3 hafta sonra takım idmanlarına başlayacağı bildirildi. İspanya'dan geldiği günden beri kendi programı doğrultusunda çalışan oyuncunun hızla iyileşmesi sonucu beklenenden daha da erken topbaşı yapabileceği öğrenildi. Sözleşmesi dondurulması nedeniyle hukuken yeni yılda sahalara dönebilecek olan Delgado'nun dönüşü sonrasında, ligin devre arasında hangi yabancının gideceğine de Mustafa Denizli karar verecek. |
Sözleşmesinin dondurulmasına sakatlığı açısından çok sevinmiştim.. İsteselerde oytamıcaklardı. Şu durumda eğer dondurulmasaydı, tam sakatlığı geçmeden oynatılcaktı.. Ve yine nüks edicekti. İyi oldu şimdi sapa sağlam gelicek ;) |
Insallah Eski Performansını Gösterir. |
takımdaki teknik ve oyunu değiştirebilecek oyuncuların artması iyi olur. gelsin oynayamıyan gider. |
2. yarı bir yabancıyı gönderip delgadoyu yeniden kazanmalıyız çok özledik be delgado |
delgadoyu izlemeyi özledim be. şu takımda parlar delgado |
Vay be geçen sezon herkezin iyi ki sakatlandı da Şampiyon olduk dediği delgado şimdi umut olmuş ilginç . |
Alıntı:
|
insaniyla,karakteriyle bize cok iyi yakisan bir futbolcu,yetenegine laf söylemem ama o istedigimiz o futbolu hic sergileyemedi insallah yeni bir delgado dönemi görürüz.. |
Alıntı:
|
bizim delgadoyu mu özlediniz tamam oynayanlar dlgadoyu aratıyor ama delgadoda yetersiz |
Bunu sölicegim aklımın ucuna gelmezdi ama delgadoyu özledim ya... |
Delgado her sene böyle sakatlanır sakatlık dönüşüne yakın bir açıklama yapar bomba gibi geliyorum diye. Yine buna benzer bir açıklama yapar gelmeden hepimiz umut bağlarız çıkar iki maç iyi oynar sonrası malum bildiğimiz Delgado olur. Açıkçası benim artık erken dönmesine geç dönemsine baktığım falan yok sonucu belli olan bir durum için erken gelse ne olur geç gelse ne olur. |
Eskisi gibi 2 maç oynayıp 20 maç yatacaksa hiç gelmesin bence ama şu felaket kadrosunda iş yapacaktır tabikide.! |
Fink Ve Ernst'in Önünde Oynayacaksa Delgado Basel'deki Günlerine Dönebilir ( Dönecektirde ) . |
Delgadoooo insallah dönüsün muhtesem olurrrr Herzaman Senin kalmandan yanaydim insallah gönderilmezsin !! |
Delgado'nun keşke sözleşmesi dondurulmayıp postalansaydı..Ne oynadı ki bugüne kadar..Küme düşmüş Hacettepe'ye uzaktan bir gol atar tüm sezon yatar..Bırakın artık şu Delgado denen topçu bozmasını, sözleşmesi dondurulana kadar oyaladı kulübü.Dönse ne olacak..Yol verin gitsin. |
Alıntı:
Delgado uefa'da çeyrek final oynarken, uefa gol kralı olurken tabata brezilya 2.liginde transfer yapıyordu.. Delgado kendi yerinde oynarsa, arkasında ernst ve aurelio tarzında bir adam olursa o zaman baseldeki delgadoyu izleriz ;) |
Alıntı:
Tabata'nın 2. ligde oynuyor olması onun kötü bir futbolcu olduğu anlamına gelmez..Geçen senede burada yazmıştım, Delgado yerine Tabata olsa bin katı daha yarar sağlar demiştim..Maliyetini fazla buldum ama futbolculuğuna laf söylemem..Delgado dönse ne olur, dönmese ne olur..Görünen köy klavuz istemez. |
Öncelikle bu delgado analizlerinde sıkıldım ama zorla yaptırıyorsunuz. senin içinde yazalım bari, sende öğren.. Eğer senin ön liberonda Toraman-S.Kurtuluş-Ricardinho 3'lüsü olursa , delgado pas hatası yapar.. Anlıcağın dilden, yazım daha kolay sekilde .. Eğer doğru adamları doğru zamanda yakalarsan delgado iş yapar.. Ama kendi bölgesinde oynamayan adamları alır gelirsen , delgadonun arkasında oynatırsan, delgado oynayamaz.. Ayrıca delgado, gibi bir 10'numaran varsa pas yapacaksın.. Kısacası delgado pas yaparsan, top sende kalırsa iş yapar..Biz pas yapmıyoruz.. Pas yapmadığımız içinde top bizde kalmıyor. Ayrıca sol bekin ibrahim üzülmez, götünü verir adama gecemiceğini anladığı zaman topu atar delgadoya ne delgadoya gider nede başka adama ölece gider işte, delgado bir gayret topu almak için cabalar sonra top kaybı delgado.. Delgado geldiğinden beri en iyi kadro bu kadro, bu kadroda 3 pas üst üste pas yapamıyor.. Hesabını burdan yap.. Tabata nın futbolcu olduğu yerde delgado ilah olur ilah ;) |
ha anlasildi yeni bir tartismamiz baslayacak artik bobo-nobre tartismasi derken birde tabata-delgado tartismasi baslayacak gibi gözükiyor birakin bu isleri onlar hepsi bizim futbolcumuzdur hepsi bu takimi hizmet edecek |
ii yakında başlar ozaman delgado tabata yanyana oynar mı haberleri ve yorumları |
Alıntı:
|
Delgado oynamadı 2. yarıda Beşiktaş kaç tane derbi kazandı ? |
34'lük Yusuf bile kupada febe, ligde gayse maçını kazadırdı. |
inşallah sağlam döner delgadomuzz:) |
Alıntı:
İnönüde adamlar, tek kale top oynadı. İddaası olmadığı halde tek kaleye yığdılar.. Adamlar az becerikli olsa,şampiyonluk gidiyordu.. Neyse sabit fikirli adamlara laf anlatmak cok zordur.. Sabit fikirlerini bir kenara bırak, tekrar konuşalım.. |
Alıntı:
Sana Delgado'nun kazandırdığı bir derbi maçı say dedim, sayamadın. Sabit fikirli değilim, kendini anlatma bana. Körü körüne Delgado'yu savunuyorsun. |
Delgado oynadi butun maclarda etkili oluyordu ama sizler ondan her mac gol ve asistler beklerseniz kotu gozukur tabiki.. Delgado varken bu takim tikir tikir oynuyordu ve bircok gol pozisyonuna giriyordu.. Dikkat ederseniz Delgado sakatlandiktan sonra biraz bocalamistik gecen sezon.. Birde Delgadonun Kasimpasa, Rize ve Antalyaspora attigi golleri dunyada baska hangi futbolcu atabilir?? |
gelsin gelsin..delgado iyidir..dönüşüyle beraber bazı şeyler daha net ortaya çıkar.. |
Alıntı:
Ben adamın kariyerini biliyorum yaptıklarını biliyorum.. Sen benim yazdığım yukardaki yazıya cevap verde ondan sonra uzun uzun yazayım sana .. Bıkmadan yazacam sana ? |
Güzel.. Hayırlısı olsun takımımız için.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabata Brezilyada 2. ligde top oynarken, Delgado Basel ile sampiyonlar liginde 2. turda oynuyordu, Uefada Baseli yari finale tasiyip gol krali oluyordu.. Besiktasta Rizeye, Kasimpasaya attigi golleri dunyada kac tane futbolcu atabilir?? Medyanin gazina geldik Cisse gibi adami kayip ettik.. Lutfen Delgadoyuda kayip etmeyelim !! |
Cok arıyoruz Seni cok ... |
Alıntı:
Burdaki marsilya ve Liverpool macı ve aynı zamanda elimizden kacırdğımız porto macındaki performansı.. Benim için ne kadar kaliteli oldğunu anlamak için yeterli.. |
burakin ya gelse ne olacak cokmu deismis olacak, ne yaptida? ne yapmasini bekliyorsunuz |
Delgado dönse bile 1-2 ay anca toparlar kendini erken iyileşmesi bişey ifade etmiyor. Ayrıca ben Delgado ve Tabata nın aynı özellikte oyuncular olduğunu düşünmüyorum. Tabata daha forvete yakın bir adam hatta forvet bile oynayabilecek düzeyde özelliklere sahip. Delgado ise tam bir ofansif ortasaha oyuncusu oyunu tabata dan daha iyi okuduğu teknik olarak ondan daha iyi olduğu bir gerçek. Ama tabata nın da hız ve çeviklik gibi özellikleri var bence ikisi birlikte de oynayabilir. Tabatayla bobo yanyana forvette denenebilir. Zaten tabata santos da forvet gibi oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama tabi delgado dönünce kim yollanacak bu önemli. Tello, Bobo ya da Fink 3 lüsünden biri olacak bence. |
Delgado'nun takıma geri dönecek olması Denizli'yi çok daha zor durumlara düşürecektir...Şu anda saçma sapan tercihler yapan Denizli o zaman neler yapacak meraklan bekleyeceğiz... Delgado gelince sorunlarımız gider diyenlere de sadece gülüyorum, bu adam bu zamana kadar ne verdi ki bundan sonra versin... |
inşallah tekrar böyle bi sakatlık yaşamaz |
Türkiye`de Saat: 23:37 . |