Neokartal | 16-10-2009 08:58 | Alıntı: Gokhan´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1122672)
Gerçekleri görüp aman ben kötü olmayayım derdine düşmüşler içerisinden cesaretli davranıp göreve talip olan Murat Aksu'ya öncelikle teşekkür ederim. Senelerdir Beşiktaş sahipsiz değildir diye nara atanların hepsini bu zor günlerde gördük. İyi gün dostu olmak kolay kötü günde kötü gidişe dur diyebilmektir Beşiktaş'lılık ama bizim sözde önde gelenlerimiz durumdan memnunlar herhalde ki seslerini çıkarmadılar. Hepsine helal olsun gerçekten ''Ağır Topmuşsunuz'' bir şekilde yeter diyemediniz sürekli beklediniz.
Bu süreçten sonra Murat Aksu'nun siyasi kimliğini ön plana çıkarmanın bir anlamı yok. Senelerdir rakiplerimiz neler yaptı kimse siyasi kimliğini sorun etmedi ağzını açmadı.Kalkıpta biz bari kötü günde Beşiktaş'a sahip çıkmış tek isme bunları yapmayalım. Cincona bedavadan stad yapılıyor kimse spora siyaset karıştı demedi , Eziklerin siyaset-mafya ayağını herkez biliyor kimse siyaset karışıyor demiyor.
Camianın Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini gösterebilmesi için bu seçim son şansıdır bana göre. Bu seçimde kötü gidişe dur diyebilmek için Murat Aksu etrafında toplanıp güçlü bir kadro ile mevcut yönetimi devirmelidir. Bunun aksi bir sonuç çıkarsa ki çıkmasını gerçekten Beşiktaş'lı olanlar gibi bende istemiyorum camianında satılık olduğuna Demirören ailesinin bu kulubü satın aldığına kesin kanaat getiricem. | Gökhan söylediklerinin tamamına katılıyorum.. yine benden önce davranmışsın.. Görüşüm şudur: Beğenirsiniz beğenmezsiniz bu şartlarda elini taşın(ne taşsa mübarek herkes korkuyor!!) altına koyma cesaretini ve becerisini gösteren tek adama artık tüm muhalefet ve biz taraftarların büyük(!) çoğunluğu olarak sahip çıkmalı ve desteklemeliyiz.. Sayın Murat Aksu bu açıklamayı 1 ay önce de yapabilirdi ama gerçekten çok büyük bir olgunluk gösterip camainın önde gelenlerinin(!) tavırlarını bekledi.. Bir nevi onlara hürmetini gösterdi.. Ama malesef herkesi çevresinde toparlayabilecek, bir sözü ile bu ülkedeki tüm taşları yerinde oynatabilecek camiamızın önde gelenleri kendi çaplarına göre küçük bu taşına altına bile girmek istemediler.. Ozaman yapacak birşey yoktur.. Bundan sonra tek şey taraftarın da sevdiği ve benimsediği, gerçekten bu işin ehli insanların kendi egolarını bir tarafa bırakıp hizmet için Murat Aksu yönetimine girmeleridir.. Benim isteiğim başkanın isminden çok yönetimin kalitesidir.. Yıllardır Demirören yönetimlerinde belki 50 farklı kişi vardı ama biz 3-5 kişiden başkasını tanımadık bile.. Ne yaptıklarını bilmedik.. Niye? Çünkü sayın Demirören kulübü tek başına yönetmeye(?) kalktı da ondan.. Parayı veren düdüğü çalar misali.. Ama artık yeter..
Son sözüm de Murat Aksu'nun siyasi kimliğini ağza sakız yapıp bundan güya akıllarınca vatan-millet edebiyatı yapanlara.. Bu ülkede yüzlerce siyasi görüş vardır.. Bu taraftar içinde de yüzlerce siyasi ve hayat görüşü vardır.. Bu insanların kendi seçimidir.. Burda ortak payda Beşiktaş'dır.. Bunu unutmamak lazım.. Daha önce de söylemiştim ve son kez söylüyorum bu ülkenin başbakanı fenerli olduğunu gururla söylüyordur ama taraftarında hiçbir rahatsızlık yoktur.. Son 3 cumhurbaşkanı Beşiktaşlıdır.. Meclis başkanları, genelkurmay başkanları da beşiktaşlı olmuştur, fenerli olmuştur.. Bu kulüpte de farklı insanlar hep olmuştur, olacaktır.. Ben icraat görmek istiyorum, dünya kulübü olmak istiyorum, 13 yılda 2 şampiyonluk görmek istemiyorum, ezeli rakiplerimi 17 maçta 12 mağlubiyet almak istemiyorum, takımımda 3. sınıf yabancılar istemiyorum, günü kurtaran icraatler değil geleceği düşünen kararlar istiyorum.. Bu yazdıklarımdan farklı düşünenler varsa lütfen bir daha düşünsün.. Bu kulüp bir Demirören yönetimi daha kaldırmaz.. |