![]() |
Tebrikler Sayın Murat Aksu beşiktaşımızın içinde olduğu şu kaos döneminde başkanlıga aday oldugu ıcın tesekkurler(ki kimse aday olamazken) aramızdan karsı cıkanlar olacaktır v.s yıldırım başkanı ıstemedıgımıze gore sonuna kadar murat aksuyu desteklemelıyız(yıldırım baskandan daha ıyı baskanlık yapacagına gonulden ınanıyorum) Murat Aksu ÖĞRENİM DURUMU 1975 - 1980 : Ankara Çizmeci İlkokulu 1980 - 1983 : Ankara Namık Kemal Ortaokulu 1983 - 1986 : İzmir Fen Lisesi 1986 - 1990 : Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (lisans) 1992 - 1994 : Oklahoma City Master of Business Administration 1994 - 1999 : İstanbul Ün. İşletme Fak. Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Programı (İşletme Yönetim ve Organizasyonu) AKADEMİK KARİYERİ 1999 - 2002 : Marmara Üniversitesi SBMYO Öğretim Görevlisi 1997-1999 : İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Araştırma Görevlisi 1994-1999 : İstanbul Üniversitesi,Yönetim Bilimleri Doktora Çalışması VERDİĞİ DERSLER: İnsan Kaynakları Yönetimi, Hukuka Giriş, İşletme Hukuku İŞ DENEYİMLERİ 1995 - 1996 : Kalyon Plastik A.Ş. İstanbul Koordinatörü 1996 - 1997 : Demirören Enerji A.Ş. Danışmanı 1997 - 1999 : Kalpeks Dış ticaret A.Ş. Gn. Md. Yrd. 1999 - 2001 : Kalyon Grup Genel Koordinatör 2001 - : AKSU&SAVAŞ& ÇALIŞKAN AVUKATLIK ORTAKLIĞI SPOR YÖNETİMİ 1990 - 1991 : Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi 1994 - 1998 : Türkiye Boks Federasyonu Hukuk Kurulu Üyesi 1996 - 1998 : Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi 1996 - 2000 : Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi 2000 - 2004 : Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi FAALİYET ALANLARI Ekonomi Hukuku, Spor Hukuku, Yatırım Hukuku, Şirketler Hukuku YABANCI DİL İngilizce |
Bende böyle zor bir dönemde başkanlık için adaylığını koymaktan çekinmeyen ve o cesareti taşıdığı için Murat Aksuyu tebrik ediyorum..Umarım güzel bir liste hazırlayıp bizi Demirören illetinden bir an önce kurtarır.. |
Yıldırım Demirörenden kötü olamaz heralde , yok yeryüzünde böyle bir mahlukat... |
hadı murat aksu arkandayız ıyı bır yonetım olustur |
Gerçekten takdir edilecek bir davaranış.Düşünün ki; -5000 oy kesin olarak rakipte yani mevcut başkanda.Yaklaşık 11000 kişi oy kullanabilir kalan 6000'in hepsinin oyunun almak zorunda -150 milyon liralık bir borç söz konusu -Başkan seçilirse(İnşallah), dakika bir gol bir nurtopu gibi bir 9 yabancı sorunu olacak. Kimse lütfen siyasi kimlik olayına girmesin.Ben Beşiktaşlıyım beni ilgilendrmez sağı-solu. Sadece bu ortamda çıkmak büyük cesaret işidir, bunun için tebrikler. Yolu açık olsun. |
hayırlısı olsun arkandayız kurtar bizi.murat başkannn inşallah:) |
Alıntı:
|
Yıllardır hep "Beşiktaşın ağır topları " !!!! olarak anılan ama iş elini taşın altına sokmaya gelince kaçacak yer arayan anlı şanlı babalar pısırık pısırık köşelerinde otururken ortaya çıkıp göreve talip olan Murat Aksu'yu bende tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olur. Beşiktaş taraftarının da artık bu Tuncay Özilhan , İhsan Kalkavan , Hasan Arat , Hikmet ÇEtin gibi adamlara itibar etmemesi gerekir. hatta bunlarında protesto edilmeleri gerekir bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gerçekleri görüp aman ben kötü olmayayım derdine düşmüşler içerisinden cesaretli davranıp göreve talip olan Murat Aksu'ya öncelikle teşekkür ederim. Senelerdir Beşiktaş sahipsiz değildir diye nara atanların hepsini bu zor günlerde gördük. İyi gün dostu olmak kolay kötü günde kötü gidişe dur diyebilmektir Beşiktaş'lılık ama bizim sözde önde gelenlerimiz durumdan memnunlar herhalde ki seslerini çıkarmadılar. Hepsine helal olsun gerçekten ''Ağır Topmuşsunuz'' bir şekilde yeter diyemediniz sürekli beklediniz. Bu süreçten sonra Murat Aksu'nun siyasi kimliğini ön plana çıkarmanın bir anlamı yok. Senelerdir rakiplerimiz neler yaptı kimse siyasi kimliğini sorun etmedi ağzını açmadı.Kalkıpta biz bari kötü günde Beşiktaş'a sahip çıkmış tek isme bunları yapmayalım. Cincona bedavadan stad yapılıyor kimse spora siyaset karıştı demedi , Eziklerin siyaset-mafya ayağını herkez biliyor kimse siyaset karışıyor demiyor. Camianın Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini gösterebilmesi için bu seçim son şansıdır bana göre. Bu seçimde kötü gidişe dur diyebilmek için Murat Aksu etrafında toplanıp güçlü bir kadro ile mevcut yönetimi devirmelidir. Bunun aksi bir sonuç çıkarsa ki çıkmasını gerçekten Beşiktaş'lı olanlar gibi bende istemiyorum camianında satılık olduğuna Demirören ailesinin bu kulubü satın aldığına kesin kanaat getiricem. |
Alıntı:
|
demirören satın aldığı oylarla seçimi göütürecek gibime geliyor arkadaşlar...inşallah yanılırım... |
bana ne siyasi kimliginden ya sagciymis solcuymus banane, helal olsun bu zor zamanda cikmis besiktasimiza baskan olup sahipsiz olmadigini göstermek istiyor, hani nerdeler o büyük mualefet gene sesleri kesildi, besiktasimiz icin hayirlisi olsun insallah demirören felaketinden kurtaracak bizi sayin murat aksu |
İnşallah kazanır aksini düşünmek bile istemiyorum. |
murat aksu medyayı da arkasına aldı tam gaz gidiyor.son transfer sezonunda takımın nasıl yıpratıldığına bakarsak medyanın inanılmaz gücünü azcık ta olsa anlarız. sadece hükümet destekli diye başkanlık için adı geçen murat aksuyu desteklemek ne kadar doğru? kendisi yeterli mi acaba başkanlık için? fenerin içindeydiler gs nin neredeyse sahibi olacaklar..bizim klube de bulaştılar. buna karşı demiröreni mi destekleyecem? al birini vur öbürüne. inş sağlam bir aday çıkar |
Eğer seçilemezse bir daha kimse aday olmaz.inşallah şeçilir... |
valla bi ayrı düşünen biri benim sanırım bence beşiktaşımızın başına daha tecrübeli daha düzgün bir başkan gelmelidir murat aksu demirörenle çalışmış bi insan değilmiydi kimse bu insanları istemiyordu şimdi başkan adayı oluncamı roller değişti bence murat aksu geleceğine demirören kalsın daha iyi ama inş süleyman sebanın destekliyeceği daha düzgün bi başkan gelir murat aksu bence demirören ile zıtlaşmak için istiyor ama inş ben yanılırım aksu seçilir ve adam gibi takımı yönetir Beşiktaşımız için hayırlısı ne ise o olsun |
Alıntı:
Son sözüm de Murat Aksu'nun siyasi kimliğini ağza sakız yapıp bundan güya akıllarınca vatan-millet edebiyatı yapanlara.. Bu ülkede yüzlerce siyasi görüş vardır.. Bu taraftar içinde de yüzlerce siyasi ve hayat görüşü vardır.. Bu insanların kendi seçimidir.. Burda ortak payda Beşiktaş'dır.. Bunu unutmamak lazım.. Daha önce de söylemiştim ve son kez söylüyorum bu ülkenin başbakanı fenerli olduğunu gururla söylüyordur ama taraftarında hiçbir rahatsızlık yoktur.. Son 3 cumhurbaşkanı Beşiktaşlıdır.. Meclis başkanları, genelkurmay başkanları da beşiktaşlı olmuştur, fenerli olmuştur.. Bu kulüpte de farklı insanlar hep olmuştur, olacaktır.. Ben icraat görmek istiyorum, dünya kulübü olmak istiyorum, 13 yılda 2 şampiyonluk görmek istemiyorum, ezeli rakiplerimi 17 maçta 12 mağlubiyet almak istemiyorum, takımımda 3. sınıf yabancılar istemiyorum, günü kurtaran icraatler değil geleceği düşünen kararlar istiyorum.. Bu yazdıklarımdan farklı düşünenler varsa lütfen bir daha düşünsün.. Bu kulüp bir Demirören yönetimi daha kaldırmaz.. |
İyi ki adaylığını koymuş. Yoksa ümitler bitecekti... Kim olursa olsun ve ne olursa olsun şu anki kişide daha kötü olmaz sanırım. Umarım her şey güzel olur Beşiktaşımız için. |
olmaz... bu iş murat aksu ile de olmaz. |
helal olsun murat baskan cesarietinden dolayi 1 numarasin artik....iyi bir yönetimle bu demirörenden kurtar bizi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İBRAHİM ALTINSAY MURAT AKSUNUN YONETIMINDEYMIS SANIRIM |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlı olsun ama ben Murat Aksu ismine sıcak bakmıyorum kongre üyesi olsam oy vermem. |
yok ya yıldırım demirören kadar istenmediini binlerce lanet okunduunu bile bile kalıcak bi adam daha tanımıorum...murat aksu yu tebrik ediorum... |
Alıntı:
|
umarım yönetimin başına geçince demiröreni aratmaz. |
Alıntı:
bana göre şuan demirörene atılan her oy beşiktaşa ihanettir hainliktir. hiç abartısız hemde. |
Y.D'nin karşısında Ciguli olsa oyumu veririm. En azından taraftarını dövdürmez istenmediğini anlarsa gider. |
Alıntı:
- Coşkun daha tecrübeli birisi başkanlığa aday olmalı demişsin Murat Aksu birçok fedarasyonda başkanlık ve asbaşkanlık yaptı bunlar içerisinde TFF'da var yani tecrübesizden kastın nedir anlamadım ya da senin tecrübe kriterlerin nasıl ? -Daha önceden Y.D yönetiminde yer aldı istenmiyordu şimdi mi iyi oldu diyorsun önceden aynı yönetimde yer alıp daha sonradan istifa etmiş birisi aynı fikirleri paylaştığı için istifa etmez mutlaka fikir ayrılıkları olmuştur ki görevi bırakmıştır. Sadece Y.D yönetiminde yer aldığı için istemiyorsan Serdar Bilgili yönetiminde Y.D'de vardı Hüsnü Güreli,İbrahim Altınsay,Haşmet Bedii Kürüm vs.'ler de vardı onlarda o zamanlar aynı yola baş koymuşlardı o zaman onlarda Y.D zihniyetinde sana göre onlarıda istemiyorsun. -Süleyman Seba'nın destekleyeceği diyorsun zaten Murat Aksu bu desteği gördü ve bu süreçte Beşiktaş'ın menfaatlerini düşündüğü ortada. Hikmet Çetin sesleri yükseldiği dönemlerde böyle bir girişimde bulunması durumunda kendisinin de desteğinin Çetin'den yana olacağını her yerde söyledi. - ''bence murat aksu geleceğine demirören kalsın daha iyi'' bunu kesinlikle istemeyerek yazdığını düşünüyorum. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan sende at gözlüğünü takmış kötü gidişatı görmeyen, taraftarını dövdürecek kadar çirkefleşen, bizimle aynı seviyede olmayan takımların seyircileri tarafından bile Beşiktaş'ın başkanlık koltuğunu makara konusu yapmış birisinin devam etmesini istemek... gerçekten çok yazık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aynı şeyleri yaşayabiliriz diyorsun emin ol aynı şeyleri kim gelirse gelsin yaşamayız. Bu kadar tepkiden sonra gelecek olanlar önceki yönetimden dersler alıp o hatalara düşmemek için daha fazla çalışacaktır. Hala aynı yönetimde bulundu diyorsun sana soruyorum Hüsnü Güreli, İbrahim Altınsay, Haşmet Bedii Kürüm gibi isimlerde Y.D ile aynı yönetimdeydi onları da mı istemiyorsun ? Sen kimin başkan adayı olmasını istiyorsun ? |
Alıntı:
|
abi benim demek istediğim ozamanlarda bu adama tepki gösteren insanlar neden şuan bu adamı bukadar çok istiyo,benim istediğim tek şey demirören gibi biri gelmesin yeter |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:17 . |