![]() |
Alıntı:
|
murat aksu iyi baskan olurmu olmazmi konusmak erken olur ilk önce onunla kimler calisiyor onlara bakmak lazim..gazetelerinde yazip cizip besiktas kötü yönetiliyor ben olsam daha iyi yönetenler diyen adamlarda cikmadi ama murat aksu bu cesareti gösterdi iyi günde degil kötü günde besiktasin yaninda olmaya calisiyor bazen inanmak basarmanin yarisidir.. |
Alıntı:
|
milanın başkanı ile italya başbakanı aynı kişi olabiliyorda bizde niye olmuyor. milanlıların hepsi berlusconi yi mi destekliyor. |
Siyasi kişiliğinin öne çıkacağını düşünmüyorum. Sn. Hikmet Çetin'in aday olmasını isteyen Sn. Aksu'dur. Olayın siyasi olmadığı bu tutumundan açıkça bellidir. Bağımsız Beşiktaşlıların da bu durumu değerlendireceğini düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sağlam Yönetim Oluşturacaksa , Hoşgeldi Sefa Geldi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süleyman Seba Başkanım desteklediyse nokta konulmuştur ( . ) Yanındayız Murat Aksu. |
Alıntı:
|
Aksu bu işi yapıcaktır diye düşünüyorum ancak tabi hikmet çetin ve ayarında biri gelseydi içimiz daha rahat olucaktı inşallah bu taraftarı üzmez eğer demirörenin karşısına sadece aksu çıkarsa aday olarak oyum sonuna kadar aksudan yanadır inşallah başkan olursa çok başarılı olurr |
kurtar bızı murat aksu |
tabi tabi kurtarır seni murat aksu . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fikret Orman'da adaylığını açıklıcakmış.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fikret Orman :rolleyes: Hic sammimi bulmuyorum ve dogru hic bulmuyorum.. Neden..cünkü yine oylar bölünecek buda Dertörenin isine gelebilir :rolleyes: Cok mu zor tek güclü bir aday cikartmak ve güclü bir yönetim olusturmak:rolleyes: |
Türkiye`de Saat: 00:12 . |