![]() |
Teksas-Carsi Gerginligi Teksas-Çarşı gerginliği 2003 - 2004 sezonunun son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilince, Bursaspor cezası nedeniyle Sakarya'da oynadığı Samsunspor karşılaşmasından 1 - 0 galip ayrılmasına ve topladığı 40 puana rağmen 41 puanlı Çaykur Rizespor'un arkasında yer alarak Türkiye Birinci Ligi tarihinde ilk kez küme düşmüştü.15 Mayıs 2004'de oynanan Çaykur Rizespor - Beşiktaş karşılaşmasında siyah beyazlı takımın şike yaptığını düşünen yeşil - beyazlı taraftarların Beşiktaş'a olan nefreti, aradan geçen iki yılda artarak devam etti. Bursaspor taraftarı hemen hemen her maçında Beşiktaş hakkında kötü tezahüratta bulunurken, siyah beyazlı takıma gönül verenler de açtıkları pankartlar ve söylemleriyle Bursalı taraftarlara karşılak verdiler. Gelinen bu noktada bu sezon tekrar Süper Lig'e yükselen Bursaspor ile Beşiktaş arasında 15. ve 32. haftalarda oynanacak maçlar sportif yanı dışında, çıkabilecek olaylar açısından da önem arz eden bir hale geldi. Süper Lig'in 7 haftasında İstanbul İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Ankaragücü maçı öncesi yaşanan ve Bursasporlu taraftarlarında dahil olduğu son olay, iki takım arasındaki gerginliğin geldiği boyutu gözler önüne serdi. Ortaya çıkan bu olumsuz tablo karşısında Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, her iki takım açısından da konuyu değerlendirdi. Kızıl 15. ve 32. haftalarda yapılacak maçların seyircisiz oynanması veya misafir takım taraftarının stada alınmaması şeklinde bir görüş belirtti. Levent Kızıl konu ile ilgili olarak " Taraftarlarımızın kafasında son iki yıldır ikinci ligde oynamamızın sebebinin Beşiktaş olduğu yönünde bir inanış doğdu. Gelinen bu noktada en mantıklı çözüm, misafir takım taraftarının maçlara il güvenlik kurulu kararı ile en azından bu yıl alınmaması gibi gözüküyor" dedi. "Bursaspor'da son iki senedir haksızlığa uğramanın inancıyla olan olaylar var. Biz bu durumu yumuşatmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımıza zamanında bir iki futbolcunun yaptığını bir olayı camialara mal etmenin yanlış olacağını anlatma uğraşındayız. Ama son oynanan Beşiktaş Ankaragücü maçında bu olaylar tavana vurdu. Sonuç olarak ne yapmak lazım sorusuna verilecek cevap olarak şunları söyleyebilirim. Ben, taraftarıma bu konu ile ilgili olarak bir çok söylemlerde bulundum. 15. haftada İstanbul'da 32. haftada Bursa'da bu maçlar oynanacak. Ben İstanbul valisi ve Bursa Valisiyle görüşeceğim. Avrupa'da bunun örnekleri var. Mesela Hollanda'da iki takım maçlarını seyircisiz oynuyorlar. Ya böyle bir yol seçeceğiz, yada İstanbul'da oynanan maçta Bursa taraftarı, evimizde oynayacağımız karşılaşmada da Beşiktaş taraftarına ayrılacak yüzde 5'lik kontenjanlar il güvenlik kurulu kararı ile dondurulur. Yani her takım sadece kendi seyircisi önünde maçlarını oynar. Benim aklıma başka bir seçenek gelmiyor. Çünkü haksızlığa uğradığını inanan insanın tepkisi farklı oluyor. Taraftarlarımızın kafasında son iki yıldır ikinci ligde oynamamızın sebebinin Beşiktaş olduğu yönünde bir inanış doğdu. Gelinen bu noktada en mantıklı çözümün misafir takım taraftarının maçlara il güvenlik kurulu kararı ile en azından bu yıl alınmaması gibi gözüküyor". 03.10.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
bukadar dert edecek ne var arkadaşlar. beşiktaş o sene kime kazandıki bursayla oynayıp bursayada yenildik. ayrıca sinan kaloğlu beşiktaşımızdan gitti oraya diye attığı gollerden sonra yuhluyorlarmış çocuğu. ancak aynı taraftar pancuyu bağğrına basmış anlamıyorum. o sene sinan yedek kulübesinde pancu sahadaydı nasıl idrak ediyorlar anlamıyorum |
adelaar yakışıyormu avatarın bjk lı bi kardeşe. destekden bahsediyoruz biz sen napıyorsun dünde böyle gördüm ayıp oloyor ama. |
Lütfen Okuyun!!! Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Koskoca Beşiktaş nasıl bilerek puan versin.. Zaten o sen çok kötü oynuorduk herkes bizi yeniyordu. Kendi başarısızlıklarından düştüler.. Ayriyetten gelip çarşıyı basmak istemişler bunu duyan medyada, Çarşıyı Bastlar, Çarşıyı Fethettiler gibi başlıklar kullanmış yazık.. bunu yapan çahil insanların yapmak istediği pisliği büyük başarımış gibi manşetlerine taşımışlar ki zaten onlarda bunu istiyorlar... Beşiktaş maçındada yine gelecekler ama bu sefer daha çok otobüsle.. Hmm laf gelmişken söyleyim.. Bursa-beşiktaş maçında yani bursadaki maçta Büyükçe bir bursa taraftarı yalovayı geçtikten sonra beşiktaş otobüsüne saldıracaklar bunu bi arkadaşımdan duydum.. o maça gitmeyi düşünüyorsanız belirtmek istedim.. Peki maç ne?? Ne olacak bizim Çarşı grubumuz dünyaya ün salmış bir grub.. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış bir grub.. Bir Beşiktaş maçıdan sonra sabah "Çarşı bu maçta şunu yapmış" "bunu yapmış" gibi istekle anlatılan grub.. yani bizim büyüklüğümüzü kıskanıyorlar.. Kendileri Kaba kuvvetle bizim mertebemize yükseleceklerini sanıyorlar ama OLAMIYACAKLAR!!!!!! |
yahu böyle saçma topicler açamyın allah aşkına bursalı gelmiş ne yazmış beşiktaş maçı sattı diye ayrıca adelaar gerçekten o avatarı değiştirmelisin hiç yakışmıyo |
Bencede DeĞİŞtİr KardeŞİm. Bende MaÇtan Sonra Çok Tİaganaya Öfkeleydİm Ama Ne Yapalim.. ÖĞrencek TÜrk Futbolunu.. |
Adelear değiştir o avatarı kardeşim yakışmıyo.. Eğer futboldan çok anlıyosan hoca ol... |
bursalı yumusak teksaslar o sene 29 maçta yata yata 25 puan topladı.!! son 5 maç biyerleri sıkısınca hepsini kazanıp 15 puan topladılar. bu son 5 maçtaki 15 puan nasıl geldi kendi kendilerine sorsunlar.!! bizi şikeci gösterceklerine şekerspor 1.ligdeyken bursa da sekerden 6 gol yiyip seker e nefes aldıran biz değildik.!!! ortada bi seref..iz varsa o da teksas yumusaklarıdır...!!! |
cidden olayların boyutu buyüyecek gibi..ama ii gvenlik önlemeleriyle hallolur....neye güldüm biliyor musunuz..bursalılar sitelerinde demişki...inönüdeki maaça beşiktaşlılar gelmesin bizden sölemesi... ulen deyuslar kimsiniz siz |
hahahah bu arada arkadaşın avatarı zorla değiştirilmiş...neyse bişey demek istemiyorum ama tiganadesteklemeforumu gibi bişey oldu burası :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
sevmiyorum onu sevmeyecegimde |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tiganayi Uefa Gruplarinda Gorecegiz |
ya bırakın abicim bu yalanları anlı şanlı tarihimizde bir kere bile şike yapmadık yaptırmadık biz eziklerden farklıyız alnımızın akıyla yeneriz ve yeniliriz kimseye de pabuç bırakmayız BEŞİKTAŞlıyız.... |
götü boklu bursa önemli bişey gibi gösterilmiyormu,şaka gibi... |
Alıntı:
|
besiktas o sezon dusme hattindaki cogu takimlara yenildi bursalilar besiktasa satasarak gundeme gelmek niyetindeler BU ARADA YENI AVATAR NASIL |
herkes hakettiği muameleyi görecek istanbula geldiğinde |
Alıntı:
|
yaaa beyler yapmayın...adam sadece avatarında tigananın üzerine bir çarpı koymuş...bunda hakaret nerde anlamadım...ve şunu unutmayın teknik direktörler gidici futbolcular gidici ama beşiktaşımın sevgisi ve biz kalıcıyız...biz bunu yaşatıyoruz... |
ya reklamını yapmayın şunların bunun için topic mi açılır. |
nasıl ya sen ne demek istiyorsun anlamadım.adam beşiktaş teknik direktörünün fotosu üzerine çarpı koyuyor bunda ne var diyorsun.hakaretten anladığın illa anasına sövmek mi demek yani.bahsedilen kişi beşiktaşın td si.haberin yok herhalde. ve öyle bir td ki,geçen seneki kadrodaki bütün papazları yollamış,yerlerine en aşağı 5 yılımızı garanti altına alacak bir kadro kurmuş bir td bu.hani bu kadroya tölerans tanınacaktı.ilk sene oturması beklenecek daha sonrasında ise kalıcı başarılara ulaşılacaktı.hemen birkaç yenilgiyle kalkın ayağa. ne kadar çabuk gaza geliyorsunuz.fenerli medya yazıyor siz de hemen ayak uyduruyorsunuz resmen. şu an tigana gitse kim gelecek.ya da başka biri gelse daha mı iyi olacak.adam tüm eziyetlerini çekti neredeyse artık kaymagını yemeye sıra geldıgınde adama güle güle mi diyeceksiniz.bosque ye ve de rıza ya güle güle dedik de ne oldu.ne geçti elimize.gelen gideni her zaman aratır.sabredin ama fenerli medyanında gazına gelmeyin. beşiktaş sevgisi böyle gösterilmez... |
ÇARŞI ARTIK TİGANAYDA KARŞI |
Bursaspor ve taraftarlarından nefret ediyorum hafta sonu bile ezikleri tuttum gündeme gelmek için ne yapacaklar ÇARŞI ile uğraşacaklar olay bu kadar basit. (Bir avatar için ortamı germenin anlamı yok hoş değildi kalktı konu kapansın bence) |
Ya ne Texas'ı yaa Allahaşkına.Kim sallar Bursa'yı.Başlık açıp da şu gereksiz kulübün gereksiz taraftarlarını mutlu etmenin manası yok.Silinsin bence.. |
Ya ben bunu daha öncede söledim texas deyip duruyolar ulan karşınıza 2 kovboy çıkıp silah doğrultsa höyyyytttttt dese al sana g*t diyecekler neymiş taraftarmış ulan taraftarlık kim siz kim ÇARŞI kim BEŞİKTAŞ kim çapulcu manyaklar ordusu |
texas kim yaw allah aşkına Ç@rşı gerekeni yapacaktır |
teksas kim ya çapulcular topluluğu.... Duysun Alem Böyle Aşkı....Bu Alemde Kral çArşı.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:53 . |