![]() |
Demiroren Fener macinda Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçını statta izledi. Özel bir uçakla Bükreş'e gelen Demirören, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl, Fenerbahçeli yönetici Cihan Kamer ile birlikte maçı izlemek üzere locadaki yerini aldı. |
nasıl yani |
Ulan güleyimmi ağlayayımmı anlamadım adam işi gücü bahane edip kendi maçına gelmiyor Fenerin deplasmanına gidiyor ne diyim ben şimdi |
şaka gibi birşey heralde bu değil mi?? |
Yldırım bu beklenir ;) |
İnönüde Kendi başkanı olduğu takımın macına gelmiyor ama eziklerin macına gidiyor süpersin sayın başkanım aynen devam :S |
:D:D tencere kapak:D |
Saka degil hemde ozel ucakla |
waaay beee ! bizim yıldırım onlardanda ezik (!) :S |
Bunu da gördük! Demirören tribünde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçını statta izledi. Özel bir uçakla Bükreş’e gelen Demirören, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl, Fenerbahçeli yönetici Cihan Kamer ile birlikte maçı izlemek üzere locadaki yerini aldı. milliyet |
destek kokan oy kokan hareketler bunlarrr demirörennn gec bu ayakları yemezler .... |
Bizim Başkan' dır kendisi...Bütün tribünlerin kendisine sırt dönmesinden sonra, Fenerbahçe Klubünden gelen mesajla biraz olsun mutlu olan ve son olarak takımının Kasımpaşa maçına gelmeyip ( çok büyük olasılıkla tepkilerden dolayı ) Fenerbahçe' nin Avrupa kupası maçına giden Başkan 'dır kendileri... Anlamadığım en önemli konu ise ; sezon başındaki bir transfer vakası nedeniyle kendilerine ezik diyen Başkan' ı kendi maçlarına nasıl davet edip , nasıl yanyana oturuyorlar ...Türk Futbol Camiası TOPLU olarak ne kadar kirlenmiştir ki hiçbir hakaret,yalan,iftira hiç kimseye koymuyor... Ve bu adam değil midir ...Başkanlığının ilk döneminden beri antifener takılıp,en olmadık çıkışları bu klübe yapan,hadi Fenerbahçe camiası bunları sindirebiliyor ( Emre Belözoğlu' nu sindiren herşeyi sindirir) ,bir Beşiktaş Başkanı olarak sen nasıl sindiriyorsun Diyorsun ki "Ben Beşiktaş Başkanı' yım en azından bu makam saygı duyacaklar " Başkan bende sana diyorum ki önce Sen oturduğun o makama saygı göstereceksin... Forzadan alıntıdır. |
BU ADAM NE ZMN GİDİCEKKK |
sıktı bu adam duyarlı gözükmek için yapılıyor bunlar geçiniz kimse bu davranışınızdan dolayı oy vermez size |
çok da garip bi durum deill bu adamın daha önce yaptıklarından yola çıkarsak |
yeter yıldırım demıroren yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr |
Almanyada ki maça da gitti ordan dönüşte ferit şahenkin daveti üzerine bükreşte fb maçını da izlediler bunda bişey yok abartmayın kafaya takmayın kızacak bişey değil diğer yaptıklarının yanında . |
bence antepe degil ezikbahceye baskan olsun |
allah akıl fikir versin be kendi maçını izleme fener maçını izle gerçi artık demirörenden herşey beklenir senden kurtulacağımız günü iple çekiyorum. |
yaziklar olsun.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
" Vay be.. " ! Bu Hareket'ten Sonra , Böyle BAŞKAN İstemiyoruz ! |
sözün bittigi an sanada bu yakisirdi demirören... yazik ya gercekden yazik... |
hiç şaşırmadım! |
beklenir kendi taraftarına temizleyeceğim dediğine göre beklenir bundan |
ya fener maçında çıkıp o renkli formayla oynasa şaşırmam zaten beşiktaşlı olduğuna inandığım birisi değil. nerden geldi bu illet(tüpçü) başımıza bir günahmı işledik bilmiorumki. |
Steaua Bükreş’le oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçına giden Beşiktaş Kulübü Başkanı’nı arayarak teşekkür eden Yıldırım, “Pazar günü misafirim olun” dedi. BEŞİKTAŞ ile Fenerbahçe arasındaki dostluk köprüleri Almanya-Romanya hattında atıldı. Sarı lacivertli camianın iki önemli ismi Ferit Şahenk ile Cihan Kamer’in davetini kabul ederek Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçını tribünden izleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in jesti karşılıksız kalmadı. Grip olduğu için Bükreş’teki maça gitmeyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Demirören’i arayarak, “Başkan, maçımıza gelerek bizi onurlandırdığın için teşekkür ederim. Pazar günkü derbi maçında misafirim olun. Siz, ben ve Adnan Bey maçı yan yana izleyeyim. Tribün olayların ve büyük takımlar arasındaki kutuplaşmanın ancak birlikte hareket ederek önüne geçebiliriz” dedi. Aziz Yıldırım’a daveti nedeniyle teşekkür eden Demirören, “Kesin söz veremem. Ancak, diğer kulüplerin başkanlarının da katılmasıyla birlikte hareket etme konusunda adımlar atabiliriz” karşılığını verdi. Uğurlu geldin başkan Önceki akşam Bükreş’te ilginç diyaloglar yaşandı... Aralarında Yıldırım Demirören, Levent Kızıl, Cihan Kamer ve Ferit Şahenk’in de bulunduğu önemli konuklar, F.Bahçe’nin Bükreş’te kamp yaptığı Marriott Otel’e geldiler. F.Bahçeli yöneticilerce “hoşgeldin” sözleriyle karşılanan grup, otelden maçın oynandığı Steaua Stadı’na geçti. Maçın devre arasında Demirören’in yanına giden F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir ile Asbaşkan Ali Koç, “Hoşgeldin. İnşallah bize de uğurlu gelirsin” diyerek teşekkür ettiler ve Beşiktaş’ın Wolfsburg deplasmanında aldığı puan için kutladılar. Özdemir ve Koç’un maçtan sonra Demirören’e, “Bize de uğurlu geldin” diyerek bir kez daha teşekkür ettikleri öğrenildi. Maçı locadan izleyen Fenerbahçeliler, Wolfsburg’a kadar gidip gitmesine rağmen Aziz Yıldırım’ın korkusundan stadın kapısından dönen Cihan Kamer’e takıldılar: “Beşiktaş atkısıyla olan fotoğrafın basına yansıdı. Ayvayı yedin. Artık Fener maçlarına da gidemezsin!” Hürriyet Türkiyede son yıllarda oluşturulmaya çalışılan 2 büyük kavramını icraatleriyle en büyük destekcisi sayın Demirören kadıköye gidin de eserinizi seyredin.. Yapmadığınız bir bu kalmıştı.. Onu da yapın seriyi tamamlayın.. Denizli maçından sonra fener yönetimin yapmış olduğu destek deklarasyonunu ne kadar da samimi bulmuşsun.. Nerdeyse adamlara sarılıp öpeceksin.. Hatırlatayım bu adamlar bize çifte şampiyonluktan sonra bir tebrik mesajı yayınlamayı çok gören, kıskanç, haset dolu insanlar.. Bunların amacı belli.. Ama sen zaten yıllardır bu amaca hizmet ettiğin için sana tuhaf gelmiyor bu işler.. Yürü bakalım nereye kadar yürüyeceksin.. |
içimdeki fener aşkı bambaşka o büyük taraftarınla çok yaşa fenerbahce engelleri aşıyor kupalara birer birer n..h alıyor. |
başkan olsana başkan olsana fenerbahceye baskan olsanaaaa haftaya trubunler bu tezaruhat yapılmalı bence |
''Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Demirören’i arayarak, “Başkan, maçımıza gelerek bizi onurlandırdığın için teşekkür ederim.'' Bir insanı onurlandırabilmek için önce onur ve şeref sahibi olmak gerekir ki bizim başkanda bunlar yok maalesef. Sen kendi başkanı olduğun takımın maçlarına gelmiyor türlü türlü bahaneler uyduruyorsun. Geldiğinden beri sürekli olarak eleştirdiğin ve polemiğe girdiğin adam ile yan yana maç izliyorsun. Sen değilmiydin Çarşı'nın Kuruçeşme'de ki gecesinde, sen değilmiydin sezon başında Topuz transferi sonrasında bizlerin ve tv'lerin karşısında o adama atıp tutan. Valla sen her kulube başkan yaptın ama bir Beşiktaşıma yapamadın yazıklar olsun. Git artık daha fazla kendine bela ve küfür ettirmeden git |
Eziklerin kendi başkanı maça gitmio ama bizim demirören ezikleri temsilen maça gidiyor. Söylenicek pek bişi yok esasında.. Çektir git. |
bizim maclara gelmede nereye gidersen git demir orenen cehennemin dibine kadar yolun var |
yazmistim yaziyorum vede yine yazacam.BU SAHSIN KATLI HELALDIR |
hic sasirmadim yaziklar olsun senin gibi baskana |
Hemen yanlış anlamayın ya tüp reklamı yapmaya gitmiştir :) |
cehennemin dibine kadar yolu var sanki bize nisbet yapıyor sensiz de yaparız biz seninle şampiyon olmadık zaten |
Eskişehire kendi maçımıza gitme kadıköye git.. |
Gereksiz ve abartılı tepki yapıyorsunuz bence tepki verilecek çok başka şeyler var bu bişey değil ki . |
Alıntı:
İyi misin,yaw? Vazgeç bu başkan sevdasından. |
ben bu herif yıllardır fener ajanı diyorum. azizeyi bizim takıma başkan yapsan bu heriften çok klübü karıştıramaz ,klübe hiç yakışmayan bir başkan istifa et artık dertören git fb ye 2. başkan ol ama yakamızdan düş artık |
Türkiye`de Saat: 18:51 . |