![]() |
gene rezil futbol ve tartışılacak oyuncular arkadaşlar dünkü futbolu gördünüz..bu takım hücüm anlamında hiç bir şey yapamıyor..artık ben forvet oyuncularımızdan şüphe etmeye başladım sadece forvet deil..orta alanda oynayan fink ugur inceman tabata bunları geçtim ekrem dag nobre bobo nihat hiç bir şey yapmıyorlar bala mala maç alıyoruz ..takım 3 pas yapmakta zorlanıyor..gerçekten şunu gördüm kadroda en az 7 tane ikinci lig bank asyada oynayacak kapasitede adam var...biz niye bi sevilla gibii shaktar gibii ne bilim wolfsburg gibi olamıyoruz.bu taımları sayıyorum çünkü bu takımlar hiç bir şeyken son 5 senedir avrupada çok iyi işler yaptılar çok büük takım oldular avrupada her takımın korktuguekipler oldular onu bırakın barcelonaya chelseyed evler kafa tutuyolar..sonolarak rubin akzan.rubin akzan ve wolfsburg bizden dahamı iyi takım....amam adamalrda oyuncu kalitesii oyuncu yetenegi var.. ya ben anlamam bir gram top becerisiii teknigi oyunuokuma zekasıolmayan ugur inceman ve ekremin bizim takımda işi ne.bana sakın ekremi savunmayın..bakın bu adamekrem beşiktaşın futbolcusu deil.anca bursada kayseride oynar kesinlikle bizim adamımız deil.gol attıgına bakmayınkalecinin büük hatası ekrem geçen seneki ekrem deil..zaten geçen senede sadece koşuyor basıyor mücadele ediyordu..avrupa maçalrıdna ekrem yerlerde sürünüyordu resmen.telloda öle bence telloyu artık takımda tutmasınlar sene sonu yl verilsin hiç bir şey oynamıyor havalarda adam geldiginde 700 bin dolara oynuyordu şimdi aldıgı para 1200 -1500 yanılmıyorsam.. artık murat aksu başkanlıga gelsede kurtulsak her sene transfer yanlışlarııı milyonlarda dolar çöpe gidiyorr..bzim bütçemizin yarısı olmayan metaliistler rubinler..avrupaya kafa tutuyor..ben büük düşünüyorum çünkü beşiktaşlıyım artıl ligde deil avrupada bişiler istiyorum... dün nihatı gördükten sonra artık şuu anladım nihat bence sezon sonu futbolu bırakmalı..bu adamdan bize bu sezon hiçbi hayır gelmez...2 ye teksinnn yandaki arkadaşına aktarsa gol olacak kendi vuruyor hadi ekndin vurdun bari gol olmasada adam gibi vuruş olsun topu resmen taça attı.. |
katıldığım yanların var katılmadığım yanlarında var birincisi beşiktaş sezon başlarında iyi başlayıp götüren bir takım değil sonradan toparlayıp özellikle sezon sonlarında yüksek performans gösteren bir takım en azndan son 3-4 yılda böyle ikincisi çok fazla önemli bir galibiyet rakip yada rakipler puan kaybedicek 1-0 olsun bizim olsun mantığında izledim maçı bu kadar eksik varken iyi bir galibiyet geldi önemliydi bu yüzden gerçi rakibinde eksikleri vardı ama bu bizi çok ilglendirmiyor evet transferler yanlış yapıldı ve evet aksu gelsin bncede demirören çok hata yaptı takımın bu durumda olması onun yüzünden yanii diğer rakiplerimiz iyi oynamıyor ama iyi oyuncuları olduğu için belli olmuyor bu bir oyuncu takımın iyi oynadığını söyletebiliyor bizde böyle bir oyuncu yok bizim oyuncularımız genelde aynı düzeyde savaşarak maç alan bir ekibiz bunu kabul edelim artık nihata gelince bnce bitmemiş nihat herkesin aksine böyle söylüyorum çnkü zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum emre belözoğluyla kıyaslayın ve o yüzden kızmayın ligin 2. yarısında daha iyi olucağı kesin şu an başımızı yakıyor ama sonra başımızı kurtarıcaksa şimdilkik yaksın diye düşünüyorum ancak pas yüzdemizde gerçek bir sorun var iyi pas yapamıyoruz genel anlamda bunun tartışılması lazım bunu aşarsak daha çabuk konsantre olup çok daha iyi oynamaya erken bşlarız inşallah böyle olur tabii bekliyip görücez bu haftalar kazanmamız önemli ama ileriki haftalar oynamamız önemli olucak bu yüzden bir an önce toparlamalı takımı denizli buda yavaş yavaş oluyor zaten |
Katıldığım noktaların var ancak bugün bizim takımımızda ne işi var dediğin adamlarla biz geçen sene şampiyon olduk arkadaşım..Tamam bende beğenmiyorum oynanan futbolu ancak bu demek değildir ki kendi oyuncularımızı yerin dibine sokmamız gerektiğini ki Eskişehir deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından birisi ve onca eksiğe rağmen kötü bile oynayıp kazanmamız hele bugün oynanacak derbi ve gelecek için çok önemliyli. Ve senin avrupada büyüklere kafa tuttuğunu söylediğin takımlar dönem bunu yapıyor metalist geçen sene yaptı belki bu sene yapacak ama sonrası ne olur bilinmez..Rubin kazan demiş olduğun bir takım ise tamam barca gibi bir takımı kendi sahasında yendi belki ama bu sadece futbolun şanslı günlerinden birine denk gelmesinden ötürüdür oyuncu kalitelerine gelecek olursanda bizde olmayan iyi bir araştırma ekiplerinin olmasının faydalarını görmektedir.Ki bizim takımımızda yeri geldiğinde olmayacak denilen maçları almıştır. O yüzden bu kadar karamsar olup bütün takımı gönderelim demek abesle iştigal etmektir. Son olarakta Ekrem konusundasana katılmıyorum Ekrem yetenekleri ölçüsünde hocasının vermiş olduğu görevi mevki ayırt etmeksizin yerine getirmeye çalışan bu takımın joker elemanlarından birisidir. |
Oynanan futbol kötü hakkaten onu eleştiririz ama para konuşmak hiç birimizin haddine değil adama sorarlar sen mi veriyosun parasını kulübe verdiğin harcadığın katkı kadar konuş derler . Taraftar olarak kulübün herşeyine maydonoz olmak doğru değil biz taraftarlığımızı yapacaz kulübü yönetmeye kalkmayacaz . 3 puanı iyi futbola vermiyolar önemli olan iyi veya kötü de oynasak 3 puanı almaktı onu da aldık . |
Takımın oynadığı oyundan bende memnun değilim ama bu maçta alınacak 3 puan çok önemliydi eksiklerimizinde takıma katılmasıyla futbol olarak yükselişe geçeceğimize inanıyorum . Nİhat konusundada bende dün cok kızdım nihata nihat kendini göstermek için çok egoist davranıyor tamam kendin atmak istedin bari kaleyi tuttur yani saç baş yoldurttu . ama ne olursa olsun ekreme hiç bişi diyemem takımımızda joker futbolcudur . hocamız nerede görev verse oynuyor mücadele ediyor elinden geleni yapıyor . sağ bek sol beh ön libero sağ açık sol açık daha ne olsun . 2008-2009 sezonu başlarken schalke04 ile yaptığımız hazırlık macında ilk izledim ekremi ondan sonra cok dikkatimi cekti ve bir sezon boyunca yapacaklarını en cok takip ettiğimiz futbolcumuzdu ve beni cok mutlu etti takıma katkısıyla |
Alıntı:
|
evet aslında paralarını tek tek bakmazsan taraftar olarak biz veriyoruz. kartal yuvaları, kartalcell, tribünde bilet alanlar. bunların hepsini tüpçü almasa gerek. tabiki kulübün her şeyine maydanoz olmayacaksın ama tepkinide koyacaksın biz koyun değiliz ne verirlerse onu almayı kabul edemeyiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaş seni son kez uyarıyorum bize işimizi öğretme her sıkıştığında yok yönetim mönetim diyorsun sende yazma yok maydanoz marul arkadaşın fikri sana ters geliyorsa adam gibi yorum yap insanları tahrik etme sende. |
Alıntı:
İşinizi size öğretme gibi bir niyetim katiyen yoktu ne haddime benim .Allah razı olsun sayın modum yine ben suçuyum hakareti yiyen benim ama yine ben suçluyum anladım kusura bakma sen haklısın özür dilerim ağa da sensin paşa sensin bey de sensin tekrar tekrar özür dilerim . |
Alıntı:
Ne adamsın yaw. |
Sahada Cok Bencil Oynuyoruz Gibime Geldi. Okadar Gol Pozisyonu Kaçırıyoruz , 83. Dakika 'da Adamlar bir boşluk veriyor , gol atiyoruz fakat oyunun geneline bakarsak Eskişehir çoğu zaman boşluk verdi ama değerlendiremedik.. tekrar tekrar belirtmekde fayda var. GOL ATAMIYORUZ ! |
Alıntı:
Ben her maçtan evvel kartal yuvasına gidip ihtiyacım olmadığı halde mont,kazak,t-shirt,bileklik,atkı alıyorsam.Elimden geldiği kadar bilet alıp maça gitmeye özen gösteriyorsam kendi çapımda a$ık olduğum takımıma parasal destek vermeye çalı$ıyorsam benim paramın hesabını ben sorarım arkada$.benim param dediğim tüm be$ikta$lılar içindir.benimle aynı fikre sahip tüm karde$lerim içindir.Kısacası Beşiktaş Beşiktaşlınındır.Bugün takım iflasını açıklasa yine bu klübü yalnızca taraftarı kurtarır kimi 50kuru$uyla kimi milyonlarıyla.sözün özü parayı idare edemeyen bir yönetimin varsa parayı taraftar konu$mak zorunda kalır. |
Alıntı:
Kulübü yönetmeyi yönetim bilir, takımı sahaya TD çıkarır o bilir, futbolu sahadakiler oynar.. Peki taraftar ne yapar hep kombine alır, hep bağırır, hep destek verir, 8-0 yenilse de alkışlar, son 17 derbide ezeli rakiplere ezilir yine alkışlar, bizim işimiz sadece bu deyip başka birşeye karışmaz.. Bu mudur yani taraftarlık.. Sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama dünyanın hiçbir yerinde böyle taraftar yok(çok övülen ingiltere dahil).. Dünyanın her yerinde başarısız yöneticlier, teknik direktörler, futbolcular eleştirilir, protesto edilir bunlar çok normal şeylerdir.. Bu forumda hiç kimseden basın bahsetmiyor hergün yada yılda 3-5 milyon eurolar kazanmıyor.. Bu kadar paranın yada ünün karşılığı bir emek olamaz.. Demek ki sadece spor değil farklı birşey.. Ozaman herkes buna hareket edecek.. İşini yapacak biz de eleştirmeyecek protesto etmeyeceğiz.. Son söz olarak burası bir forumdur.. Adı üstünde.. İnsanlara hakaret etmeden, haklarına saygı göstererek fikirlerini özgürce söylediği bir platformdur.. Kimse kendi fikirleriyle örtüşmüyor diye bunu kısıtlayamaz.. Sen doğru bildiğini söyle, nedenlerini de söyle.. Aklı yatan kabul eder, yatmayan kabul etmez.. Olay bu kadar basit.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Pardon ben eleştirmeyin mi dedim . Sayın abim benim demek istediğimi anlamamışsınız ki bir daha okuyun ilk mesajımı . Taraftarın işi nedir diye sormuşsunuz evet taraftarın işi kayıtsız şartsız takımını desteklemektir kulübü yönetmek herşeye karışmak değil . Kulübü kongre üyeleri ve kongre nin seçtiği yönetim kurulu yönetir . Dünyanın en üst düzey liglerinde ki kulüplerde taraftarın herşeye karıştığını taraftarı olduğu kulübe kendi malıymış gibi baktığını hiç görmedim . |
Ya EsEs evinde cok guclu bir takim, Birde bizde Ernst, Ferrari, Sivok, Delgado, Holosko, Yusuf gibi eksikler varken iyi futbol beklemek bence cok yanlis. Fenerbahcede her hafta kotu oynayarak yeniyor ama FBli taraftarlar agzini aciyormu? Yapmayin lutfen.. Demirorene olan nefretimizi takimimizdan cikartmayalim!! |
Alıntı:
Taraftarın görevi takımını kayıtsız şartsız desteklemektir doğrudur, ama bu takımı desteklemek dışında hiçbirşeye karışmaz demek değildir.. Daha önce yazdığım gibi seçilen kişiler sadece bir görev ifa eder.. Görevini yapamazsa taraftar protesto eder bu her yerde böyle olur.. Bu kulüp kongre üyelerinin değildir.. Sen sanıyor musun ki kongre üyleri arasındaki herkes Beşiktaşlıdır.. Ben gitsem parayı bastırsam bir tanıdık ayarlasam fenere kongre üyesi olurum.. Şimdi feneri sahibi mi oldum.. Dediğim gibi bu insanların hepsi gelir geçeri biz yine o tribünlerde yerimizi alırız, kalbimiz Beşiktaş için çarpar durur.. Eğer böyle hissetmiyorsan sen Beşiktaşlılığı anlayamamışsın demektir... Neyse uzatmak istemiyorum.. Seni sürekli eleştirir bi pozisyona da düşmek istemiyorum.. Herkesin görüşü kendinedir.. Sadece eleştiri hakkıma saygı istiyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats: |
Biz bu takımın sahibi miyiz EVET !!! Kulübümüzü yönetmek bizim hakkımız mı HAYIR !!! Peki kulübümüzün yanlış kişilerin ellerinde yanlış şekilde yönetilmesine tepki vermek bizim hakkımız mıdır ? Sonuna kadar EVET !!! Biz taraftar olarak dişimizden tırnağımızdan ayırdıklarımızla BEŞİKTAŞIMIZA destek olmaya çalışıyorsak ve bu paralarla takımımızın daha iyi yerlere gelmesini istiyorsak ama bu paralar doğru yerlere doğru şekilde kanalize edilmiyorsa ve hesap sorması gereken mercilerde Beşiktaşlı bile olmayan kongre üyelerinin varlığı biliniyorsa arkadaşım hesapta sorarız gerekirse daha fazlasını da yaparız..Bizim işimiz gidip sadece tezahürat etmek alkışlamak değildir.. |
Alıntı:
|
Kadronun yetersizliği konusunda katılıyorum, gerçekten birçoğu büyük takımda oynayamayacak adamlar... Ekrem'i ise atom karınca Rıza kaptana benzetiyorum, adam herşeyini veriyor takıma helal olsun... |
besıktas gıbı oynayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn |
Alıntı:
" Biz Beşiktaş'ın yönetiminde söz sahibi olmayacaksak, yanlış gördüklerimiz için sesimizi çıkarmayacaksak biz neyiz ozaman.. " Biz taraftarız sevgili dostum..tanımını ise sen de bende biliyoruz..,dünyanın hiçbir yerinde taraftar kulüp yönetiminde söz sahibi değildir..tabii ki beğenmediğini protesto eder (edebince ve adabınca) ,tabiiki yanlış gördüğünü dile getirir,tabiiki beğenmediği yönetimin gitmesini ister..ben de beğenmiyorum bu yönetimi,bence kulüp tarihinin en kötü yönetimidir..tabiiki kulübün iyi yerlere gelmesini isteyeceksin..bunu beşiktaş taraftarı olan herkes ister..ama;kulüp yönetiminde yönetimlerin seçiminde söz sahibi olan organ,yasalarla belirtilmiştir ..o organ genel kuruldur..Genel kurul yönetecekleri seçer ve o seçilenler de kulübü yönetir.. Burası Türkiye Cumhuriyetidir sevgili dostum "kuvvetler ayrılığı" ilkesi tüm kurum ve kuruluşlarında uygulanır,uygulanmalıdır..Hiçkimse;kendine yasalarla belirlenenin dışında "durumdan vazife çıkarma" işgüzarlığında bulunamaz.. Dediğine şurada katılıyorum;dünyanın tüm futbolda ilerlemiş tüm ülkelerinde,işini yapamayan yönetimler taraftarları tarafından protesto edilirler,protesto ile görev bırakmaları yönünde baskı yapılır..ama hiç birinde ,bizdeki gibi trübünler savaş alanına çevrilmez..senin ;avrupa futbolunu takip ettiğini tahmin ediyorum..hangi gelişmiş futbol ülkesinde trübünler savaş yeri olarak görülür ya da gösterilir.. Beşiktaş taraftarı dünyanın en etkili taraftarlarından biri olarak gösterilir,ama onun etkisi, takımına verdiği destek ile sadece saha sonucuna olmalıdır..."takım yenilsin de yönetim gitsin" gibi aptalca bir düşünceyi beşiktaş taraftarına da asla yakıştıramam..Trübünde ,"yönetim istifa" diyen Beşiktaş sevgisi ile dopdolu taraftarın yanında,artık neması kesilen soysuzların olduğunu da biliyorum,o neması kesilenlerin ne yaptığını da..50 yaşındayım,son 10 yıl hariç yaklaşık 25 sene o statda maç seyrettim..kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum..Bende ,sizler gibi ,bu yönetimin tabiri caiz ise "defolup gitmesini" canı gönülden istiyorum ..ama sadece o kadar..İstediğimiz kadar haklı olalım,belli noktadan sonra yapacağımız,en basit tanımı "adli suç" teşkil eder ve müeyyidesi de bellidir..Bizim yapacağımız,asla ve asla takıma ve kendimize zarar vermeden protestomuzu sürdürmek ve genel kuruldan çıkacak karara saygı duymaktır.. sevgi ile kal dostum... |
Alıntı:
|
Dünyanın en iyi kontra atak futbol oynayan takımı olacaz bu sezon , içerde veya dışarda farketmiyor. Her maç kontra atak . Acaba antremanlarda da mı kontra atak çalışıyor bunlar. Ey gidi şanlı beşiktaşım , ne hale getirdi bu ******** yönetim seni . |
Alıntı:
dogru dürüst bir kontra atak kac gol getiriyor biliyormusun hem kontra atak yapmasini biliyormuyuz bilmiyormuyuz oda ayri bir soru tabiki.. |
rezil futbolun sorumlusu vizyon eksikligi olan basda baskan, birazcik hoca, ve kosmayan oynamayan vurdumduymaz futbolculardir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok güzel izah etmişsin abi teşekkürler işte bütün mesele bu . |
Alıntı:
Ne güzel söylemişsin burası Türkiye Cumhuriyeti diye.. Aynısı ben söyleyecektim.. Cumhuriyet yani yöneticilerini seçme özgürlüğü ifade özgürlüğü.. Bunlar ancak katılımcı demokrasiyle olur.. Aksi takdirde eski ingilteredeki gibi kralın yönettiği ve bazı soylu kesimin onu seçtiği ve destek verdiği bir rejim olur.. Halk hiçbir şey ifade etmez.. Nasıl vatandaş olarak seçim yapıyorsak ve kendi yöneticilerimizi seçip meclise gönderiyorsak ve sonra aaa ne yapalım kötü yönetiyorlar yapacak birşey demeyip sivil toplum örgütleriyle fikirlerimizi, memnuniyetimizi ifade ediyorsak, demokratik haklarımızı medenice kullanıyorsak taraftar olarak da fikrimizi ifade etmeliyiz.. Taraftarın vatandaştan farklı yanı yöneticilerini seçme özgürlüğü yok malesef.. Onun için konuşabileceği, fikrini ifade edeceği tek yer tribündür yada bu tarz forumlardır.. Ben bunu söylüyorum.. Beşiktaş tribünlerinin birbirine girmesini, insanların tartaklanmasını, rant ve çıkar sağlayanların kulübüne sahip çıkmak isteyenleri dövmesini ve bu düzenin bu şekilde devam etmesini istemiyorum.. Şimdi hepimiz gitmesini istiyoruz Yıldırım Demirören'in ama görevimiz olmadığı için sesimizi çıkarmıyoruz.. Peki söyler misiniz kim bilecek çoğunluğun memnuniyetsizliğini de bu adam gidecek.. Ben bir yöneticiysem hitap ettiğim kitle benimle ilgili hiçbir yorum yapmıyorsa egomla beraber kendimi başarılı görürüm ve hiç o koltuktan inmeyi düşünmem.. Ben böyle düşünüyorsam kulübe benim üye yaptığım kitle de böyle düşünmeye mecburdur.. Taraftarın desteğini görmeyen kimse aday olmaz, başkan olamaz.. Serdar Bilgili Beşiktaşlılık anlamında belki Demirören'in çok gerisinde kalır ama şunu kabul edelim yönetcilik anlamında Demirören'in çok önündedir.. Bu taraftar ve camia onu 2 ayda başkanlıktan indirmiştir çünkü camia içinde çok zayıftır aslında.. Demirören ailesi ise camia içinde genel kurulda, gruplarda güçlüdür bu kadar rezilliğe karşın kimse ses çıkaramamaktadır.. Buna ses çıkaracak tek kitle taraftardır tabiki.. Yoksa emin olun bu adam daha yıllarca başımızda kalır.. |
Gidişat bir miktar düzelme göstersede henüz istenilen seviyede değiliz.Bu sezon maalesef böyle bir geri iki ileri gideceğiz. Yönetim değişmediği sürece başarılı olcağımıza inanmıyorum.Kötü yönetilen bir kulübün takımının iyi olması zaten beklenemez. Saygılar. |
Oynanan maç çok iyi değildi belki ama artık biraz daha takıma güvenmek,sahiplenmek gerek.. Bizim için üç puan çok önemliydi bu hafta ve zor olanı da öyle ya da böyle başardık.'Kötü futbol oynansın ama galibiyet alınsın' da demiyorum elbette.. ..ama henüz daha yeni toparlanmışken takımımız,üç hafta üst üste galibiyet ile ayrılması inönü'de ve deplasmanda; ileriki günlerde daha da iyi olacağının kanıtıdır.. Nihatın bencilliği mi, Nobrenin yaptığı hatalar mı, Tellonun isteksiz oynaması mı..Evet bunların hepsi oldu.. ..ama ihtiyaçları olan birçok şey gerçekleşti..(Üst üste gelen galibiyetler) Kendilerine olan güvenleri tekrar sağlandı bu sayede.. Daha da iyiye gideceğinden şüphem yok.. |
once herkez kendine sunu sorsun erns ferrari sivok takimin en iyi uclusu yok tello bobo nihat formsuz nobre formdada olsa birsey olmuyor zaten ekrem dag cirpiniyor 2. yari uguru finki mac boyu begendim ama kisitli adamlar bunlar hepimiz biliyoruz herkez bunlari biliyor ve goruyorken kim bu macta mukemmel futbol bekliyorduki mantikli baktigin zaman 3 puan bile mukemmel birsey oldu bu takim gecen sezonun sampiyon takimi bu sezon kotu basladik ve ozguven sorunu olustu takim oturdukca gecen sezonki cizgisine gelecektir ancak buyuk bir orta saha sorunumuz var ve bunu nasil giderecegimizi bende bilmiyorum ya tabata bundan sonra harikalar yaratacak yada 2. yari delgadoyu bekleyecegiz delgadoya nekadar kizsakda organize ediyordu en azindan takimi tabatada bu ozellik yok malesef |
bu sisteme göre bu iyi halimiz.... futbolcuların bu sistemde başarlı olamadıkları apaçık ortada ısrar etmek neden?? onu anlamıyorum |
soylenenlere katılmamak elde degil,demiroren geldignden beri sıradan bir takım olduk cıktık ,kimse eksik vardı demesin, bu takımı lucescu zamannda da gorduk takım 10 kişide kalsa dinamo gibiydi, nihat,ugur inceman,erhan güven,ibrahim kaş,fink,üzülmez hatta nobre ve telleoda dahil kesinlikle gönderilmeli,rüştüyü saymıyorum emekli olacak diye |
Türkiye`de Saat: 04:06 . |