![]() |
Ocak ayında Demirören yine başkan, nasıl mı? Arkadaşlar dün Dr.Mete Düren ile konuştum hocam Ocakda durum nasıl olur diye sordum bana cevabı ayne şu oldu ; Demirören kurulda çok güçlü ve çok kendine bağlı üyesi (yalakası) var bu yüzden seçimde başka bir adayın şanslı çıkacağını düşünmüyorum ve genel kurulda böyle düşünüyor dedi.Ayrıca kendiside bu seneki yönetime girecekmiş.Daha detaya girmiyorum sadece bu seçimdede başkan yine Demirören bunu bilin diye paylaşmak istedim.. Başımız sağolsun :( |
Bence murat aksunun da seçilme ihtimali var çünkü gazete de çıkan habere göre süleyman seba, rahmi koç ve hikmet çetin murat aksu'ya destek vermiş yani bu insanların kurulda sözü geçer diye düşünüyorum.... inş. yıldırım demirören seçilmez zaten o kadar kişi ondan nefret ediyoken nasıl hala adaylığını koyuyo anlamış değilim... |
Kongre uyeleri gercek Besiktasliysa secmezler Demiroreni !! |
Bu kadar karamsar olmayın ne demesini bekliyorsunuz MEte Düren'in yok biz yenileceğiz mi demesini mi..Kongre kongrede kazanılır..Ve içinde gerçekten Beşiktaşlılık sevgisi olanlar gerekeni yapacaklardır tabi eğer Demirören ayak oyunları yapmazsa yine... |
Beşiktaşı seven demirörene oy vermez kardeşim.. |
YDnin 5000 oyu var. Aidatını ödememiş adayların borçlarının silineceği "vaadi" var. Aidatları "ödenen" Beşiktaşlı olmayan insanlar var. "Masrafları" karşılanan dernekler var. Bunun karşısında Sn. Seba var. Vicdan sahibi gerçek Beşiktaşlılar var. Kazanan Beşiktaş ve Beşiktaşlılık Duruşu olacak, ya da fb-gs olacak, 2012'ye 2 büyük kalacak |
Alıntı:
Zaten bu adam gitmezse ve biz her maç tribünleri başına yıkmazsak Beşiktaş'ımız bitmiş demektir. |
Ben de mevcut şartlarda Demirören'in yeniden seçileceğini düşünüyorum çünkü malesef muhalif tek aday Aksuya destek vermiyor.. Adam haftalarca Hikmet Çetin'i bekledi yokum deyince de adaylığını açıkladı.. Şimdi Hikmet bey Aksu'ya destek vereceğine hala aday olsam mı olmasam mı karmaşasında ortalığı bulandırıyor.. Bu da Demirören'e yarıyor.. Daha önce de söylemiştim Yıldırım Demirören değil Demirören ailesi çok güçlü camiada.. Çok dost, ahbap, iş ilişkili ağır toplar var.. Bunları bi tarafa bırakıp muhalif olmak istemiyor kimse.. Ancak herkes birleşip bir konses oluşturursa Demirören'i adaylıktan vazgeçirme yada sağlam bir yönetimle karşısına çıkma yoluna gidilebilir.. Bunun dışındaki her durumda Demirören'in malesef Aksu'ya karşı farklı kazanacağını düşünüyorum.. Camiamızın önde gelenleri kına yakmaya başlasın biz de çileli yıllara devam etmeye hazır olalım.. |
Arkadaşlar hiç sızlanmayın acı ama gerçek adam gibi güçlü bir aday çıkmazsa demirören seçimi alır murat aksuya oy çıkmaz fazla . |
way be adama bak yapıstı kaldı başımızın beLası... |
bende Y.D'nin kaybetmiceni düşünüyorum umarım yanılırım yoksa işte o zaman kıyamet kopar, çöker karanlık.. |
Hala güçlü aday bekleyen arkadaşlara şaşırıyorum. Bugün'e kadar hangi güçlü diye düşündüğünüz adayınız çıkıpta eleştiride bulundu? Yanlış yönetime tepki verdi ? Sürekli birilerini gazlıyorlar sizin güçlü adaylarınız sürekli birilerinin arkasında oluyorlar. Murat Aksu iyidir veya kötüdür tanımam ama kalkıpta yanlış yönetime tek başına kafa tutuyor ya bence sizin güçlü adaylarınızın hepsinden daha güçlü daha yürekli. Kongrede Beşiktaş'ın geleceği yerine kendilerinin ve firmalarının geleceğini düşünen ''büyük'' Beşiktaş'lıları hepbirlikte görücez. Stada gelen taraftar herşeyin bilincinde bu adamları bildiğinden protestosunu başkanlık için tekrar aday olmasın diye yapıyor ve yapacaktırda. Burada ki bazı arkadaşlarda durumdan rahatsız yapmayın etmeyin takıma zarar veriyor tarzında sürekli uyarılarda bulunuyor. Stada gelen insanlarda en az sizler kadar Beşiktaş'lı onlarda biliyorlar takım nasıl etkilenir nasıl desteklenir. Bugün tepki verilemezse yeniden başkan olacağı bilindiğinden maç yeter diye bağarılıyor. Futbolcuların hepsi profesyonel sevgiye ne kadar açıklarsa tepkiye de o kadar açık olmalılar. Kaldı ki onlara karşı bir tepki de yok. Bu durumda etkileniyoruz tarzında ki açıklamalar bahaneden öteye geçmez benim için. |
Bence isimden çok niyet önemli.. Önemli olan muhalefetin artık bölünmemesi.. Aksuysa Aksu.. Artık bu yönetime muhalif olanların(taraftar dahil) isim tartışması değil birleşmesi gerekmektedir.. Artık camia içindeki çıkar ilişkileri, şahsi dostluklar değil Beşiktaş'ın menfaati, içinde bulunduğu durum değerlendirilmeli ve ona göre davranılmalıdır.. Bu seçim 1998 seçiminden sonraki 2. dönüm noktasıdır bence.. O dönemde Seba'ya karşı seçime giren ihsan kalkavan ve oluşturduğu yönetim kurulu bu ülkenin yarısının sahibi insanlardı ama yine bazı oyunlar döndü ve seçim kaybedildi.. O zamandan bu zamana Beşiktaş'ın 12 sezonda sadece 2 şampiyonluğu varken rakiplerimizin neler yaptığı ortada.. Biraz Bilgili döneminde kurumsallaşma çabaları ve sportif başarı ondan sonra tam bir fiyasko.. Bu seferde treni kaçırırsak neler olabileceğini düşünemiyorum.. |
işte bu yalakaları temizlemek lazım atıp tutan sonrada demirören yönetimine girenleri silmek lazım |
bu adamdan kurtulmak hayal galiba ne kadarda yüzsüzmüş istenmediği yerde halen adaylığını koyuyor.... |
Alıntı:
|
o zaman ıstıfaya zorlanmalı elbet ıstıfa edecegı nokta vardır |
Gercek Beşiktaşlılar sandık başında Beşiktaşımızın menfaatlarını düşünceklerdir umarım... |
Seçimden çokta umutlu değilim zaten...Murat Aksu çok iyi bir yönetim oluşturamadığı sürece işi çok zor Demirören karşısında... |
yuh artık ya bu adam kanser eder adamı suikast düzenlemek lazım:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kendilerini tatmin etmek icin neler yapiyorlar...!:sheep: Edit: Daha kimler Yönetime gircekmis?..S.Vardar gibi önceden atip tutanlar sonra da hep beraber Yönetime giriyorlar..:rolleyes: |
Demirörenin Kongreye soktuğu fenerli ve gsliler oylarını demirörene verir insallah murat aksu kazanır |
Alıntı:
Stadı yıkıp dökerek takımı yerle bir ederek yıldırım demirören gitmez çünkü işi inada bindirdi ayrıca kongrede başkanı seçmek için oyu biz taraftarlar vermeyeceğiz kongre üyeleri verecek onun için protesto yapacaksanız kongre üyelerine yapın dövecekseniz kırıp dökecekseniz kongre üyelerine yapın çünkü sorumlu onlardır . saygılar . |
allahından bulsun :( |
eger birtek bile oy cikarsa demir orene serefsizligin en buyugunu yapmis olurlar eger demir oren yeniden secilirse besiktasin ici zaten oyulmus demektir |
bende bu şartlarda tr,ibün bölünmüş takım bölünmüş yönetim bölünmüş bir beşiktaşta Y.D nin başkan seçilmesi tamamez kepazelik rezillik ne derseniz deyin o olur!!... böyle bi ihtimal yok bence... yada oladabilir bende öyle düşünmek istemiyoda olabilirim ;) |
Alıntı:
fazla söze gerek yok, harfiyen katiliyorum |
Alıntı:
kimse demirören gibi olamaz. |
Mete Düren zaten yazılarında yönetime en küçük bir eleştiride bulunmayıp suçu sürekli taraftar ve futbolculara yüklüyor uzun zamandır. Yönetime girmeyi beklediği içinmiş şimdi anlaşıldı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ahmet senin niyetin tüm yazilarindan belli, sirf siyasi düsüncesi sana ters düstügü icin murat aksuyu istemiyorsun, hic oymus buymus deme demirörenin karsisina baska aday cikmiyor ne yapalim yani demirören le devami diyelim HAYIR ben bi 3 sene daha demirörene katlanmam zaten kulüpde kaldiramaz o nedenle tek day murat aksuysa tam destegim onadir, siyasi düsüncesi beni zere kadar iligilendirmiyor |
Alıntı:
Öyle veya böyle kardeşim Murat aksuya destek vermiyorum ve başka aday istiyorum suç mu günah mı . |
demirören bu sefer ölür xD |
rahat olun arkadaslar ocaklar murat aksu besiktas baskanı olarak çıkacaktır sandıktan buna canı gönülden inanıyorum ben |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: |
besiktas forum yöneticilerie sevinir demirören yine baskan secilirse...gecende adama tüpcü demisim diye 3 gün uzaklastirildim forumdan, demekki forum yöneticileri cok seviyorlar baskanlarini....ben nefret ediyorum beni , ogulumu ve tüm gercek besiktaslilari üzen adama tüpcü demisim vay be ne büyük suc.... |
Ocak Ayında Demirören Başkan Olmuyacak Bence. Eğer Başkan Olur ise Tekrar , Taraftar'ın Daha Fazla Tepkisini Çeker , Sanirim Bunuda Göze Alarak Kongre Üyelerinin de Oy Vereceğini Düşünmüyorum |
Türkiye`de Saat: 10:58 . |