![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ahmet senin niyetin tüm yazilarindan belli, sirf siyasi düsüncesi sana ters düstügü icin murat aksuyu istemiyorsun, hic oymus buymus deme demirörenin karsisina baska aday cikmiyor ne yapalim yani demirören le devami diyelim HAYIR ben bi 3 sene daha demirörene katlanmam zaten kulüpde kaldiramaz o nedenle tek day murat aksuysa tam destegim onadir, siyasi düsüncesi beni zere kadar iligilendirmiyor |
Alıntı:
Öyle veya böyle kardeşim Murat aksuya destek vermiyorum ve başka aday istiyorum suç mu günah mı . |
demirören bu sefer ölür xD |
rahat olun arkadaslar ocaklar murat aksu besiktas baskanı olarak çıkacaktır sandıktan buna canı gönülden inanıyorum ben |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: |
besiktas forum yöneticilerie sevinir demirören yine baskan secilirse...gecende adama tüpcü demisim diye 3 gün uzaklastirildim forumdan, demekki forum yöneticileri cok seviyorlar baskanlarini....ben nefret ediyorum beni , ogulumu ve tüm gercek besiktaslilari üzen adama tüpcü demisim vay be ne büyük suc.... |
Ocak Ayında Demirören Başkan Olmuyacak Bence. Eğer Başkan Olur ise Tekrar , Taraftar'ın Daha Fazla Tepkisini Çeker , Sanirim Bunuda Göze Alarak Kongre Üyelerinin de Oy Vereceğini Düşünmüyorum |
Türkiye`de Saat: 02:17 . |