![]() |
belge istiolarsa işte belge.. bi disketin bile fazla geleceği tarihleri war o da full şike!!.. |
Tugrul Yenidogan ve ekibi iyi bir is cikarararak olaylari belgeleriyle ortaya koymustur bundan daha iyi kanitmi olur kim yapacaksa gorevini yapmalidir yoksa konusmalarla bir sey oldugu yok simdi icrat zamani |
işte ezikler yani ne beklenir ki ligde şampiyon oluyolar binbir türlü şaibeyle sonra avrupaya gelince fos,biz zaten biliyoduk inanmayanlar utansın...azize şimdi ne yapcak bakalım:D |
Alıntı:
|
BeŞİktaŞta Olmaz Fakat, Ya Olsaydi BÖyle BİŞey Bas Bas Televİzyonlar Gazeteler BaĞirirdi.. Ama Bu Medyada HİÇ BeŞİktaŞli Yok Mu KardeŞİmmmmmmmm :(:( |
TuĞrul Yenidoğan veya bir başkası hiç farketmez bu konunun üstüne istediği kadar gitsinler nasılsa bir sonuç çıkmayacak yin de pzt günü programı izlemeye çalışacağaım bakalım neller olacak. |
Alıntı:
BULDUM CEVAP VERİYORUM A ŞIKKI: ŞİKE A:ŞİKE B:RÜŞVET C:KENDİ KALECİLERİNİ DÖVME D:EZİK MEDYA |
Valla Tuğrul Yenidoğanı her hafta izliyorum. Çok yerinde ve gerçekçi spor haberleri yapıyor. Ayrıca çok sevdiğim Beşiktaşlı bi abim. |
bi tescili eksikti zaten. |
İNANILMAZ Bİ OLAY.İTALYADA OLSA ŞU AN fener 2.LİGTEYDİ.NE GÜZEL OLURDU.AZİZE HANIM KESİN KALP KRİZİNDEN GİDERDİ.:) |
Türkiye`de Saat: 03:57 . |