![]() |
(Anket) Bu Sezon'un "EN İYİSİ" Beşiktaşforum.NET Futbol Anketlerimiz'de Bu Hafta'ki Konumuz , Lig'de Geride Kalan 10 Haftada Beğendiğiniz Futbolcular Kimlerdir ? 1 Rüştü Reçber 84 Hakan Arıkan 4 İbrahim Kaş 20 İbrahim Torama 19 İbrahim Üzülmez 7 Rıdvan Şimşek 44 Erhan Güven 27 Matteo Ferrari 3 İsmail Köybaşı 6 Tomas Sivok 77 Erkan Zengin 26 Onur Bayramoğlu 15 Rodrigo Barbosa Tabata 25 Uğur İnceman 10 Matias Emilio Delgado 14 Rodrigo Alvaro Tello 29 Yusuf Şimşek 28 Fabian Ernst 5 Michael Fink 17 Ekrem Dağ 21 Serdar Özkan 8 Nihat Kahveci 11 Mert Nobre 13 Deivson Rogerio Da Silva 23 Filip Holosko * Not : Açık Ankettir , Yorumlarınızı ve Beğendiğiniz Futbolcuları Belirtebilirsiniz.. |
Tartışmasız FERRARİ, o gerçekten de Avrupa standartlarında bir stopper.. |
Türkiye standartlarının çok üstünde bi oyuncu olan Matteo Ferrari daha sonra ise Sivok Ekrem ve ilginç gelecek ama Tabata :) |
Allahtan Gökhan Zan gitmiş de bizde böyle kaliteli bir adamı takımımızda izliyoruz. Bence de uzak ara Ferrari ... |
arkadaşlara katılıyorum ferrari bu anketi süpürür :D |
İsmail Köybaşı ( Sezon Başında Hep Alınmasını İstemiştim İyiki Bizim Takımda Cok mutluyum Şu an'a Kadar Çok iyi gidiyor Dahada İyi olacak ) Matteo Ferrari ( Kariyeri Tartışılmaz Takımımızın Dünya Çapında Yıldız Futbolcusu Çok Büyük Katkı Sağladı Savunmamıza Umarım Bu Performansını Hep Sürdürür ) Ekrem Dağ ( Takımımızda Joker Olarak Kullanabileceğimiz Belkide Tek isim Hoca Nerede Görev Verirse Versin Elinden Gelenin En iyisini yapmaya çalışıyor . Sağ Bek Sol Bek Sağ Kanat Sol Kanat Ön libero Ekrem Bir Harika ) Ve Tomas Sivok ( Çek milli Takımında da Oynayan Stoperimiz Ferrari İle İyi bir ikili Oluşturdular Savunmamızdaki Sıkıntıları Çözdüler . Bu Başarılı Performanslarını sürdürmeleri dileğiyle ) İbrahim Toraman ve Batuhan Karadeniz İçinde Yazacaklarımız Olacak Umarım İkisinide Artık Hep ilk 11'de İzleme Şansımız Olur. |
Fabian Ernst Delgado bu sezon hiç oynamadı ki listede olmasına gerek yoktu . |
Matteo Ferrari'nin olduğu listede acaba'ya gerek yok. Ernst geri kalan 10 haftada değil geldiğinden beri aynı zaten, takımın vazgeçilmezi. Sivok da benim vazgeçilmezim. Müthiş bir futbolcu. |
Ferrari |
Matteo Ferrari. |
FABİAN ERNST!! |
Ferrari tabiki . |
12-Taraftar |
ferrrari |
1-ferrari 2-ernst 3-hakan |
|
fabian ernst,ferrari,sivok ve hakan arıkan |
ferrari+ernst;) |
fabian ernst, ferrari, sivok, ismail köybasi, hakan arikan hayal kirikligi yasatanlar, nihat ve tello bana göre |
Ferrari ernst sivok.bir de hücumcu seçmek isterdim ama işte kader. |
Alıntı:
aynen katılıyorum taraftar yagmur camur kar demeden , para pul yoken bıle ekmegınden kesennn .... |
tomas sivok hakan arikan |
Ferrari ve Ernst |
ferrari ernst ekrem ismail |
Ferrari ,Ernst, Hakan Arıkan,Sivok ve İsmail Köybaşı,Ekrem Dağ ve birazda serdar özkan.. |
Ferrari'yi tek geçerim...Genel olarak değerlendirirsem Ernst ve Sivok'u da derim ama geride kalan 10 haftada çokta iyi değillerdi bence, daha iyi olacaklardır mutlaka... |
pascal noumaaaaaaa ... devler lıgınde 8 golll attııı |
kesinlikle ferrari gercekten süper bi stoper kalitesini ve ne kdar büyük bir futbolcu olduğunu kanıtladı bence.... |
''En iyisi'' yerine ''En iyileri'' Hakan Arıkan , İbrahim Toraman , Ferrari, Serdar Özkan , İsmail Köybaşı , Ekrem Dağ , Tabata. |
Ernst-Ferrari-Sivok! Ofansif olarak hiçkimseyi söyleyemiyorum.Hepsi birbirinden beter! |
ferrari ve ernst |
Fabian Ernst |
ferrari |
sivok ernst ferrari bu ucu cok iyiler ekrem hakan arikan ismail orta derecedeler daha bu takimin asil eksikleri islemeyen yeri belli tello eski formunu buldugu anda takim 100 de 30 fark edecektir tello bu sezon inanilmaz derecede kotu ve hucum oyuncularimiz muhakkak formlarini duzeltmeliler artik gina geldi |
sıraya koyacak olursam... 1-ernst 2-ferrari 3-ekrem dağ 4-sivok geri kalanlar için iyi diyemeyeceğim umarım toparlanırlar... |
1 Ernst 2 Ferrari 3 Sivok |
ernst.. |
ferrari... |
1- Ferrari (kesinlikle) 2- Ernst 3- Sivok 4- Tabata (form tuttuğunda gerek oyun zekası gerek tekniğiyle daha göze çarpıcaktır diye düşünüyorum) 5- Serdar Özkan (bu sene bence çok iyi başladı keşke daha fazla forma şansı bulsa) |
Ernst : Geldiğinden bir oyuncu ancak bu kadar hakeder parasını helalı hoş olsun Ferrari: Gerçekten kaliteli bir oyuncu ve çok yararlı Sivok: Çizgisini bozmadı o da en iyilerden Araya bir tane de türk oyuncu eklemek isterdim ama?????????? |
Türkiye`de Saat: 06:36 . |