![]() |
Ocak Ayinda Kim Gidecek? Delgadonun sozlesmesi ocak ayinda aktif hale gelecek.Boylece kulubumuzde 9 yabanci olacak.9 yabanciyla devam etmek mumkun olamayacagi icin bir yabancinin sozlesmesinin feshedilmesi ya da kiralanmasi lazim. Sizce bu isim kim olmali? 1- Ferrari 2- Sivok 3- Ernst 4- Fink 5- Tello 6- Holosko 7- Delgado 8- Tabata 9- Bobo |
tello gitmeli!!!! gerci fink de pek iyi degil ama daha alisma süresinde. yani düzelebilir. ve o mevki de ernst in ugur ile tek alternatifleri. tello artik bikmis gibi. bundan sonra ondan fayda saglanamaz. zaten kendisinin de pek kalmak istedigini düsünmüyorum. |
Zapo'da Gelecek Daha Ben Tello'nun Gönderileceğini Düşünüyorum Birde İyi Bir teklif Gelmesi Halinde Bobo İle Yollarıda Ayırabilir Yönetim Her An ne olacağı Hiç belli olmaz |
Tello Zapo Delgado Tabata Fink bu adamlar gönderilmeli. Hepsini bi çırpıda gönderip temizleyeceksin yerlerine 3 tane çok sağlam yabancı alıcaksın |
tello, delgado, zapo, bobo, aslinda tabata diyecem ama adama 8,5 miliyon gitti yaw 3 saglam futbolcu gelsin bunlarin yerine cok iyi olur |
tello ve bobo gidecek demişti dersiniz . |
Büyük ihtimalle Fink ile yollar ayrılır. Tabi bana kalsa gönderilmesini istemem ama pek oynatılacakmış gibi görünmüyor. Tello çok formsuz ayrıca, mental olarak bitirmiş olabilir burayı. Aslına bakarsak; Tabata o kadar paraya alındı gönderilemez, Holosko her zaman lazım o da kalır, Ernst vazgeçilmez, Ferrari ile Sivok ikilisinden biride gönderilmez, geri kalan oyuncular ateş hattında işte. Ama önce iyi bir yönetim gelip doğru kararlar vermesini beklemeliyiz.. |
(Tello Holosko delgado zapo + yusuf) gol atamıyoruz bunların yerine iyi bir sol forvet ve santrafor lazım |
Ferrari sivok ernst hariç hepsi gönderilmeli tabi bobo dan bonservis alınmak kaydıyla, ha bide yabancı statüsünde olmasada nobrede gönderilsin versinler alıcaklarını göndersinler tüpçü cebinden versin başımıza dert etti bunları. |
tello tabiii oynayamaz, adam sol kanat oyuncusu biz orta sahanın ortasında oynatıyoruz. yusufta tabii oynayamaz, adam orta sahanın ortasında oynamış hayatı boyunca biz sol açık oynatıyoruz. |
Bobo Allahın emri.Birde böyle giderse Tello.Fink'in gönderileceğini sanmıyorum.Zapo'nunda bonservisini Bursa alır.Performansı iyi orda.. İşin özeti Bobo Tello gider.Basındada Pavlyhchenko haberleri dolaşıyor.Tam bizim aradığımız oyuncu aslında biraz formsuz ama açılırr.. |
Alıntı:
nokta.............:nurse::nurse: |
tello :( kötü oynuyoR.. beşiktaşımızda kötu oynayana yer yok.. bobo tabata.. verılen paraya yazık.. |
demirören.. |
fink bobo tello.. sıralama bu olur... 3ü gdrse iyi bi sol acık we forwet alnması lazım ozman gzel olur takım.. kaleye sinan bolat alınsın rüştü bıraksın artık.. dfns iyi zaten.. ortasahada acık yok.. holosko glnce sagda oynarda sol bombos yusuf oynuyo olcak iş değil. telloda oranın adamı dgl yawas, adam gcme becerisi yok. gzel bi solacık we forwet ucurr bizi.. enstn yanınada bi türk alınmalı smpynlar ligi için saglam olmalı orası.. istdgm kdro su sinan ekrem ferrari sivok ismail holosko ernst X tabata(delgado) iyi bi nihat X |
tello |
ferrari sivok ersnt kalsın geri kim varsa gönderilsin |
Alıntı:
Zapotocny'nin de gökhan zan kurbanı olduğunu, zan ile yanyana oynadığı her maçta kötü görüntü çizdiğini düşünüyorum. Bursa'da ki çıkışı da bunu kanıtlıyor. Bence Zapo'da geri gelir ve gelmeli. |
bana kalsa ferrari-sivok-ernst dışıundakiler gitsin ama hepsi biden zor devre arası çok iyi 2 adam almalıyız. 1 forvet 2. sağlam birön libero çok iyi pas yapan oyunu açabilen hem ofans hem defans yapan biri. ilk etapta gitmesi gereken fink-tello-bobo. aydın karabulutta bi zahmet geri alınsın |
bobo ve fink gidebilir bobo yerine süper golcü alınabilir |
Tabata gitsin.. |
Fink gider diye düşünüyorum...Ama böyle oynayacaklarsa Tello-Bobo gibi oyuncuların gitmesini daha çok isterim...Emre abinin dediği gibi keşke 5'ini birden gönderebilsek, ama çok zor... |
Fink tabiki :) |
Kimi gönderirler bilmiyorum ama şu Nobre kazmasından kurtulalım başka bişey istemem. Kimi gönderirilerse göndersinler. Ferrari erns ve sizvoka karışmasınlar da. |
Fink'in gitmesini isterim.. |
bobo gitmeli ama kimse iyi fiyat beklemesin bobo cok istikrarlı değil kalite var istikrar yok avrupa liglerinde ne brezilyalı santraforlar var bobo bulunmaz hint kumaşı değil kimse cok iyi fiyat vermez kelepir fiyata gider bence... |
yıldırım demirörende gitsin :) |
Tello yu gönderebilirsek Tello gitsin zaten Delgado nun bölgesinde oynatılmaya çalışılıyor. Ama ona talip çıkmayabilir bu yüzden Bobo gidebilir bence şu an için diğerlerine göre en kolay gönderilebilecek gene odur. Fink in ise gönderilmesi yersiz olur sadece uğur inceman la koca bir yarım sezon geçmez. Oraya Sivok falan çekilebilir gerçi ama gene de Sivok Ferrari uyumunu bozmak da yanlış olabilir. Bence fink gitmemeli taktiksel açıdan bakarsak. |
Alıntı:
|
Ya keske Tabatayi almasaydik ya.. Adamin takima hic katkisi yokki.. Delgadonun yerini doldursun dedik adam yedek kulubesinden cikamadi bile !! Bence Finki yollarlar veya Delgadonun kontratini fes ederler.. |
Ferrari ,siwok ,ernst kalsn.. |
fink yada tello... Delgadom gelsin yeterki (: |
Fink ve Bobo Mutlaka GÖnderilmeli. |
fink gitsin işte... |
ya bobo ya tello gönderilecek veya kiralanıcak bşka bir çareside yok zaten |
DEMİROREN GİDECEKKKKKK |
Alıntı:
tabata icin gondermen nerdeyse imkansız tek formul olabilir antebe geri gondericen yerine takas olarka murat ceylan alınabilir o zaman bir 10 numara alman lazım cunku delgadoya guvenip kuyuya inilmez benim gonlumdeki isim herzaman oldugu gibi RIQUELME sezon sonu sozlesmesi bitio sezon sonu ne boca bedavaya bırakır ne de riquelme para kazandırmadan ayrılır klubunden o yuzden devre arası belki makul bir fiyata 6-7 gibi bi rakama anlasılabilinir ve sezon sonu zapo bursaya verilir volkan sen karsılıgnda takas olabilir belki 1-2 futbolcu da + olarak verilir ve son olarak bu yarı sezon delgadonun kader sezonu olur forumuna gore sezon sonunda yollar ayrılır ve ya klaır ayrılırsa onnun yerine aklımda iki isim var buonanotte ve ya d'alessandro bu da kadrom olur ---------------------------hakan---------------------------------- ekrem(rıdvan)------ferrari(toraman)------sivok(toraman)--------koybası --------------------fink(m.ceylan)----------ernst(m.ceylan)---------- ------d'alessandro/buonanotte-------riquelme----------volkan sen------ ------------------------------------m.zidane------------------------------ su an 7 yabancı var ama macların durumuna gore parantez icerisindeki turk olan toraman ve ya murat ceylan kullanılabilinir |
Göndermeye ne gerek var daha başkan 2 tane daha alır sonra 3 tane kiralar sezon sonu 4 yıldız getirir 3'nü kiralık verir kira parasınıda Beşiktaş öder yönetim para harcama konusunda uzman LÜTFEN İŞİNE KARIŞMAYALIM Ulan ulan ulan yeter yönetim yeter yaaaa...... |
ernst holosko delgado haricindeki herkes gitmeli, onlardan bin kat daha kaliteli bir sürü yerli oyuncu var. Yanıyorum şu holosko gibi adamı kullanamadığımıza febeşlerde gayselerde ya da herhangi bir avrupa takımında olsa yıldız olurdu garibim bizde bitti resmen bu yüzden onun iyiliği için belki de gitmeli |
Alıntı:
hocam iyi güzel demişsin de birkaç nokta var :) - birebirde adam gecebilen 5vurusun 2-3 unu gol yapabilen bir golcu christiano ronaldo? :) - buonanotte ve ya d'alessandro bunların ikisi de çok kaliteli topçular bir de forvete zidane eklemişsin bunların 3'üde gelmez. Beşiktaşlılığımızı bir kenara bırakırsak biz olsak biz de gelmeyiz. - Bu kadar güzel düşünüp planlayıpta kaleye Hakan'ı koymuşsun ya diyecek birşey bulamıyorum. 3 Atağın 2 si gol olur :D bence artık bir devrim yapıp yabancıya yönelmemeliyiz. Batuhan gibi çok yetenekli bir forvetimiz var. Kazanma yollarına gitmeliyiz aynı zamanda pafı takip ediyorsanız çok yetenekli gençler var. Dediğin gibi olursa-gelirse riquelme, ernst orta saha yanlarına ekrem-ismail ileriye de çok kaliteli bir yabancı forvet ile batuhan Kale içinde mutlaka ve mutlaka yine kendi içimizde ya da başka takımların alt yapısında olan genç birini bulup yetiştirmeliyiz dünyanın en iyisi dediğimiz barcelona 17-18 yaşındayken kaleyi valdes'e verdi aynı şekilde real madrid casillas'a. Belki ünlü ve yaşlı bir kaleci alıp rogerio ceni jens lehmann gibi bu adamların yanında alt yapıdan biri yetiştirilebilir |
Türkiye`de Saat: 06:55 . |