![]() |
birde taraftarlarda bile daha cok plan var futbolculara bakarak.. |
ne diyelim ben yorum yazamıyorum tüpçü yazsın bişiler gelsinde. |
kim qeLirse qeLsin.. adam qibi qeLsin.. besiktasımıza biseyLer wersin.. |
valla defanslik birsey goremedim ben sahsen ancak orta sahamiz hakaten adamlar icin cennet gibiydi gercekten bir takim futbolcusu 10 dakikada cekilen ve tehlikeli olan sutlari gorupte nasil inat eder gol yiyene kadar anlayamiyorum bazen |
Bende Fransiz kanalinda izledim maci. Top ne zaman tabataya gelse 8 milyonluk transver diyor surekli. Dalgami geciyor yoksa onemsiyormu bilemiyorum |
-BEŞİKTAŞ'TA herşey tesadüf üzerine kurulu. Benim oturduğum yerden bir sistemleri gözükmüyor. Kim oturduğu yerden görüyorki taktik ustası ! Denizli'nin sistemini...Beşiktaş'ta her şey tesadüfler üzerine kurulu lafı da süper, acı ama gerçek, rastgele oynuyoruz, özellikle de hücumda, attığımız gollerde ortada zaten, şansa!.. |
YAZIRLAR OLSUN YHAA:Q |
O Taraftarı MASKARA Diye Diline Dolattıranlara YAZIKLAR OLSUN |
bu kartoffelerde alay geciyorlarya... aferim... bravo baskan bravo yönetim bravo kendini futbolcu yerine koyan oyuncular... |
Defanslık ve kalecilik iş yoktu... Sadece bizim forvet gol hattında sorun var. İtalyan defansını getirsen bile eninde sonunda gol yerdi ve gol atacak futbolcun yoksada 1-0'dan sonra maçı çıkarmakta zor olurdu ve oldu... Sen A.Gücü'ne zor gol atıyorsun, bu takıma gol atman sürpriz olurdu zaten... 11.haftaya gelmişiz 8 gol atmışız.. Puan durumundaki 11 gole aldanmayın, Ankaraspor 3-0 hükmen maçı.. |
Türkiye`de Saat: 22:42 . |