![]() |
Küfür Edenlere Dava ve Kombine Iptal'i Küfür edenler belirlendi Başkan Yıldırım Demirören'e küfür eden kişiler, güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Kulüpten alınan bilgiye göre, kimlikleri tespit edilen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu kaydedildi. Bu kişiler hakkında hem hakaret ettikleri için dava açılacak, hem de kombinelerinin iptal edilmesi için girişimler başlatılacak. Karşılaşma bitiminde eski yönetici Kıvanç Oktay’ın da çabalarıyla küfür edenlerin tespit edildiği, güvenlik kameralarından da kişilerin doğrulandığı belirtildi. fanatik http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,23397,101420) |
beş senedir edilen küfürlerin bu yüzden alınan cezaların haddi hesabı yok ama ne zamanki ibre kendine döndü küfürü kendi yemeye başladı birden doğrucu davut oluverdi sayın başkan serdar bilgiliye ettirdiğin küfürlerin hatırla gün olur devran döner işte |
keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler |
E dayak atanlar? Kabak gibi görüntüler var. |
kardeşlerim burdan hepinize sesleniyorum BEŞİKTAŞK'ımızı seviyorsanız Allah rızası için şu adam gidene kadar stada gitmeyin o tribünler boş kalsın bakalım kaç hafta o koltukta oturabilecek |
Alıntı:
Ben gıdemıyorum zaten ama mantıklı bence :) |
neyin kafasını yaşıyo bu adam yaa. Y.D. gidene kadar maça gitmeme kararı aldım denizli maçından sonra. keşke wolfsburg maçına gitseydimde küfür edip kameralara yakalansaydım. bakalım nasıl iptal ediyomuş kombineyi. |
Biz de seni dava edebilsek keşke Demirören yaptığın bile bile klübü batırma faaliyetlerinden dolayı... Herhalde ömür boyu içerden çıkamazdın... |
Dayak atıp millete saldıran söven döven, çocluk çocuk dinlemeden darp edenler ne olacak, elde yeteri kadar görüntüleri var sanıyorum. Gerçi hiçbirinin kombineyle hatta biletle bile girdiğini düşünmüyorum. Beleş bilet hepsi. |
Evimde,sokakda,cafede her yerde deli gbii sövüyorum sana beni de tespit edip bana da dava açsana. |
ŞU küfür edenlere sormak lazım ellerine gecen ne oldu... bak kardesım beyenmeıdgını elestırını ılet kımse sana sus demıo ama ne dır bu eyitimsızlık anlamıyorum |
Alıntı:
|
.... Alıntı:
|
zaten bu gidişle seneye boş kalıcak stad ceza versende vermesende |
iyi güzel şimdi ceza veriyorsunda ocaktan sonra eğer başkan seçilirsen(Allah korusun) bütün stada mı ceza vercen;) |
Ocakta başkan olursa bu herif kapalıyı dağıtıcak gibi gözüküo.. |
işte o biraz zor:) |
Alıntı:
|
Beşiktaş`ın Salı günü Şampiyonlar Ligi`nde karşılaştığı Wolfsburg maçında tribünde edilen küfürlerin sorumlusu olarak görülen 16 kişi gözaltına alındı. Beşiktaş kulübü maçtan sonra güvenlik kameralarını tek tek inceletmiş ve bu tezahüratları başlatan kişileri belirlemişti. Olaya karıştığı belirlenen 16 kişi bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Spor Asayiş birimi tarafından göz altına alındı. Olaya adı karışan ve gözaltına alınan isimler arasında Amigolardan Alen ve Ömer`in de olduğu öğrenildi. Polis bu isimleri şu anda Gayrettepe`de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü`ne getirdi ve sorguya aldı. Yapılan ilk sorgulamanın ardından şüphelilerin Başkan`a küfür ettikleri iddasını kabul etmedikleri ve küfürü duyduklarını ama küfür edenleri tanımadıklarını belirttikleri de gelen ilk bilgiler arasında. Alınan ifadeler İl Spor Güvenlik Kurulu`na gönderildi. Eğer ifadeleri alınan şüpheliler suçlu bulunurlarsa Futbolda Şiddeti Önleme Yasası`na göre 2 ile 8 ay arasında değişen "Stadyumlara Giremez" cezası ile cezalandırılabilirler. |
Blackeagles sözlerine dikkat et olur mu ;) eyitimsızlık evet eyitimsizlik zaten değil mi;) eğitimsizlik olmasın o? Düzgün yolla bir insana bir şey anlatamıyorsan o zaman kaba kuvvete ihtiyaç duyarsın. |
Alıntı:
|
Statta küfür hariç her türlü sözlü protestoya katılan biriyim.. Bazı zaman rakip kulup başkanlarına, futbol şubesi sorumlularına, hakeme, fedarasyona küfürler edildi..nitekim her statta da malesef küfür var. Bunca kişilere küfür edilirken iyiydi güzeldi de Başkana küfür edilince orda dur olmaz.. öyle mi.. Bu küfürlere üç maymunu oynayanlar..kendileri de küfürü yerler arkadaş..! Bu durumlar ilgili birçok atasözü var..Tabi ki anlayana |
Alıntı:
+Beşiktaş bu haldeyken daha çok zevk alacağımız işlerden de zevk alamıyoruz. |
Y.D. de küfür etti, o ne olacak? |
küfür ilk kez yapılan bir şey değil ki stadlarda? demirören bey neden her maç küfür edenleri tespit etmiyor? evet! küfür kötü bir şey! ama.... insanlarımızın büyük bir kısmı statlara dertlerini,sinirlerini,öfkelerini boşaltmaya,rahatlamaya gidiyor!(takımını desteklemekle beraber)bu nedenle demirörene edilen küfür için kombine iptal ediliyorsa kusura bakmayın ayıp olmuş...ha neden ayıp olmuş diyeceksiniz! hakemin,rakiplerin suçu ne! onlara edilen küfür küfür değil mi?!iptal edeceksen her küfür edeninkini edeceksin! neyse sonuçta demirören bu hamlesi ile beşiktaşta kendi krallığını kurma yolunda hızla ilerliyor maalesef! ve en kötüsü ne biliyormusnuz! benim gibi sade taraftarların eli kolu bağlı! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sakin olalım arkadaşlar. |
Alıntı:
|
vallahi demiröreni anlamak mümkün değil! |
Başkan sana ben ettim küfür gel bul cezamı kes ! !!!! |
Taraftarının stadın içinde dayak yemesine ses çıkarmayan birisinin kendisine küfür edildi diye araştırmalar yapıp kişiler belirleyip kombinelerini iptal etmesi suç duyurusunda falan bulunması onun ne kadar aciz ve kibirli bir insan olduğunu gösterir. Beşiktaş'ın geleceğini çaldın taraftarı böldün kutuplaştırdın. Başarın ile övün ne de olsa seni her şekilde alkışlayan yalakaların var. KİM GELİRSE GELSİN ADAM GİBİ GELSİN BEŞİKTAŞ'IMIZA İYİ ŞEYLER VERSİN !!! |
Hürriyet'te Kamera Sistemini Gösterdiler ama Ben Pek İnanmıyorum Bu Konuya |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
demirören böyle şeyler arıyor zaten ben haklıyım taraftar haksız bunu göstermeye çalışıyor...ama normal tepkiler karşısındada çok mantıklı hareket edemiyor...yani sen sonuçta büyük bir camianın başkanısın tepki olacak bunlara alışamadınmı...küfür edilmesine karşıyım sonuçta o da bir insandır ve tahmin edersinizki binlerce kişi annenize karınıza küfrederse delirebilirsiniz... son olarakta en kısa zamanda yıldırım demirörenden kurtulmalıyız yoksa marka değerimiz gün geçtikçe değer kaybediyor... |
Alıntı:
ben de senin "NAYLON" çakma beşiktaş aşkını kınıyorum sen beşiktaşa aşık olamamışsın sadece sempati duyuyorsun...o yüzden bizleri anlamazsın yok medeni olalım küfür etmeyelim diye zırvalarsın... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:09 . |