![]() |
Beyler; kendinize gelin! Beyler; kendinize gelin! Bir anneye küfür ettiniz, yazıklar olsun! Annelik hakkı kutsaldır. Kendi annenizi, bacınızı, kızınızı aklınıza getirdiniz mi, bu küfürleri sıralarken. Annenizin yerinde olsam hakkımı helal etmem… İnönü de yapılan çirkinlikler yetmiyormuş gibi, maçın ardından internet sitelerinde organize bir şekilde, Beşiktaş Başkanlık makamına ve Saygı değer eşine “adaba mugayir” sözlerle saldırılmakta. Şaşkınlık ve üzüntü içindeyim. Bırakın Beşiktaşlı olmayı, insan olan her aklı başında kişinin de, aynı üzüntü içinde olması gerekmektedir. Ellerinde baltalarla, gözü dönmüş bir şekilde, saldırıya geçenlerin Beşiktaşlılığından şüphe duyuyorum. Nedir bu terbiyesizlik, edepsizlik. Annelik duygusunu bilmiyor olabilirsiniz, o yüzden çok rahat sinkaflı küfürleri söylüyor olabilirsiniz, ama empati diye bir şey var… Hiç mi vicdanınız sızlamadı, yüreğiniz titremedi? Bırakın çocuk doğurmayı, büyütmeyi, saksıda çiçek bile yetiştirmemiş insanların, ağız dolusu sövdükleri kişinin, kendi anneleri olması halinde, içlerinde yaşattıkları, bu nefret ve öfkeyle neler yapabileceklerini düşünemiyorum. Beşiktaş tribünlerini, kimler, niye, niçin sistemli bir şekilde, terbiyesizliğe teşvik ediyor bilmiyorum, ama bu oyuna gelmeyecek kişilerin çoğunlukta olmasını umuyorum. Hangi nedenle bir annenin kalbini kırdınız? Beşiktaş, maçın sonunda farklı kazansaydı yine sövmeye devam edecek miydiniz? Ben, o gün, Beşiktaş kaybetsin diye dua edenleri biliyorum, olaylar olduğunda uzaktan bakıp güldüler… Onları sevindirmek için, bir anneyi üzmeye değmez. Revna hanım, çocuklarını düşünerek sizi affetmeyecektir. Evlatlarının önünde onu mahcup etmeye ne hakkınız var! Annelik; dünyada ve ahrette en kutsal mertebedir. Hatırlayın, dünya kupası finalinde Zidan annesine küfür ettiği gerekçesi ile Materazzi’ye kafa atmıştı. Hepimiz Materazzi’nin Zidan’ı oyundan attırmak için provokasyon yaptığını biliyoruz… Zidan gibi profesyonel bir futbolcunun bile soğukkanlılığını yitirecek derecede kendini kaybettiren şeyin “annesine küfür” olduğu tarihe geçti. Zidan oyundan atıldı, kışkırtan galip geldi… * * * Okuduğumda çok etkilendiğim bir hikâyeyi paylaşmak istiyorum; “Dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk Yaradan’a sormuş ‘Beni bir süre sonra dünyaya göndereceksin, ama o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşarım bilmiyorum’ Yaradan hiç düşünmeden cevap vermiş ‘Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim o seni bekliyor… Meleğin seni besleyecek, büyütecek… Sana her gün şarkılar söyleyecek, sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın’… Çocuk ‘Peki insanlar bir şey dediklerinde nasıl anlayacağım, dillerini bile bilmiyorum!’ ‘Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel, en tatlı sözcükleri söyleyip, konuşmayı da dikkatle ve saygıyla öğretecek’ Çocuk ‘Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum, peki beni onlardan kim koruyacak?’ ‘Meleğin hayatı pahasına seni tüm kötülüklerden koruyacaktır’. O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar; ‘Eğer gidiyorsam lütfen söyler misiniz, benim meleğimin adı nedir’ Yaradan çocuğa gülümser… ‘Meleğinin adının önemi yok. Sen ona sadece ANNE diyeceksin’ * * * Yaradan’ın “Melek” olarak var ettiği ANNELERE karşı, içinizde bir nebze sevgi kaldıysa, lütfen vicdanınızın sesine kulak verin… Revna hanım’a özür borcunuz var… Sizi bütün anneler adına SAYGIYA DAVET EDİYORUM… ITIR ESEN / HABER1903 kaynak : Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - SAYGIYA DAVET EDİYORUM!.. |
Kim kimin anasına küfür etmiş , kim duymuş ben duymadım. Sadece s.ktir git başkan küfrünü duydum. Başka bir maç mı izledik biz. Ortada başkan mı var makamına küfür edelim. |
Alıntı:
Aynen katılıyorum anneye ,eşe filan küfür yoktu... Ayrıca bu medyadaki ahlak bekçileri dün akşam star spordaki görüntüleri izledilermi acaba , başkan bozuntusunun ayağa kalkıp el kol hareketleri eşliğinde ağzından çıkan laflara bi dikkatlice baksınlar bakıyım ne diyecekler , sesi duymaya gerek yok dudak hareketlerinden gayet açık başkanın tuuh hepinizin ................. bilmem napıyım şeklindeki küfürleri.. Evet Itır hanım , başkana küfür etmek ayıp olabilir evet , peki başkanın küfür etmesi ne oluyor ??? |
Anneye falan küfür edilmedi nerden cıktı ki bu ... hayal kurp kurup mu yazıyorsunuz ne .. Başkanın şahsına hakaret edildi onlarıda hat etti baskan bırakıp gitsin artık beşiktaşımızı yeter verdiği zarar. |
Arkadaşlar küfürü nasıl sahipleniyorsunuz anlayamıyorum sizi yahu tamam hepimiz bıktık demirörenden gitmesini istiyoruz ama küfürle olmaz , Kadın bu yazısında forumlarda ana avrat küfür edildiğini yazıyor kasti olarak öfke halinde olan taraftarın daha da kışkırtıldığını yazıyor ama siz doğru dürüst okumadan anlamadan yazıyı yazan kadına saldırıyorsunuz yahu yeter artık demirörene olan hıncınızı önünüze gelenden çıkarmaktan vaz geçin tepkinin dozu kaçtı artık taraftar davasında haklı iken haksız duruma düşmeye başladı . Ahlaksızlık , terbiyesizlik , küfürbazlık savunulamaz davranışlardır . Allah aşkına itidalli olun kışkırtmalara gelmeyin kimseye alet olmayın . |
Gerçek Beşiktaş taraftarınında Demirörenin Annesine Bacısına Karısına Kızına Küfür etmez zaten. En azından bizim forumumuzda böyle bir taraftar yok . Ama şu bir gerçektirki. Yıldırım Demirören kabiliyetsiz yeteneksiz ancak tüpçü işlete bilecek kapasitede bir adamdır. Geldi yıldan itibaren 50 futbolcudan fazla transfer yapmıs bir şahsiyettir. Beceriksiz ,G.zekalı bir başkandır. Taraftarını dövdürecek kdar ********dirde . ;) |
Alıntı:
|
Haklısın abicim haklısında Beşiktaşımızın durumuda ortada . Başkan oldugundan beri çekiyoruz YD yi artık tak etti canımıza. |
Alıntı:
|
İnşallah;) |
hortladı yine ahlak bekçileri. ya anlatamıyoruz kimseye derdimizi ana avrat kime ne küfür edilmiş o gün stadda şahsi küfür edenler hariç toplu halde edilenler söylenenler belli kimse kimseyi kandırmaya çalısıp kendini iyi göstertmesin. Beşiktaşımı bu hale getirecek geldiği yıldan beri 50-60 transfer yapacak milyon euroları çöpe bir hiç uğruna atacak projelerin hiç birini sonlandıramayacak sonrada gelecek trübünleri temizleyecem diyecek. yavas temizle kardeşim trübüleri sen kimi nerden temizliyorsun. Yaptığın hangi işte taraftarlarına sorma gereği duydun bırakın sormayı hangi işi layıkıyla yaptın. Sakın bana Fulya projesi demeyin onu kimin yaptığı iyi biliyoruz. stad yapılcak dediniz 2 yıl umut verdiniz fiyasko. geldiğin yıldan beri 1 şampiyonluk fiyasko. geldiğin yıldan beri yaptığın transferler fiyasko. teknik direktörler fiyasko. ( Sen Adam gibi Adam Ertuğrul SAĞLAM a sahip çıkamamıs bir başkansın) her şeyin fiyasko. sana bişe yok taraftar iki laf söyleyince kıyameti kopar olayları başka yere cek yok öyle dava. Çıkıp açıklayacaksın kardeşim ben bu bu şeyleri yanlıs yaptım hatalıyım diyeceksin. Sonra taraftara suc bulacaksın. Üzerimize ne düştüde yapmadık biz. Maça gelin dediniz yağmu çamur kar demedik stadı doldurduk. Korsan almayın dediniz gücümüz yettiğince Kartal Yuvalarından çıkmadık. 8-0 mağlup olduk Beşiktaşımız dedik bağrımıza bastık. Biz bunları yaparken. SEN ne YAPTIN. Bitane olumlu bişe söyle yeter bizim için bi tane. Ama ben söyleyim sana koca bi hiç. Ertuğrul aldığı bi mağlubiyet yüzünden gönderilmek istendi ama ADAM gibi ADAM olmasından dolayı kendi istifa etti. Şimdi senden aynı şeyi bekledik yapamıyorsun istifa et dedik ama etmedin.Taraftarına el kol hareketi yaptın. Yani sen bunları KENDİ yaptıklarınla HAKETTİN. Bizi ona buna rezil ettin... |
Konuyu acan kardesim hemen hemen hergun YD ile ilgili konular aciyorsun. Sende istemiyorsun bu adami belli ki ama savunmanada akil erdiremiyorum. Hanimina bende kufur duymadim. Olmamali olmazda ins. Amasuda bi gercek kocasinin bilegini bukemeyecek kadin yoktur. O zaman o ikna etsinde ceksin gitsin basimizdan. Ocakta gidecegi garanti olsa amenna.. Ama kadrosunu guclu isimler katacaga benziyor. |
Alıntı:
Ana avrat edilen küfürler forumlarda edilmiş öyle yazmış ıtır hanım ama malesef yazının içeriğini doğru düzgün okumadan anlamadan yazan arkadaşlar yanlış anlamış veryansın ediyorlar ıtır hanıma . Arkadaşlar yapmayın küfürü hakareti ahlaksızlığı savunmayın yakışmaz Beşiktaş taraftarına bu davranışlar . Beşiktaş taraftarı olarak haklıyken bu davranışlar haksız duruma düşürüyor onun için bize yakışanı yapalım tepkimizi protestomuzu küfürsüz hakaretsiz yapalım . |
Alıntı:
|
ıtır hanım gozumden dusmustur artık |
Bu yazıdaki küfür forumlarda edilen küfür değil arkadaşlar. Basına yansıyan küfür de değil bunu maça gelen arkadaşlar gayet net duymuşlardır. 15-20 kişilik bir grup bu yazıda bahsedilen küfürü etmeye çalıştı ama büyük çoğunluk susturmak için çaba sarfetti. Şu günlerde kaleminden mürekkep yerine kan damlayanlar olduğu gibi kullandıkları kalemin cinsine ve emir aldıkları makamlara göre kalemleri başkaları tarafından doldurulan dolma kalemli yazarlar da var. Itır Esen güzel yazmış ancak protesto eden taraftarın dövülmesi ile ilgili neden buna benzer bir yazı yazmadı ? Taraftarı kendinize gelin diye uyarırken sizlerde kendinize gelin ve Beşiktaş'ın gerçeklerini yazın !! Bizler gerçekleri görüp gerçekleri yazabilecek kadar korkusuz olan yazarların yazılarını bekliyoruz. |
YD 106 yıllık Beşiktaşımızı ne hale getirmiştir ortadadır.Utanmadan yaptığı o el kol hareketleri ne kadar rezil bir insan olduğunun göstergesidir. Bu taraftar bugüne kadar sabretti sıradan basit beş para etmez oyunculara milyonlarca dolarları heba etti. Zerre kadar onuru olsa hemen çeker gider. |
Lütfen mesajlarda kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.. |
Alıntı:
Adam tuttuğu köpeklerini kadın çocuk demeden sadece "yönetim istifa" diyen üzerlerine saldığında kim ne yazdı? Küfrü duyan kimse yok hadi edildi ne var bunda edilen küfür yernini mi buldu? Ama YD köpeklerini saldığında o köpekleri ana avrat sövüp sille tokat dövdü kadın çocuk demeden taraftarı. Herkes gördü herkes duydu bunu. Blackeagles sen de yönetimi ve başkanı filan savunma, yok "küfür edildi de etmeyin yönetim istifa deyin, ben de yönetim istifa diyorum" şeklinde yumuşatma sözlerle demirören sevdacılığını bırak kardeşim. Tuhaf tuhaf yazılar yazıp durma sen taraftarsan taraftarlığını bil. |
Biz kendimizdeyiz de yönetim değil. 6 senedir Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olduğunun farkında değil. gsnin şamiyonluğunu filan istiyor. Kupayı ulusoya götürüyor. Suçlu yine taraftar oldu. |
Alıntı:
|
Yorumlarınızı konuya yapın aksi takdirde gereken yapılacaktır.. |
Numaralı Tribün beni bağlamaz... Numaralıda Orada küfür ediliyor olabilir o züppeleri bağlar beni bağlamaz tv'den diğer tribünlerden öyle birşey duymadığım gibi gittiğim maçlardada hiçbir zaman Başkan'a ITIR hanımın yazdığı gibi dehşetengiz biçimde binlerce kişinin koro halinde ana avrat küfür ettiğine şahit olmadım,lütfen boyalı medyanın gazına gelmeyin onlar işine geleni yazıyor,ITIR hanımı BEŞİKTAŞ DA "KAZAN'DA"görmüşlüğüm vardır,hoş bir bayan,iyi bir oyuncu ve kapalı tribün müdavimi hasta bir BEŞİKTAŞLIDIR eyvallah ama bence yazısı çok yanlı olmuş,bir bayan hissiyatını anlayabiliyorum ama duymadığım birşeyide olmuş,yapılmış kabul edemem "ADMİN"arkadaş sen duydunmu koro halinde ana avrat küfür maç esnasında?yazıyı okumadan sallamayın diyorsun madem sende duyduklarını yaz tribünleredende bizde bilelim.Tırnak içinde diyorumki"NUMARALI"Tribün beni bağlamaz. |
Alıntı:
Ben kapalıda hatta kutuda izliyorum maçları. Skor 3-0 olduktan sonra kutuda 15-20 kişilik bir grup başkanın annesine küfür etti büyük bir çoğunluk susturmaya çalıştı. bütün kapalı duymuştur o küfürü. Ben duyduklarımıda söylüyorum gördüklerimi de ;) Tv başında duymamanız gayet normal o küfür esnasında herkes susturmaya çalıştı ama küfür edildi. |
Alıntı:
|
arkadaşlar hepimiz aynı şeyi istiyoruz demirörenin gitmesini küfür kesinlikle çok yanlış keşke hiç edilmeseydi ama başkanında kalkıp el kol hareketi yaparak taraftarı tehdit etmesi dahada yanlış grup pskolojisi die bişey war ve bu tamamen kışkırtıcı bi hareket ben bide taraftara yani bize laf edilmesini hazmedemiyorum toraman kaptanımız övündüğümüz taraftar gitmiş yerine yönetimle futbolcuyla teknik heyetle didişen şeler gelmiş die açıklama yapıyo denizli inönü artık deplasman diyo siz bu taraftarı hakedece ne yaptınız yağmır çamur soğuk sıcak demeden maça giden cendeki son paraya bilet alan umuduyla o stada gelip en azndan dertlerinden arınan beşiktaş sevigisiyle avunan bu insanlardan böle bahsetmeye kimsenin hakkı yok ben bu renkleri bu amblemi bu adı seviyorum ben bu ruhu seviyorum bunların hepsi bigün gidecek ama beşiktaş hep var olacak bu şekilde taraftarın bitirilmesi ben gerçekten çok üzüyo demirören sayesinde taraftar arası birlikte kaybolmak üzere küfür etmeyelim ama bunu göndermenin bi çaresini bulalım kongrenin buna çözüm olacağını düşünmüyorum mali kongrelerde ibra edilmek için ne yapıldığı ortada aynı şey umarım seçimdede başımıza gelmez gerçekleri görelim takımı bu adamdan kurtarmak için yaptıklarımız küfür hariç herşey bize mal edliyo yine her bakımdan suçlu biz oluyoruz asıl suçlular hep kendilerini bi şeklde kurtarıyo korkum şu ki taraftar bidha maça alınmayacak ve bbeşiktaşın taraftar profili değiştirilecek en azından staddaki böle olacak umarım korkulan olmaz |
Arkadaşlar allahaşkına benim anlamadığım nokta şu YD diyor ki tribünleri temizleyeceğim ve temizlik hareketine bir sürü köpek tutarak başlıyor. TEMİZLİK nedir? Neyi temizleriz biz; kirli, pis bir şeyi temizleriz değil mi? Eee ne anlama geliyor bu, YD kendisine "yönetim istifa" diyenleri pislik olarak görüyor tuttuğu köpeklerle onları dövdürtüp temizlik hareketini başlatıyor. Ben pislik değilim o taraftarki coşkusu, takımına olan sevgisi dünyada herkes tarafından bilinen o yüce taraftar pislik değildir ki temizlensin. Bilmem derdimi anlatabildim mi? |
Alıntı:
Bilgili başkan bir kez küfür yedi "benim bir onurum haysiyetim var"dedi ve bıraktı. YD nin haysiyetli olmasını bekliyoruz. |
Alıntı:
Seba başkan serdar başkan bunlar haysiyetli adamlar elbette demirören bunların tırnağı olamaz ama yine de protesto edilirken hakaret ve küfüre hiç gerek yok . |
Bu kongre ne zaman..? Ocak ayin kacinda..gün..saat..:rolleyes: :D Böyle devam ederse herkes kafayi bulucak..! Ne bu böyle..Sakin sakin konusun herkes birbirine giriyor..:rolleyes: |
Blackeagles arkadaşım. Bana verdiğin cevap kapalının kalbinde 10-15 kişi bende diyorumki ITIR Hn.bunu bence Numaralıyı baz alarak yazmış olabilir,hoş şeyler değil bunlar ama gittiğim maçlardan biliyorum bir YENİ AÇIK müdavimi olarak samimiyetimle söylüyorum Başkana binlerce kişi tek ağızdan bir kere olsun küfretmedi etmesinde ama kamuoyuda ITIR Hanım gibi zarif bir bayan bunu yazınca zannederki BEŞİKTAŞ seyircisi bu şekil davranıyor korkum,endişem budur,yapmadığım birşey hakkında yapıldı ithamı yemek hoşuma gitmez açıkcası. |
Alıntı:
|
demirören kaç para verdi bu yazıyı yazman ıcın? |
Alıntı:
|
Demirören'in 6 yıl boyunca birtek olumlu işi yok..ancak bu küfür olayından sonra bırakıp gitmemesi tek olumlu hareketidir.. Burası langa bahçe değil,öyle canın sıkıldı Seba'ya küfret gitsin,canın sıkıldı Bilgili'ye küfret gitsin..Demirören'e küfret gitsin..yok yaa..bu kulübü taraftar yönetemez..bu kulübün tüzüğü var ,kanunu var..taraftarın işi maç seyretmek takımı desteklemek,beğenmiyorsa da edebiyle adabıyla protestosunu yapmak ve kongrenin işini kongreye bırakmamaktır..Küfürle adam gönderileceğine inanan bütün çapulcular o trübünlerden gidene kadar durmalı ..Her yaptığı yanlışta küfür, sopa yemiş tipler çıksın trübüne ;başakana,yöneticiye ,sporcuya küfretsin..herkes gitsin o kalsın öylemi..yok yaa..ne güzel istanbul.. |
Yapılan yorumları okuyorum ve şaşırıyorum. Y.D'nin basın kanalı ile yaptığı baskı sonuç verdi gaza gelen taraftar birbirlerine girdi. Bir arkadaş fikirlerini yazar abim ona defol der her konuda herkesi sürekli sakinliğe davet eden arkadaşım da defol'u alkışlar onaylar. Bu kadar seviyeli tartıştığınız için hepinize teşekkür ederim. Asıl alkış benden size. Lütfen böyle devam edin :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: |
Daha önce de söylemiştim malesef bu küfür mevzu bizim üzerimize yapıştı kaldı.. Taa Serdar Bilgili zamanından beri.. Aziz Yıldırım'da bu konuda çok iyi bir siyaset güderek kamuoyunda bizi küfürbaz olarak lanse etti tüm basında biat etti.. Taraftar olarak küfürü bitirdik, küfürlü tezahurat yapmayacağız artık diye açıklama yaptık, buna da uyduk ama kimse önemsemedi hep biz küfürbaz taraftar olarak kaldık.. Yine protestoyu adam gibi beceremedik ve küfüre yönetldik.. Çünkü başımızda Demirören gibi bir adam var.. Biz nasılsak o da öyle.. O nasılsa biz de öyleyiz.. Şimdi herkes Demirören'e sahip çıkıyor ama taraftarı bu hale onun getirdiğini unutuyor.. Salı günkü tabloyu sadece salı günüyle değerlendirirsek tek suçlu taraftar olur.. O da 50-100 kişinin yaptıklarından dolayı.. Ama Beşiktaş'ın yıllardır içine sokulan durumu değerlenirirsek esas suçlular kim onu görürüz bence.. Demirören'in nasıl bir olaylar sinsilesiyle başkan olduğunu ve 6 senedir Beşiktaşı getirdiği durumu tekrar etmeyeceğim herkes biliyor.. Ama bugün bu kadar duyarlılık göstererek taraftarın üzerine gelen basın ve Beşiktaşın önde gelenlerin aynı tepkiyi daha önce niye göstermedi onu sorgulamak lazım.. 2 sene önce sivasla inönüde yaptığımız ve numaralının çarşıya satılmış dediği sonra kapalının numaralıya küfrettiği ardından maçtan sonra dışarı çıkıp numaralının önüne gidip oratalığı birbirine kattığında nerdeydi bu duyarlı insanlar.. Ben o gün maçtaydım ve Demirören benim için o gün bitmişti.. Hayatımda Beşiktaş açısından yaşadığım en kötü manzaraydı.. Malum Denizli maçından çok daha kötüydü.. Yıllardır taraftarı bu hale sokan ve bunda en ufak kendini sorumlu hissetmeyen bir adam Demirören.. Ben şahsen Bilgili'ye küfür edildiğinde de, Demirören'e küfredildiğinde de, taraftar birbirine girdiğinde de kendimden utandım.. Ama hadi biz taraftarız,cahiliz, hatta aramızda çapulcular var peki bizim koskoca başkanımız canlı yayında Ahmet Çakar gibi fitneci bir adama uyup ağzında geleni söylerken niye kimse çıkıp bir başkan bunu nasıl söyler demiyor.. Ben taraftar olarak yaptıklarımızında dolayı utandım ama başkanımızın söylediği bu sözden sonra yerin dibine girdim.. Kimsenin Beşiktaş başkanı olan birine hakaret etmeye hakkı yok aynı şekilde Beşiktaş başkanı olan kimse canlı yayında tüm Türkiyenin önünde ağzına ne gelirse söylemeye hiç hakkı yok.. Daha söylenecek çok şey verecek çok örnek var.. Olayları münferit değerlendirirsek tek suçlu, tek zalim ve tek mazlum var.. Ama lütfen biraz da genel çerçeveden bakalım.. Yine tekrarlıyorum nasılsak öyle yönetiliyoruz yada tersten nasıl yönetiliyorsak öyleyiz.. |
Alıntı:
Seviyeli olmanın seviyesiz şekilde anlatılması hiç hoş olmadı |
Itır Hanım'ın dün konuyla ilgili bana cevabını da vereyim. Yakup bey elinize sağlık güzeli ifadeli yazının için çok teşekkürler. Benim yazım sadece annelik ve saygı üstüne kuruluydu. Revna hanıma edilen küfür anne olarak beni çok incitti. Bunu da vicdanımın sesini dinleyerek dile getirmeyi görev saydım. Sevgiler Dün konuyla ilgili başka bir sitede yazarlara mektup yazdım(Itır Hanım'ı ayrı tutarak).Özet olarak "Neden hiç Demirören eleştirilmiyor, dayak olayının üzerine gidilmiyor ve suç hocaya-oyuncuya atılarak hedef saptırılıyor" idi Üstü kapalı cevaplar aldım. Şu kadarını belirteyim;bazı şeyler açık açık yazılamıyor. Kongre ne kadar demokratik? Tribün ne kadar gerçekçi? Yazarlar ne kadar cesur? Teşbihleri güzel sözleri çıkardığınızda,Cevap:HİÇ |
Sevgili Gökhan; Burada esas ve usul birbirine girdi...yazının muhataplarından biri olarak;usul açısından kendisi gibi düşünmeyen birine "uyuşturucu" mu aldın diyen birisine tepki göstermem çok doğaldır..kaldı ki kimseye hakaret te etmedim.. Esas bakımından farklı düşünmüyorum;şu an ki yönetimin aczini görmemek,yaptığı her işin yanlış olduğunu kabul etmemek,Beşiktaş'ımızı yerle bir ettiğini inkar etmek Beşiktaşlılık ile ters düşer.. Sevgili Gökhan; benim itirazım yazının başında da belirttiğim gibi asla ve asla esas'a değil..benim itirazım "usul" e, "uslup"'a ... Benim itirazım 2010 Cak ayına kadar o koltukta oturan zat'a şe....z denmesine..benim itirazım,o koltukta oturan zat'a küfür edilmesine..Çünkü sevgili Gökhan;o koltuk sen'sin, o koltuk ben'im,biz'iz.. Sevgili Gökhan;eğer benim yazılarımı takip ettiysen sende hatırlayacaksın ki taa 2007 yazından beri Demirören'in gitmesi için yazdım..hatta o günlerdeki imzam "SİNAN'I DA AL GİT BAŞKAN" idi...ama ;o çok inandığım Beşiktaşlılık Değerleri' gereği ,asla başkana hakaret edilmemesi gerektiğine ,çünkü başkanın bizi temsil ettiğine inandığımı söyledim..bu gün de aynı şeyi düşünüyorum.. Özellikle son zamanlardaki ,hakaret dolu yazılara da pek cevap vermedim Gökhan'cım..ama herkesin bir patlama sınırı var..kimse ,kimseye kendi gibi düşünmedi diye "uyuşturucu mu aldın " diyemez...kimse ,özellikle bu forumda küfürü,hakareti savunamaz..eğer bu tarz yazılar hoşgörülürse bu forumun seviyesi yeraltına düşer.. Sana bir anekdot ileteyim;Kardeşim Zeynep Kamil hastanesinde doktor,iki ay önce gece nöbetinden aradı ve Beşiktaşforum.net e girdiğini ve sabaha kadar kaldığını ,çok beğendiğini ve artık bütün nöbetlerinde diğer doktor arkadaşları ile birlikte gireceğini söyledi..Aynı kişi dün de girdiğini ve yazılara inanamadığını söyledi..bu sadece bir örnek abicim...Bu forumda 12-13 üye olan yaşında çocuklar da var ve onlara karşı sorumluluklarımız da var....sadece Beşiktaş taraftarı olduğu için holigan özentilerine müsaade edilirse forumumuz kan kaybeder..bu da en az sizler kadar beni de üzer..Tabiiki insanlar fikirlerini söyler,eleştirisini yapar hatta eylemini de adabınca yapar..ama bu eylem insanlık dışı olursa ;kim yaparsa yapsın tepki alır,almalıdır da en azından Beşiktaş taraftarı gibi "protest" yapıya sahip bir kitle tarafından fazlası ile alır.. Sevgili Gökhan;bunları söylememin sebebi ,bugüne gelene kadar sizlerin çok ,bizlerin az da olsa bu foruma verilen emeklerin yerine ulaşabilmesidir.. Sevgi ile kal kardeşim... |
Türkiye`de Saat: 19:18 . |