![]() |
Delgado'nun dönüşü takımı etkiler mi? Sezonun ikinci yarısında takımdaki yerini olacak olan Delgadonun takıma katılmasıyla Beşiktaşın oyununda ne gibi değişiklikler olur? Delgado şu an takımın eksiklerini kapatabilir mi? |
Delgado bizim avrupada oynayacağımız oyuna katkı sağlayabilecek bir kapasiteye sahip olmasa da ligde ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu sene başından beri görüyoruz. Dönüşü kesinlikle olumlu olacaktır. |
2 arapası 2 isabetli şut 5 dakikada göze hoş gelen futbol ...Başka birşey değişeceğini sanmıyorum . |
4-3-1-2 sisteminde hazır bi delgado ve çift forvet bu takımı istenilen noktaya getirir. |
şu anki futbolcular delgadonun yerini arattı valla. ah be matias kıymetini bilememişiz. çabuk iyileş be kaptan..!!! |
2 durum var Arkasında Ernst-Fink ile nihayet bir Delgado Sözleşmesi dondurulmuş, bir kenara itilmiş ve 6 ay top oynamamış bir Delgado Delgado'nun bu takıma katkısı olduğunu savundum ki bu dönemde açıkça görülüyor Ancak Bence satılacak. Seçim yatırımı olarak yerine başka bir oyuncu alınacak. |
Alıntı:
|
2 senedir Delgadoya en ağır eleştirileri yapıyorun yine eleştiriyorum, delgadodan bi şey olmaz. Pardon bişey olur ama bişeyin üstüne çıkamaz bu adam. Bu kadar kötü bir takıma koyarsan tabi çalım pas freekick bikaç gol atıp iyi görünecektir. |
Alıntı:
|
zayıf rakipler karşısında güzel futbol oynuyo bize lazım olacak maçlarda ben pek fazla göremedim göreceğimizide sanmıyorum |
tabatadan iyi oynar kesin eminim buna avrupada bari bişeyler oynuyodu 2 sene önce gördük bunu |
Bırakalım arkadaşlar bu işleri Delgado bize yar olmaz..Zamanında çoğumuz Delgado'nun bal yapmayan arı misali bir oyun stili olduğunu çoğumuz konuştuk..Eee nereden çıktı şimdi bu Delgado merakı ?? Hani zamanında bu adam neden takımda, takıma katkı sağlamıyor,forvet hattına destekte yetersiz kalıyor diye eleştirmiyormuyduk Delgado'yu?Takıma kazandırdığı maç sayısı kaçtır 10 numara oyuncumuzun?Biriniz açıklayın lütfen..Benim hatırladığım bir Zürih maçı Avrupa'da ... Ben görüşlerimin halen arkasındayım..Bu oyuncudan bize fayda gelmedi gelmeyecek de..Kim ne derse desin... |
bence hic bi deişme olmaz |
Delgado'dan Çok şey Beklemek Yersiz olur |
Şuan zaten Delgadonun yoklugunu cekiyoruz... Delgado sakatlanmasa Tabataya 8. milyoın euro vermiycekdik. Ve 10 numara sıkıntısı cekmiycekdik. |
delgado dan bi cacik olmaz |
Oynadigi zaman ne verdiki dondugunde ne versin?O anca boyle bir yonetim bulmusken (baska kimse o parayi vermz zaten)bol bol para alir,hic birsey veremez. |
ßeLki ßiraz.. taßata'yı aLacağına ,daha doğrsu ona o kadar para wericeğine deco'yu aLsaydın en azından.. |
Varken ne hayır gördük ki . |
delgadoyu hiç beğenmezdim ama mevcut futbolcular onu aratmaktalar...küçük hedefte kalmasında fayda var lig için yeterli alex in 5/1 i kadar fayda sağlar...büyük düşüneceksek ki tüpçüyle zor delgado ve tabatadan daha iyisi lazım... |
delgadoda sıradan diğerleri gibi.. ferrari sivok ernst toraman ismail haricindeki bütün oyuncular anadolu takımı oyuncuları |
tabatayla iyi bir 2li olabilir... |
Elbette etkili olacaktır diyeceğim ama... Geçen yılki iyi futbolcu diye adlandırdığımız futbolcular, bir bir hayal kırıklığına uğrattı bizi. Aynı şeyi delgado'dan da yaşamayı istemeyiz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Delgado'dan bu zamana kadar ne hayır geldi ki bundan sonra gelsin.Takıma girmesi daha büyük zarar.Delgado'nun devre arasında gönderilmesi lazım, boş yere yabancı kontenjanını işgal ediyor.Yerine de kaliteli bir golcü alınsın. |
delgado gol atip yeteri kadar asist yapamiyordu belki ama takimi organize edebilme ozelligi vardi adamda delgado geldiginden beri diyorum delgado bi aleks olamaz cunku yerleri ve durumlari farkli delgado bildiginiz sag ic oyuncusudur baselde boyle oynadi baseli o bolgeden yonlendirebiliyordu biz adami besiktasta forvet arkasi sol acik sag acik on libero heryerde kullandik dunya futbolunda delgadonun yeri kalmadi malesef turkiye liginde bize yetecektir takim en azindan su andaki organizasyonsuzlugundan kurtulacaktir tabatanin son 2 maci benim gozumde wolfsburg macinda begenmedim trabzon ve fener maclarindada ayni seyi izlersem tabata bize topcu olamaz bunu anlayacagiz simdiye kadar izledigim tabata delgadonun sag bacagi olamaz |
kaptan'a laf atmayalim lütfen. delgado tabata 10000 kere daha iyidir. geri dön kaptan!!! tabataya 8 milyon verdik yaa..... :( |
delgado cok garip bir futbolcu yetenek var ama etkisiz...delgadoyu hep elestiren biri olarak delgadonun bize yine fazla birsey katmayacagini düsüniyorum ama böyle durumlarda takimda iyi olmadigi dönemde bir delgadoyada ihtiyacimiz var.. |
Alıntı:
En az 7-8 hafta da onun kötü futboluna yok sakatlıktan yeni çıktı yok maç ekisiği var mazeretleri adı altında katlanacağız ve lig bitecek böyle işte. |
Bence satılmamalı çok iyi oldugunu ıdda etmıyorum ama takımdakı çoğu kişiden iyi. |
Arkadaşlar geçmişi neden çabuk unutuyoruz?Hepimiz şöyle bir geçmişe gidelim Delgado hk. söylediklerimizi hatırlayalım..Sponsor desteğiyle ala ala bu oyuncu mu alındı? vs gibi sözleri söyleyenler hatta sakatlanmadan bir süre önce bile halen ağır eleştirileri yönelten bizler değilmiydik? Laflarımızı tartarak konuşalım..Ne oldu da zamanında beğenilmeyen,eleştirilen adam şimdi kral mı oldu?Yapmayın Allah aşkına.. |
oynamıyo ya o yüzden kral olmuştur az haraket getirir sonra söner iki maç snra hiç bişey değişmez geriye götürür diye düşünüyorum 3 yıldır sakat olmadığı haliyle yarar sağlayamadı şimdi mi yarar sağlıcakk geçinizzz |
Tabata'nın oynadığını Delgado gözü kapalı oynar, biz Delgado'yu beğenmiyorduk ama değerini anlayamamışız, Delgado'nun belki istikrarlı bir futbolu yoktu ama en azından çok iyi olduğu maç sayısıda az değildi..Denize düşen yılana sarılır.. |
delgadonun tabatadan iyi olduğunu hıncal uluç bile anladı |
Delgado form tutana kadar 2. yarının da yarısı geçer yannız bunu da hesaba katarak konuşmak lazım. Böyle uzun süreli sakatlıktan çıkıp çok yararlı olabileceğini düşünmüyorum ama yeterli düzeye ulaşırsa bu takımın gene de en büyük hücum gücüdür. |
Alıntı:
|
Matias Delgado'yu Çok Özledim . Delgado , Döndüğü Zaman Fink Ve Ernst ikilisinin Önünde Oynarsa Önünde de İkili Forvet Oynarsa Delgado'dan Yüksek Verim Alırız ki Delgado'nun Neler Yapabileceğini Biliyoruz . En Vasat Maçında En Azından Bir Anlık Hareketiyle Bir Arapası Bir uzaktan şut İle Skora Etki Eder . Delgadonun Kişiliğini ve futbolunun Sevenler var Sevmeyenlerde Var Ama Ben Bir Delgado Hayranı Olarak Şu an Takımımızda onun Eksikliğini hissettiğimizi Düşünüyorum . |
8 milyon euroya futbolcu artığı alan bir kulübe Delgado MESİH olur!!! |
delgadonu dönmesi iyi olurrr diğerlerinide gördükk ...ne yaptıkları ortada |
Türkiye`de Saat: 12:41 . |