mrve_bJk | 07-11-2009 23:57 | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1130085)
Gayet içten ve güzel bir yaklaşım olmuş. Allah tanımlamasındaki amaç şudur arkadaşlar Allah sevgisi insanın karşılıksız yaşadığı zaman gerçekten bütün ruhunu benliğini dolduran bir sevgidir. Diledikleri nasip etmiyor diye kimse bu sevgiden vazgeçmiyor değil mi ? İşte BJK sevgisi de bu anlamda gerçekten Allah sevgisi, bir Annenin çocuğa sevgisi gibi karşılıksız sadece sevgiyi yaşamasını bilerek yaşanmalı. Bu hep böyle geldi böyle gidecek. Bize kupaların şampiyonlukların lazım olmadığını biliyoruz biz kendimizi Beşiktaşlı hissettiğimiz andan itibaren bu hayattaki en büyük sevgilerden birini kazandık zaten. Bu kazançdan da ötesi hep gelip geçer zaten bizimle kalacak tek şey BJK sevgisidir. | Aynen öyle.
Bugün markette, üzerinde Beşiktaş t-shirtü olan 7-8 yaşlarında bir çocuğa rastlayıp, Beşiktaş diyosun dedim. Beşiktaşım hayat sensin ezgisiyle cevap verdi bana, güldüm geçtim.. Ama birşey insana bundan daha çok mutluluk veremez. Çocukla o an aramızda bi bağ olduğunu hissettim. Bu saniyede oluşan sevgi de nedensiz değildi sonuçta.. Ben Hiç konuşmadığım Beşiktaşlı bir çocuğu, kuzenimden daha çok sevebiliyorum daha nasıl açıklanabilir ki bu:D
İşin özü Beşiktaş apayrı bir dünya. Beşiktaşlı olmak da öyle. Gerekli yaşa ve gerekli hayat tecrübesine sahip değilim belki ama yine de herkese birşey önerebilirim: Beşiktaşlılığı doyasıya yaşayın. Kazandığında da kaybettiğinde de. |