![]() |
3 puan almak önemlidir iyi bir oyunla olmasını isterdik ama şu sıra bundan fazlasını beklemek sadece hayal o yüzden kötü oynarken bile kazanabiliyorsak büyük takım olduğumuz içindir.. |
daha yeni wolsburg gibi bir takıma kendi evimizde yenildik ve büyük hayal kırıklığı yaşadık bu maçtan önce ben beşiktaşın iyi oynamıcğını zaten biliyordum beklemiyodum ama kazanmamız şarttı bu da oldu o yüzden çok mutluyum takımın iyi oynyıp oynamadığını şartlarıda göz önünde bulundurarak tartışmak gerekir bnce ikinci yarı çok daha iyi bir beşiktaş olucaktır beşiktaş bu senede şampiyonluğun en büyük adayıdır diyorum ben |
Yenildik ama ezilmedik diye bir laf vardır ya dünkü maç tersi oldu biraz... |
Alıntı:
|
bu futbol devam ederse çekirge kanaryaya yem olur |
Yeterrrrrr Yıldırım Demirören YETEEEERRRRRRR... |
tabatayı görünce delgado nun ne kadar iyi olduğunu anladım |
Alıntı:
|
Alıntı:
fink yerine çok kaliteli bir isim şart hem oyunun ileri hemde geri yönünü okuyayabilen biri şart |
Camianın içinde bulunduğu kaos ortamında Trabzon gibi zor bir deplasmandan 2-0 lık bir galibiyetle ayrılmak güzel bir sonuç bence. Şu berbat durumda iyi oynayarak kaybetmektense, kötü oynayıpta kazanmakta iyidir.. Bu takım kazana kazana, gol ata ata özgüvenini kazanıcak tekrardan. Fener maçı öncesi çok güzel bir galibiyettir. |
| Türkiye`de Saat: 19:02 . |